![]() |
loooooooooooooooooooooooool xDD
|
Cytuj:
Ktory owner Larosa ci tak wydatnie pomogl? co do barztara to nie mowie bo nie wiem. Co do tematu sharowania to nie ma co tutaj nad tym sie rozwodzic skoro nikt nie ma dowodow na to ze ktos sharuje a i tak Koti czy kazdy oskarzany o sharing bedzie sie zapieral i ewentualnie rzucal wyzwiskami. Koti napisales cos ze juz bys dostal bana za sharing jakbys sharowal i nazwales nas jako tych ktorzy to sugeruja uposledzonymi dziecmi. Jest to zalosne co napisales bo niewiele osob dostaje bana za sharing, nie wiem czy 50% z hlvli ktorzy sharuja dostalo bana, wiec to nie jest zaden dowod. Prawda jest taka ze gmy nic nie robia, tylko leca w **** i zeby nadrobic banuja za nic tak jak mnie albo innych wmawiajac im "offensive statement". Just pathetic |
~.~BumP~.~
(patrz strona 1) |
Lizard Feleon padł :<
|
Cytuj:
Zalosny to jestes ty Stek bzdur nawet mi sie tego komentowac nei chce |
Lizard Feleon ,Laron i Daenero padli.
Wydaje sie że po wypłaceniu sie "nielojalnych" graczy z rederiet cała guildia na tym zyskuje.Ale jak już kto¶ m±drzejszy odemnie powiedzial "Dopuki piłka w grze wszystko może sie zdarzyć :). Anyways uważam ze S8 powinno wygrać i wygra Cya |
Scroop dlaczego się wyplaciles? Z twoich postow wynika ze bardzo chciales wygrac te wojne i ze strasznie nienawidzisz s8...
|
mój 2 owner mojego konta chcial wam przekazac ze "pomidor jest czerwony o.0 "
|
Cytuj:
|
Uzupelnilem wszystkie zalegle fragi, dzieki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Stekiem bzdur mozna nazwac TWOJE argumenty a wlasciwie ich brak. Level nie daje glowy, wiek tez nie. Powyzywaj mnie jeszcze bo czuje ze stac cie na wiecej w tej materii :) |
Odchode z tego forum!!!! NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!111111
Reason : Patrz wyżej :/ |
Cytuj:
Reason: Patrz wyzej |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dzin dybry mam tyjny widymysc ;s
|
@behi
pfk rox;) jaka dzielnica we wroc?? moze chodzisz do gim 29? kiedys tam chodzilem:P moj sasiad tez z amery ale w ch*j noob z niego:D |
Kozanów. Chodzilem do gim. 1 a teraz do LO6
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |