Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Section Eight & Rederiet (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73507)

KotiConqueror 05-05-2006 19:33

loooooooooooooooooooooooool xDD

Marczio 06-05-2006 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror
U barztara, Evalora i Larosa.

o ciekawe u ktorego evalora skoro od dawna jest to inny owner :)
Ktory owner Larosa ci tak wydatnie pomogl?
co do barztara to nie mowie bo nie wiem.

Co do tematu sharowania to nie ma co tutaj nad tym sie rozwodzic skoro nikt nie ma dowodow na to ze ktos sharuje a i tak Koti czy kazdy oskarzany o sharing bedzie sie zapieral i ewentualnie rzucal wyzwiskami.

Koti napisales cos ze juz bys dostal bana za sharing jakbys sharowal i nazwales nas jako tych ktorzy to sugeruja uposledzonymi dziecmi. Jest to zalosne co napisales bo niewiele osob dostaje bana za sharing, nie wiem czy 50% z hlvli ktorzy sharuja dostalo bana, wiec to nie jest zaden dowod. Prawda jest taka ze gmy nic nie robia, tylko leca w **** i zeby nadrobic banuja za nic tak jak mnie albo innych wmawiajac im "offensive statement".
Just pathetic

sir Tifejo 06-05-2006 21:43

~.~BumP~.~

(patrz strona 1)

Bhaal24 06-05-2006 23:24

Lizard Feleon padł :<

KotiConqueror 07-05-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
o ciekawe u ktorego evalora skoro od dawna jest to inny owner :)
Ktory owner Larosa ci tak wydatnie pomogl?
co do barztara to nie mowie bo nie wiem.

Co do tematu sharowania to nie ma co tutaj nad tym sie rozwodzic skoro nikt nie ma dowodow na to ze ktos sharuje a i tak Koti czy kazdy oskarzany o sharing bedzie sie zapieral i ewentualnie rzucal wyzwiskami.

Koti napisales cos ze juz bys dostal bana za sharing jakbys sharowal i nazwales nas jako tych ktorzy to sugeruja uposledzonymi dziecmi. Jest to zalosne co napisales bo niewiele osob dostaje bana za sharing, nie wiem czy 50% z hlvli ktorzy sharuja dostalo bana, wiec to nie jest zaden dowod. Prawda jest taka ze gmy nic nie robia, tylko leca w **** i zeby nadrobic banuja za nic tak jak mnie albo innych wmawiajac im "offensive statement".
Just pathetic

Zalosny to jestes ty
Stek bzdur nawet mi sie tego komentowac nei chce

Bhaal24 07-05-2006 21:31

Lizard Feleon ,Laron i Daenero padli.

Wydaje sie że po wypłaceniu sie "nielojalnych" graczy z rederiet cała guildia na tym zyskuje.Ale jak już kto¶ m±drzejszy odemnie powiedzial "Dopuki piłka w grze wszystko może sie zdarzyć :).
Anyways uważam ze S8 powinno wygrać i wygra Cya

behi 08-05-2006 09:52

Scroop dlaczego się wyplaciles? Z twoich postow wynika ze bardzo chciales wygrac te wojne i ze strasznie nienawidzisz s8...

Jahakka 08-05-2006 11:57

mój 2 owner mojego konta chcial wam przekazac ze "pomidor jest czerwony o.0 "

Scroopy 08-05-2006 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez behi
Scroop dlaczego się wyplaciles? Z twoich postow wynika ze bardzo chciales wygrac te wojne i ze strasznie nienawidzisz s8...

Nie wyplacilem sie ;] nie dostali odemnie ani grosza ;] gadalem z Larosem krzyknol mi 100k to powiedzialem ze ma nasrane w bani i niech spier*dala :P a wyszedlem z gildi bo narazie nie mam czasu na gre i jestem przez jakis czas retired ;)

sir Tifejo 08-05-2006 16:47

Uzupelnilem wszystkie zalegle fragi, dzieki.

behi 08-05-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy
Nie wyplacilem sie ;] nie dostali odemnie ani grosza ;] gadalem z Larosem krzyknol mi 100k to powiedzialem ze ma nasrane w bani i niech spier*dala :P a wyszedlem z gildi bo narazie nie mam czasu na gre i jestem przez jakis czas retired ;)

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marczio 08-05-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror
Zalosny to jestes ty
Stek bzdur nawet mi sie tego komentowac nei chce

Stekiem bzdur mozna nazwac TWOJE argumenty a wlasciwie ich brak. Level nie daje glowy, wiek tez nie.

Powyzywaj mnie jeszcze bo czuje ze stac cie na wiecej w tej materii :)

Jahakka 09-05-2006 14:28

Odchode z tego forum!!!! NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!111111

Reason : Patrz wyżej :/

Fiołek! 09-05-2006 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jahakka
Odchode z tego forum!!!! NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!111111

Reason : Patrz wyżej :/

Nie pozostaje nic innego jak Cie pozegnac

Reason: Patrz wyzej

Marczio 09-05-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jahakka
Odchode

Wielka szkoda ze odchodysz :( ja chyba tez odchode

Fiołek! 10-05-2006 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
Wielka szkoda ze odchodysz :( ja chyba tez odchode

Przyjda "nywi"

Zoczek 10-05-2006 00:50

dzin dybry mam tyjny widymysc ;s

Tenchorius 11-05-2006 00:00

@behi
pfk rox;)
jaka dzielnica we wroc?? moze chodzisz do gim 29? kiedys tam chodzilem:P moj sasiad tez z amery ale w ch*j noob z niego:D

behi 11-05-2006 12:41

Kozanów. Chodzilem do gim. 1 a teraz do LO6

KotiConqueror 12-05-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy

Chyba retarded

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46.