![]() |
Cytuj:
Też tak mi wyszło. Za 13 minut będą rozwiązania na stronach CKE i Wyborczej |
mi beczka wyszla cos kolo 320dm niepamietam juz:p ale wydaje mi sie ze zadanie bylo zle napisane bo bylo mniejwiecej ze:
na dnie beczka ma probien 7dm a obwod NAJSZERSZEGO wynosi 33dm po obliczeniach wychodzi ze 33dm=2pi*D D=16,5/(22/7) = 5,25dm czyli to miejsce wcale takie najszersze nie jest :| (oczywiscie istnieje taka mozliwosc ze sie pomylilem:p) |
we wzorze jest promien, a potrzebna byla srednica, 873 dm3 jest dobra odpowiedzia, ja osobiscie jestem zadowolony, szybko latwo i przyjemnie...
|
Cytuj:
|
oj to troszeczke zabardzo pospieszylem sie z tym pytaniem i zle przeczytalem :( ale mowi sie trudno moze reszta bedzie dobrze:d
|
yeah dobrze
Coś mi stronka cke nie chce wejść, wyborczej też nie wchodzi.:( Poda ktoś linki? Ze względu na przesyłanie do OKE w dniach 26 i 27 protokołów zbiorczych egzaminu gimnazjalnego pozostałe serwisy będa nieczynne. Przerwa w działaniu pozostałych serwisów nastąpi w godzinach od 11.00 do 13.00. Po godzinie trzynastej zostaną z powrotem uruchomione wszystkie serwisy. Dziekujemy za zrozumienie. |
|
Zwal
tak popier.dolonego testu jeszcze nie widzialem ^^ chcialbym miec te 75pkt z probnego zamiast tych ;p
|
Śmieszne te testy :)
tak samo jak nowa matura, zresztą stara tez nie była jakoś przerażająco strasznie trudna ;) Jazda zacznie sie dopiero na studiach, nieraz bedziecie wspominać te poprzednie "testy", ze wtedy był lajcik :D |
jeee tylko beczke zawalilem i 1 zamkniete(25 o tlenie i mikro organizmach-.-):) powinno byc okolo 45 pkt z matmy:D(zalezy czy uznaja mi cos za beczke)
|
Mi też około 43-45 pkt wychodzi.:)
|
Mi po sprawdzeniu wychodzi 48 pkt. Zauwielbiam jeść banana biologia X(
|
Z 40-43 punkty będą. Czyli łącznie coś koło 90.
Nie jest źle :p Najważniejsze, że już po wszystkim. :) |
A ja zawsze musze coś zawalić. Human mi poszedł w miare, ale mat-przyr zawaliłem. Nie zauważyłem np. wzoru na beczke bo się zamyśliłem nad tym zadaniem. Z baterią słoneczną też coś pokręciłem. Z drzwiami źle pomnożyłem i o 100 za mało mi wyszło :|
|
huhue
Pssss...przecież te testy są proste :) Każdy, kto choć troche uważał na lekcjach napisze luuuz. Ja tam dumna z mojego zeszłorocznego wyniku :] Mogłam sie dostać wszędzie gdzie dusza pragnęła 8o
Moim zdaniem powinien być trzeci test zawierdający treści z wybranego języka obcego...potem takie tumany i noobki łażą po tibii i "no keal my plax, mi no noob" eeech co za kraj :| Kind regards :p Yours, Fem~~ |
Ech, nie spodziewalem sie, ze bedzie tak trudny :\. W zadaniach zamknietych 3 bledy z otwartych dobrze mam na pewno te vaty, przeksztalcenie wzoru i kilo zule ;p. Czyli bedzie cos kolo 30 pkt, liczylem na latwiejsze zadania jednak mysle, ze jak na ucznia ktory z matmy ma 2 to az tak zle nie poszlo :confused:
|
Z tego co tu widze i czytam to moge stwierdzisz ze same ,,geniusze'' są na tym forum...prawie wszyscy obstawiaja wynik koncowy na 75pkt+ ...
Mi tam z maty nawet nawet poszl0, wyliczylem se 37 pkt :) Łącznie moze bede mial te 70 Pozdr0 B) |
Jak piszą argumenty i przyklady (l. mnoga) i nie pisze ile tych argumentów i przykladow to znaczy ze minimum 2. Czyż nie?
|
Cytuj:
|
Zwykle do rozprawki trzeba minimum 3 argumenty, ale 2 powinny starczyć.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |