![]() |
BuahUHquhHAUhUAHha 'jak sprzedam postać, to zarobie na operacje ryja' - to mnei rozwaliło :D.
Na końcu fajnie powiedzieliście - że nie należy robic reportaży o tym, o czym nie ma sie zielonego pojęcia :). |
BUahahahahha
Nieee no plakalem przy tym ze smiechu
Straz miejska "Po przyjechaniu na miejsce zbrodni skatowalismy syna ku uciesze matki" LOOOL :D:D :D |
Gz
Nieźle się uśmiałem oglądając ten filmik. Popieram komentarz na końcu.
|
Cytuj:
najbardziej sensowny morał jaki słyszałem odkąd się urodziłęm.Mam nadizeję że Ci goście z TVN to widzieli . |
" Moj kolega jest akurat knightem ....... " Jak mozna byc takim idiota?
Jak spotkam kiedys tego kolesia -.- Filmik zaje***sty ;] przy ogladaniu spadlem ze smiechu z krzesła ;) " Na koniec pragniemy powiedziec , ze nie powinno robic sie reportazy o tym o czym nie ma sie zielonego pojęcia i kompromitowac na oczach tych ktorzy graja w tibie " Trafne slowa =);) |
BUHASHSAHSAHSHASHAHSHA!!! n00by 2006!
LUDZIE! CO TO ZA n00000by!!! Czy to w ogole n00by! MOJ KOLEGA MA KNIGHTA I WALI Z AXE A JA MAM DRUIDA I WALE Z ROZDZKI" LoL A JA MAM SORCA I WALE Z FISTA A MOJ KOLEGA MA KNIGHTA I WALI Z ROZDZKI DLA SORCOW OD 100 lvl ZWIE SIE WAND OF NooBERNO MUAHSHAHSAHSHASHASH LOL 8o |
Cytuj:
@all Thx za komenty |
SPOKO :)
Koles mnie rozsmieszyl tym tekstem A JA MAM Z TEGO POLEWKE XD |
"Mój kolega jest tym ehm no knightem i wali z axa no a ja druidem i wale z różdżki" jaki idiota :/ z kąd się tacy biorą ?? koleś ty w narodowym języku nie potrafisz się wypowiedzieć ;s
|
Mushehehhee, czemu ja tego wcześniej nie oglądałem. Niezły podkład, i wogóle, całoś niezła. Gz chłopaki ;D
9/10 (jakoś taka se ;D, dźwiękowa) DO TV Z TYM :D Pozdro! |
moze ktos zrobic rehosta na megaupload?
|
Ale polew
HAHA ale zescie ich zjechali (tvn). Najlepsze bylo , a to to co to jest, a to?? A to?? To cialo?? Oz ty szarlatanie jeden!! Ooo a co tu do ciebei leci? :D hauahu polewka na maxa :D:D
|
Cytuj:
|
niezłe -.^
|
@up
Spam?? To nie jest niezłe to jest zajebiste!!! Wysłać to do TVN :D |
Again w imieniu Studia Filmowego Gacek dziękujemy za miłe komentarze. Jest już nasz nowy film ale niestety nie wrzuce go tutaj ponieważ tibia.pl ostatnio usuwa takie śmieszne filmiki jak chcecie go obejżeć to kliknijcie na pierwszy link w moim podpisie film: "Babciny Przepis".
|
Cytuj:
Cytuj:
|
nie no dzieki za link do www.upload.com ale chcialem scignac film..... ( z rapid nie moge)
|
http://www.megaupload.com/?d=LJMJVZZI <---- Megaupload dla marud
|
srry double post
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |