Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Sondy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=128)
-   -   Czy uważasz, że jesteś uzależniony od Tibii? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75559)

sliwonkk 06-05-2006 20:58

napewno nie jestem:] B)

Ther Lionix 06-05-2006 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NinJa
a ja nie mógłbym tak nagle wszystko zerwać i zapomnieć. Minimum miesiąc na zakończenie kariery.
JESTEM, i jestem z tego dumny! To będzie hasło uzależnionych!
Maniacy Tibijscy łączcie się!

RACJA abSoLutna
Ja jestem uzależnieny (chyba) ale czasami gram też w gothica 2
bo lubie tego typu gierki :D :D :D
jestem maniakiem i jestem z tego dumny :D :D :D

templeoflight 06-05-2006 22:14

Heeh , ja nie jestem ani nie byłem uzależniony bo nigdy w to nie grałem :D

Anthriell 07-05-2006 03:32

nie, ale byłem

Maliosso 07-05-2006 10:12

Moja Histroria...

To może ja powiem tak: byłem uzależniony od Tibi jeszcze do nie dawna, gdzieś od tygodnia nie siedze cały dzień przed kompem po 10-12 godzin ( nocek nigdy nie zarywałem :] ) Niedawno kupiłem PACCa przez Tibia.pl i właśnie zapomniałęm sie wpisać i podziękować Ormaderowi za szybką dostawe ( 26 godzin :cup: ) Ostatnimy czasy gram w Weekendy po 4-5 godzin ( w tygodniu 1-2h bo nauka :p ) wychodzę na dwór żeby beke z ludzi potoczyć troche :D , do kumpli, nie wiem coś robie innego, TV pooglądam :D
Poprostu mania powoli mi przechodzi B) Pozdrawiam :)

Policeman 07-05-2006 10:14

Bylem zrobilem 140lvl ale jestem hunted forever :)
Porzucilem taki lvl z dnia na dzień, to wcale nie jest takie trudne jak sie wydaje.
Pomogła mi w tym moja kochana dziewczynai i dziekuje jej za to :)

Lord Gcm 07-05-2006 16:32

Nie jestem uzalezniony od tibii... bo caly czas mam jakies przerwy w grze i nic mi nie jest... ani nie chodze w*******y ani nie rzucam krzeslami... np teraz juz 5 miesiac bez tibii i jakos sie trzymam :D

Aquastar 10-05-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cossma
Tak jestem uzależniony :p auhehee
Często loguje sie do gry i przez 4-5 godzin (siedząc w depo lub trenując skille) rozmawiam z kolegami z różnych części świata na guild chat :)
To chyba nazywa sie nałóg?

SIEDZAC W DEPO I TRENUJAC SKILLE DOBRE ^^

Wario 21-05-2006 21:54

Troche tak(wciagam sie w ta Gre :()

Ale umiem bez niej życ(czesciej wychodze raczej na dwor) ale Tibia mnie wciaga, troche.. Wiec dalem opcje.. " Tak, jestem uzależniony " x[

Mr_Meteor 26-05-2006 11:44

Oj jestem ;)

Lionix 26-05-2006 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Policeman
Bylem zrobilem 140lvl ale jestem hunted forever :)
Porzucilem taki lvl z dnia na dzień, to wcale nie jest takie trudne jak sie wydaje.
Pomogła mi w tym moja kochana dziewczynai i dziekuje jej za to :)

Kłamiesz. Jeśli to prawda to daj nick i daj w opisie ,,całuję się z nowakiem z ID"
Bo jeśli tego nie zrobisz to znaczy że nike nabiłeś 140 lvl:evul: :evul:

Nie jestem uzalezniony od tibii... bo caly czas mam jakies przerwy w grze i nic mi nie jest... ani nie chodze w*******y ani nie rzucam krzeslami... np teraz juz 5 miesiac bez tibii i jakos sie trzymam

ty też kłamiesz.

CzarnyJaszczur 26-05-2006 22:35

Jasne żę da sie

Ja moge niegrać nawet rok bo wole z kumplami wyjść i ćwiczyć parkour niż grać w Tibie

Horgar 27-05-2006 12:13

Ja tam moge bez Tibii długo wytrzymać.

Mega_RobalXXL 27-05-2006 13:05

-nie Jestem-

Hehe trudne pytanie ale raczej "NIE JESTEM" uzależniony.
Ale lubie sobie pograc długo raz w tygodniu nocka a w dni szkolne max 3-4h.

PS. Macie piosenke o Tibi http://patrz.pl30164.patrz.pl/
PS2. Moze sie wam spodoba /\

lusifer 27-05-2006 15:55

No więc...

W ostatnich czasach było głośno o tych sprawach z grą tibia. Myślę że słyszeliście no bo to było już ''dawno''.
Ja gram ostatnio długo lecz nie jestem uzależniony od TIBIA.. Lecz trzeba pamiętać że gra to nie wszystko :]

Yak 28-05-2006 02:07

Nudząc się, przeglądałem stronki, natknąłem się na tą. I co widze? 90% z was, którzy zarzekają się, że nie są uzależnieni, tak naprawde są... Piszecie "po co mam nie grac jak moge grac? ale i tak nie jestem uzależniony".. O to w tym chodzi, poprostu nie potraficie się do tego przyznać. Uświadomcie sobie, że nie warto tracic czasu na tą pieprzoną gre! Szczerze wam radze, zastanówcie się, zanim napiszecie jakies bzdury, że "nie jestem uzależniony!"

Error85 28-05-2006 15:40

Ja skończyłem grać, i wcale mi nie żal tych kilku pixeli, które kiedyś powodowały u mnie skrajne emocje : od radości po wścieklość gdy jakiś noob wkurzał, czy na privie czy helpie... teraz mam to gdzieś, żyje real life'em i jest git :)
A wszystko dzięki mojemu Aniołkowi który pokazał że jednak byłem uzależniony...
Grunt to zdać sesje, skończyć studia i znaleźć prace, tibia to tylko jeden z wielu sposobów na spędzenie wolnego czasu, i to niekoniecznie konstruktywny i odpreżajacy. Może lepiej wyjść na spacer? Piwko z kumplami? Czy po prostu poczytać ksiażke żeby nie walić poźniej 300 ortów w poście? Ave.

guferus 31-05-2006 11:40

Osobiscie nie gram w ten shit od 2 lat od kiedy kumpel pokazal mi uo stwierdzilem ze przez okolo 2 miechy gralem w jakies gowno od ktorego grafe majaj juz glupie poki na gameboya, nie ma muzyki questy z dupy i zero klimatu
nie mozna tej gry nawet nazwac rpg bo nia nie jest.Ultima przewyzsza to cos kilkakrotnie pod kazdym wzgledem :/

Dan-Kaw 06-06-2006 23:52

Oczywiście nie jestem uzależniony bo potrafie żyć bez Tibii a teraz mam przerwe do wakacji. Ale polecam zrobić sobie tydzień odpoczynku po męczycym graniu w Tibie bo to pomaga niezależniąc się od niej.

-=WOLF=- 08-06-2006 21:48

Czy jestem uzależniony od Tibii???? Oj tak:D gdy wlączam Tibie to świat rzeczywisty dla mnie nie istnieje:D
Nawet gdy nie gram nie moge przestać myśleć o tej cudownej grze:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58.