![]() |
me too
Cytuj:
|
moi rodzice wiedzą że gram i zwisa im to bylebym nie siedziała 6 godzin i dała mamie grać w karty:p
|
Moi rodzice wiedzą ze gram i grają razem zemną:p i mi sie to nawet podoba. U mnie gra cała rodzina. Moge robić nocki, kupuja mi pacce, jak mówie że musze lvl wbić albo isc na jakiegoś qesta a trzeba do szkoły to pozwalaja mi zostać. Więc all good!!B)
|
Cytuj:
U nie rodzice wiedza ze gram i starają sie mnie od tego odciągnąc ale niezbyt im sie to udaje :P. |
Njagorsze jak..
Najgorsze było jak grałem i matka mówiła żeby wykończył a nie włączył i mi dała kare a ja dalej gram :D czyli olewam ją :cup: już nie
|
Moi rodzice wiedzą ze gram i nie przeszkadza im to jeżeli gram 2 - 3 H bo to normalna ilosc godzin przed kompem . :cup: :cup:
|
moji rodzice nie mają nic przeciwko Tibi nawet gdy np. mama mnie wola i powiem jej ze za chwilke bo musze cos jeszcze zrobic w tibi to spokojnie poczeka :) i nawet czasem przychodzi posiedziec i popatrzec jak gram a ja jej wtedy opowiadam co i jak :D
|
Moi rodzice wiedzą że gram, na początku mowili coś zebym przestal, ale teraz jest spox ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |