Oryginalnie napisane przez Shinjix
Rozumiem. Rozumiesz co to satyra i starozytne komedie wystawiane w teatrach? Rozumiesz po co sa kabarety wysmiewajace rozne rzeczy? Rozumeisz tego sens?
Resthin
Nie, taj matce proponowalbym zamiast wydawania pieniedzy na jakies koszulki, zalatwic terapie u psychologa dla syna.
Chyba sie zabiles wlasna bronia. Tak najezdzasz na koszulki, a na koncu zdanie o wolnsoci slowa. Skoro tak ją (wolnosc) popierasz, to co masz do koszulek?
@Stawi Sniper i reszta kretynow (no co? uzywam jego jezyka)
Jakie zabil? To juz byl drugi incydent z morderstwem? Poza tym trzeba byc (dobra, nie bede wulgarny) matołem, zeby porownywac incydent dziecka z uszkodzona psychika do holokausty, czy tragedi WTC. Holokaust nie byl smieszny, WTC tez nie. Pobicie matke krzeslem bylo zalosne. To jest taka sama idea jak starozytne komedie w teatrach - wysmiej cos, zeby ludzie to zauwazyli i postarali sie cos z tym zrobic.
Wy macie za bardzo doczesne mozgi. Zero fantazji...
Brak słów...
Szczerze? Mi to wisi. Nie podoba sie - papa.
Blad, moherowcy, to glownie starsze panie w wieku 60+ lat, traktujace Rydza i Radio MAryja jako, swego rodzaju sektę - ślepo wierząc w samo Radio i ojca dyrektora, niz w Boga.
Sens noszenia tej koszulki jest taki sam, jak sens noszenia koszulek ulubionych zespolow, koszulek ze smiesznymi nadrukami, koszulek ulubionych graczy, koszulek satyrycznych, itd. - nosze, bo chcę.
Poszukaj wyjasnienia slowa "pedał", potem pogadamy. Nie moja wina, ze dopisujesz rozne znaczenia temu slowu.
Taaak, a kurde fabryki czekolady - robia czekolady, wciskaja dzieciom (ale po co? zadnego z tego pozytku) i mysla, ze robia biznes. Phi! Biznesowi mowmy nie!
Wlasnie sie wypowiedziales. btw. - sam mam jedna, z nadrukiem rycerza i sadze, ze jest calkiem fajna.
Drom studiuje............ -.-
Wiek 21? Pomyliles sie, tam powinno byc 12... Nie ma jak konstruktywna wypowiedz u dzieci...
hahaha... Podziwiam sie, wybacz mi, ale robisz z siebie idiote. A ty po cholere wydajesz kase na PACC? Nie masz na co kasy wydawac? No ale trudno, to z ciebie sie beda smiali ludzie nieznajacy tibii, nie ze mnie...
Beznadzieja... Jego kasa - jego wybor. Twoja aksa - twoj wybor. Troche mniej komunizmu ludzie...
rotfl, jakby wszyscy ukrywali swoje poglady, to swiat juz dawno przestalby istniec... Zastanow sie zaniom cos napiszesz.
PS: pieniczycie cos o niesmacznych zartach, o ponizeniu sie, upadku. Ciekawi mnie, czy chociaz 1% spolecznosci forum obchodzi ta matka i ten chlopak. Lata wam to kolo ... nosa. A tu nagle pokazujecie, jacy to jestescie "dobrzy".
Nie, ale blisko Boleslawca mieszkam.
Drom mną zawladnal... help... Nie mogfe sie uwolnic.. <bzzzt> <bzzt> Yes master...
rotfl, tak bardzo cie bola kawaly o tibii? :P
PS2: Apeluje ejszcze raz - podchodzcie do zycia z wiekszym dystansem...
|