![]() |
Endrico Lepper
13lvl Dolera |
A ja ? ;]
Chcialem sie upomniec o miejsce na liscie :]
Martin The Archer/lvl 12+/Guardia/Rook oczywiscie.:D |
Sirblaze Second
14lvl Selena |
1. Outsane
2. 19/20 ^^ Nareszcie ;). @edit 9.07.06 1. Outsane 2. 20/21 Huh? Co jest z Wami? Expić, expić! ;) |
Martin The Archer
14lvl Guardia |
BRAKONIECKI - 24 LVL DANUBIA 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Witam.
Jak wiadomo trwają wakacje. Wszyscy jadą odpocząć. Jest jeden wyjątek. Tym wyjątkiem jestem... ja! Cieszcie się, cieszcie... Będę dalej robił aktualizacje, ale uwaga! Okres wakacyjny! Jeśli nie będzie aktualizacji, nie piszcie postow typu: "CZY JUSZ KONIEDZ SPJISU?//??11!!"; bo ja będe pamiętał o nim do końca istnienia tego forum. Tym czasem informuję, że aktualizacje przebiegła pomyślnie, jeśli kogoś pominąłem, to bardzo przepraszam. @UP Zwykłe emotki, a tak cieszą. Cieszmy się razem. (^.-)_\,,/ |
Raxev
19/20 Pozdro! |
Witam!
Jak wszyscy jestem strasznie zmęczony strasznymi upałami, które zapanowały w niemal całej Polsce. Jednak zamiast narzekać na pogodę, wziąłem się do pracy i przygotowałem kolejną aktualizację... Szkoda, że nieco spóźniną. Przepraszam Was. Informuję, o zmianach na pierwszej stronie spisu. Dodałem dział o nazwie "News'y", który w pewnym sensie zastąpił dział "Aktualizacje". Zabrałem się także do "odkurzania" spisu. Trzeba usunąć postacie, które tkwią z tymi samymi poziomami od dobrych dwóch miesięcy. Trochę ich jest, o czym świadczy ilość wszystkich charów. Mam nadzieję, że jakoś sobię poradzę. Zachęcam wszystkich tych, którzy nie mają co robić w domu do pomocy. @EDIT Dodałem ankietę. Zapraszam do głosowania. |
Junihio
13lv Azura |
Keregain
15------->17(i pół ;p) Hail TWA |
BRAKONIECKI - 24 lvl DANUBIA
|
Witam.
Mamy piękną niedzielę. Dziś postanowiłem wstępnie przeanalizować wyniki sondy. Pełne wyniki przedstawię 20.07 - w dniu zamknięcia ankiety. Odpowiedź A - Alessandro Del Piero, Black Bloody Bear, Człowiek D, Kshaq, Milan ognia, nosane, Rooker666 Odpowiedź B - Michal9000, Plemax Ospowiedź C - Nowy Asakura @Nowy Asakura Nie rozumiem, dlaczego piszesz do mnie w tak dziwny sposób. Twój pierwszy post już mnie zadziwił, a ten jeszcze bardziej. Piszesz do mnie z wielkiej litery, nie wiedzieć czemu... Nie jestem ślepy, na prawdę. Wiem, że Cię pominąłem. Przepraszam. Nie wiem, dlaczego zaznaczyłeś opcję C w ankiecie. Skoro uważasz, że tewn spis to śmieć, to po co wysyłasz zgłoszenia? Do wszystkich, którzy edytują swoje posty ze zgłoszeniami: Proszę, przestańcie! Na prawdę nie mam czasu na przeczesywanie wszystkich 16 stron spisu w celu znalezienia waszego edita! Napiszcie proszę nowego posta według wzoru na głównej stronie. Potem to Wy piszecie do mnie PW i mnie ochrzaniacie. Do wszystkich, któży nie rozumieją: Proszę, czytajcie ze zrozumieniem! Tworzę ten spis dla Was, nie dla siebie, proszę zrozumcie to. Jestem tylko człowiekiem, mam prawo do pomyłek. Jeśli Was nie uwzględniłem przy aktualizacji, przepraszam. Na prawdę nie zrobiłem tego umyślnie. Wszelkie błędy zgłaszajcie, nie ma sprawy, ale róbcie to w kulturalny sposób. Tak... Do Ciebie Nowy Asakura mówię. Jeszcze raz przepraszam Cię. |
Tyris Rookstayer 14lvl =>15 lvl
|
Cytuj:
|
Oczywiście. Jak przekroczysz 24 lvl znajdziesz się w rangingu. Pamiętajcie, że aktualizacja dopiero jutro.
|
Uwaga !!!!!
UWAGA AKTUALIZACJE W SPISIE ZOSTANĄ PRZERWANE NA PEWIEN OKRES CZASU. PawieOczko nie jest w stanie aktualizować listy i pisać czegokolwiek na forum. Robi on sobie przerwę aby od tego wszystkiego odpocząć i zapomnieć o kilku sprawach. Nie wiem jak długo będzie trwać ta przerwa. Aktualizacje będą dalej przerowadzane jednak nie wiem kiedy. Musicie go zrozumieć. Oczywiście możecie dodawać nowe postacie do spisu jednak prawdopodobnie nie znajdą się one w najbliższym czasie na liście. Teraz już coś ode mnie. Proszę nie pisać żadnych postów obwiniających PawiegoOczka za nie robienie aktualizacji. Pozatym macie nie pisać tutaj postów odnośnych jego nieobecności na forum, ponieważ ta informacja nie zostanie przeze mnie udzielona. Proszę również o nie pisanie żadnych PW, E-maili oraz wiadomości GG do PawiegoOczka, ponieważ takie wiadomości będą ignorowane tak samo jak ich nadawcy, a numery GG będą blokowane. Pisanie do niego wszelakich wiadomości grozi usunięciem danej osoby z listy lub jej nie dodaniem na listę oraz zignorowanie użytkownika. Jeszcze raz proszę o to wszystko co wyżej napisałem oraz przepraszam za brak aktualizacji w spisie. |
Ameriov Rookstayer 17lvl
|
PawieOczko bardzo sie starales by nie dodac mnie do listy i udalo ci sie. Zglaszalem sie juz 2 razy a ty za kazdym razem to olales. Wiec nie dziw sie ze uznalem ten temat za beznadziejny. Teraz mam juz 25 poziom wiec juz nie mieszcze sie w twojej liscie.
Myslalem ze jednak jestes spoko, mylilem sie. |
Tak...
Starałem się? Ciekawe. Przeczytaj jeszcze raz uważnie pierwszą stronę tematu. Zauważyłeś coś? Nie? Oświecę Cie. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |