![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To juz koniec Pkowania Dancing Shadows , postanowilismy zakonczyc :)TEMAT DO ZAMKNIECIA
|
Moglem nie wyjezdzac na weekend ;p
Gz fragow chlopcy :D |
koniec pkowania bo wszyscy dzisiaj popadaliscie.. sami sie wpakowaliscie w trapa w bk village :) tak to prawda jestescie zgrani ale nie mozecie powiedziec ze macie dobre pvp bo ubiliscie mnie czy obojetnie kogo innego. Zabijanie na expieniu nie ma nic wspolnego z wojna dlatego nie badzcie tacy pewni ze wam sie powiedzie na new serwie to wsyzstko co mam do powiedzenia :p
|
Mylisz sie Arystos... Nie konczymy pkowac bo popadalismy juz pare dni temu uzgodnilismy ze dzisiaj ostatnia akcja :) Tylko ze my specjalnie tam weszlimy bo to bylo najlepsze co moglismy zrobic , wielu z nas moglo dac loga ale tak jak juz mowilem wiedzielismy ze to nasza ostatnia akcja...I ktos mowil ze mamy dobre pvp opierajac sie na zabiciu Ciebie lub kogos innego??
|
Cytuj:
Koxyl Jun 11 2006, 16:59:03 CET Killed at Level 96 by Blady Niko and by Impalex Mesmeroo Jun 09 2006, 18:45:38 CET Killed at Level 100 by Xiry and by Avenis Koxyl padl na wczorajszej akcji bo sam sie wpierdo*** jak idiota w trapa ...:D A mesmeroo padl bo zrobiliście genialną akcje na nas :D a jak on padl to all s*******aliscie :P ... wiec Ary~ weś ty sie juz tu niewpisuj ;] bo twoje posty są żałosne i śmieszna do tej pory ...:confused: |
zrobcie jeszcze jakas akcje jak wam poznikaja rsy i nabierzecie ochoty na pking
|
Cytuj:
PS: Przedtem pisaliscie zeby nas zatrzymac teraz jak konczymy to mowicie dalej dalej! :D ~Olek |
Arystos mówiłeś cos o wojnie? Jeśli mnie pamieć nie zawodzi to ty jako pierwszy opuściłeś AIE płacąc 100k i domek dla Familiady. Najlepsze jest to, że jeden owner Arystosa zapłacił i wyszeł z AIE, a drugi nawet o tym nie wiedział...
|
Cytuj:
Retired to najlepszy wybor. Ze wzgledu na to ze ta gra pie-przy realne życie. Ja zawsze mowilem dalej dalej, od poczatku obserwuje wasze akcje. Pking to najlepsza rzecz w tej grze. A wy to zaje-biscie robicie. Szkoda tylko że wmv takie krotkie zrobiliscie...nabiliscie 110+ fragow, a na wmv widac tylko pare : / Szacunek za to że nie baliscie sie zniszczyc swoich charow. Pozdro |
@Up: Tibia wcale nie niszczy zycia jezeli sie umie czasem dobrze properowac 8o
Rispect :D a co do filmu to zrobiony bedzie dlugi film, my tylko takie zrobilismy se kruciutkie. A pking to nie najlepsza rzecz w tibi, lepiej jest normalnie grac :P In Peace ~Olek |
@olek
Nie konczysz z tibia -.- rozumiesz? :P;p |
Cytuj:
A tak wogule no.. jednak sie zastanowilem "ZOSTAJE" ~Olek |
co do pkingu to ja uwielbiam dlatego musze czesto zmieniac Servy i chary dlatego nie wyszedlem z 25 lvlku :D :D 8o 8o :p ;) :) <hahaha>
no ale solowalem dragi i ubijalem 30 lvlki ;] |
czekam na new fragi DS ;) ladnie sie ogloda takie fragi przez bardzo nizsze lvle sam prowadze takie walki na serwie i uwarzam ze na nowym serwerze bedziecie wymiatac mam nadzieje ze nie zabijecie mnie :) bo ja juz nie chce 4x nowego serva z rzedu POZDRO od Shanoz ... Fajne wdzianko wszyscy redy ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |