![]() |
Moim zdaniem to jest dobry pomysł z tymi rotwormami bo lubie te stworki, fajnie sie na nich skiluje :sword:
|
To zależy od skilli
Cytuj:
@topic: Mam nadzieję, że zmienią też wygląd troli. :p |
Mogli by więcej dać ss'ów ;]
|
A dali
Cytuj:
|
:d
w sumie fajne te roty :D
|
Update się zapowiada ciekawie :>
Cytuj:
Czyli jest szansa na rum ^^ Jeszcze jakby dodali herbatkę to może być ciekawe połączenie :> A nowy DS i rot mi się niezwykle podobają, szczególnie DS. Teraz jest jeszcze mroczniejszy i jakby cięższy [A jak się taką parokilogramową łapą zamachnie...] Więcej rotów i tereny dla mid- i h-lvli dają pewną nadzieję na expowiska [jakiś 154 ED biadolił że nie będzie miał gdzie spędzać długich godzin PGując ;(] Nie wiem czy ktoś zwrócił też uwagę na okna w willi w nowym mieście :) Czyżby koniec zaśmiecania domów? Także opis miasta [bogacze utrzymujący się z pracy niewolników i nędzarze i wcześniej wymienieni niewolnicy mieszkający niedaleko siebie] może zapowiadać ciekawy i dlugi quest [coś jak Djinn Quest z koniecznością wybrania strony] Co by tu jeszcze... @ gość który dał screeny z WoW i Silkroad Ja tam nie widzę RPG. Właściwie to tylko kilku gości kłucących się jak nooby... Jeśli o ilości PRG mają decdować techniczne modyfikacje i grafika to mamy chyba różne wyobrażenia na ten temat... ----------------------------------------------------------------------- Pisał zbyt leniwy żeby się przelogować hide |
Roty rządzą !!!
Ja tam zawsze roty lubiłem. :D Fajnie, że je odświeżą. Pozdro dla Laydy Crocodile z Empery. 8o
|
popieram Rum i Herbate!
jeśli rzeczywiście wprowadzą herbate i rum to moim zdaniem poziom RPG wzrośnie o 100% :-)
a co do PG: 150lvle są raczej w miejszości i to nie oni najczęściej kupują pacc :P |
Ehhh..dla mnie to terenki sie licza...a to ze jakims noobskim skeletom ryj odpicowali..beznadzieja..a dzrzewa sa takie same...
|
Cytuj:
|
dzisiaj kolejny news... doczekać się nie moge:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |