![]() |
Nie ma to jak piesciami
Ja najbardziej lubie Fista :) nie wiem dlaczego ale to naprawde fajne latac sobie z samym shieldem po trolach :)
Jako paladyn atakuje z dystansu ale nie wpada mi to do gustu, dlatego zaglosowalem na fista :p |
Ja Osobiscie "Kocham" Fist :)
Bylem kiedys w 50:) :cup: a po hacku mam 12;( Teraz Gram Knightem :) A jak Knightem to Swordem :) |
Ja preferuje
-Axe,bo ma +najwięcej ataku, -mniejsza obrona niz sword -Club,bo jest +latwo dostępny na nowych światach, -ma malo ataku i obrony -Sword,bo ma +najwięcej obrony, -mniejszy atak niz axe -Distans,bo +mozna chodzic na lepsze potworki bez straty hp, -kiedys sie skonczy amunicja Osobiscie oddalem glos na Fista ,poniewaz kazda bron ma swoje + i - |
Ja uwazam ze sword'y sa najlepsze.
1)maja duzo obrony 2)latwo je zdobyc 3)ladnie wygladaja |
ja oddalem swoj glos na axe, chociaz walcze swordami.Nie wybacze sobie tej pomylki,chociaz...ze swordami tez dobrze :).Ale i tak preferuje axe
|
Cluby są najlepsze bo w większości są jednoręczne i są tańsze od swordów.
|
Osobiscie lubie swordy bo wydaje mi sie ze jest to jedyna bron dla prawdziwego knight-a :]
Moim 17lvl knight-em walcze Spike Sword-em :p Pozniej wybralbym Axe, a na koncu Club. O distance niewiele wiem, a fist to mozna wybrac tylko na smianie :) |
:)
JA jestem palkiem więc walcze bronią dystansową :P
|
Jestem Paladynem więc broń dystansowa. W innych grach lubiłem już kosić jak Legolas więc właśnie dla tego wybrałem pala. W podpisie mam juz napisane że mój najlepszy i najbardziej zaufany przyjaciel to kusza :D
|
Ja gram pallem i ciągle bije z boltów ale gdybym mial zaczoć grać knight bił bym z AxE ;]
|
SWORD SWORD i jeszcze raz SWORD
Proste , wiekszośc ludzi bedzie gustowac w białej broni , ja przynajmniej tak bede. Miecz to dla mnie taki jakby symbol potęgi a zarazem szlachetnosci ( axe jest dla bezmózgich barbarzyńców a pałki dla biedaków ).
|
CZesc wszystkim ja lubie bron f-axe moj best hit 132 valkirie :D :cup:
potworek solo :wiking: sOLO:DEMON SKELETON bloknolem dragona :D |
19:54 You see a bright sword (Atk:36 Def:30).
It weighs 29.0 oz. The blade shimmers in light blue. Lekki. Poreczny. Potezny. Smiercionosny. |
Mnie do szczęścia potrzebna jest "tylko dragon lance" , no nie obraziłbym się gdyby ktoś zapodał Stonecutter axe 8o
|
Axe sa najladniejsze najcudowniejse i najmocniejsze ^^
Hail dwarfish axe! |
Wystarczy mi Fire Axe :p bo jestem druidem :evul:
|
Cytuj:
Zgadzam się w 200%....;) |
All bronie są dla mnie idealne :)
SIemanko ! Dla mnie Wszystkie bronie są idealne :)--> Dla mnie to nie ma różnicy :D:D:D:D:D
|
Dist
Ja lubie walke bronią dystansową :) jestem palkiem
|
Jak rycek to tylko sword. I kropka. Ja mam fs(best hit 117 na orc warriorze), ale lada moment bedę miał bright sworda.
__________________ BTW teraz robię ryckiem distance fighting - jestem ciekaw do którego skilla dojadę, zanim uznam to za stratę czasu :) - życzcie mi powodzenia(11 distance już mam) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |