![]() |
Jajcarski artykul. z drugiej strpy tak jest naprawde
|
Hehe, smieszne:)
Chodz czasami tez tak pisze jak nie mamm czasu. You = U Have = 've |
Noobki
Mnie Rozwalaja Takie Noobki -.- Pisze Specjalnie u obiego Sell Brass Armor. Podchodzi Jakis Noobek I Do Mnie "Plx Brass Armor!! PL??. Ja Do Niego Nom (gosciu 15 lvl wiec sie go pytam) Jetses Rookstayerem?? A On Do Mnie A Co To Jest ;). Ja Masz 15 Lvl I nie jestes na mainie. a co to jest main. -.- dobra nie wazne. Ej Plx Powiedz Mi 1 Rzecz Jak Sie Tu SKacze Bo Nie Umiem Takich Krzaków Przejsc. xD wysmialem go i poszedlem expic :P
|
Noobki
Mnie Rozwalaja Takie Noobki -.- Pisze Specjalnie u obiego Sell Brass Armor. Podchodzi Jakis Noobek I Do Mnie "Plx Brass Armor!! PL??. Ja Do Niego Nom (gosciu 15 lvl wiec sie go pytam) Jetses Rookstayerem?? A On Do Mnie A Co To Jest ;). Ja Masz 15 Lvl I nie jestes na mainie. a co to jest main. -.- dobra nie wazne. Ej Plx Powiedz Mi 1 Rzecz Jak Sie Tu SKacze Bo Nie Umiem Takich Krzaków Przejsc. xD wysmialem go i poszedlem expic :P
|
No no niezle napisany
_______________________ A kiedy skończy sie czas dekadencji fałszywych pretensji czas umysłowej impotencji czas poświęcony negatywnej intencji jak wielu to kręci mimo konsekwencji ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga w dobie chaosu ideana przewaga dla chorych ambicji całej hipokryzji dla dźwięków w eterze i dla dzwięków na wizji |
Dla mnie troche bez sensu ten temat :). Jakos mnie to nie rozsmieszylo, wiec nie bede juz pisal "hahaha", a co do np. esll zamiast sell moze sie przydarzyc kazdemu taki blad. Nie ocenie, ale tragicznie by nie bylo ;P. Te przytaczanie, skad sie wzielo jakies itans, fri itd. (nie chodzi mi o autora!) albo plax zamiast prosze ... 9-wieciolatki co nie znaja jezyka angielskiego ...
|
Cytuj:
FRI ITANS PLAX - to mnie dobija i zniecheca do grania w tibie ... |
Fajowskie hehe. Spodobało mi się. Przyre jest to, że niektórzy naprawdę tak mówią.
|
A ja pamietam jak jakis 84 royal do mnei cost takiego
pls no flow me o co mu moglo lazic? |
Ciekawy ten ich język tak nie znane istoty xD a już rozwinęły swój język:p:p:p:p:p
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Ech
Ja widziałem ponad 200 levle piszące tym językiem. Pewnie po kupnie konta. Widziełem np. coś takiego "PLX FRE ITANS" latał po dp i myślał że krzyczy. Żal.
|
Ehh...Niestety taka jest rzeczywistość
Poradnik z humorkiem :D Pozdro |
zaczolem czytac lecz w polowie sie zagubilem bo troche nie zrozumiealem
:P:P:P:P:P |
up, n/c
Większość tych podanych przez ciebie zwrotów mogła być napisana przez pomyłkę. Jakoś nie bardzo mnie to rozśmieszyło. |
:d
u mnie za same nOObish masz 10/10 ale art. smieszny wiec i tak jestes "th bst"B)
|
:]
Nie zapomne tego kiedy skilluje sobie w ogrodzie w ab'dendriel na monku a tu wbija jakis Polak i do mnie : Dasz cos ? No to jak Polak to mowie ok.Dalem mu steel helmet.A on odrazu o dzieki super jestes i w ogole.Po chwili mowie masz ktos food?A on (ten Polak co chcial helmet) podbiega do monka i mowi "Monk pls daj Fooda dla niego(chodzi o mnie)bo on dal mi super helm.Stoi i dalej bez ruchu ..Monk sluchasz mnie!!!??Ja siedzie smieje sie z niego mowie ze to potwor ale ten dalej swoje.A potem zaczal mowic :nie?ok! Monk jestes chónted!(wiem ze sie pisze hunted ;P ale on tak napisal)a ja poprostu taka beke mialem ze myslalem ze sie posikam..I takiego :P to byla moja przygoda z noobem :]
|
xD
Dla mnie bylo jest i bedzie prze jak zobaczylem tego screena : http://skocz.pl/zdjecieGM.jpg normalnie bez :D:D:D:cup:
|
Cytuj:
|
Nie wiem czy było pisane przez innych użytkowników ale dodam, gdy wywaliłem kolesiowi lootbgaga pisał do mnie :
Hjuntad daj by mi pro , co powinno ożnaczać: hunted die by me pro Dużo tego było ale tylko to siedzi mi w głowie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |