Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Noobish - Język n00bów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8293)

Ustrefel 17-11-2007 16:06

Jajcarski artykul. z drugiej strpy tak jest naprawde

Kenti 20-11-2007 14:26

Hehe, smieszne:)
Chodz czasami tez tak pisze jak nie mamm czasu.

You = U
Have = 've

Koloxo 25-11-2007 00:37

Noobki

Mnie Rozwalaja Takie Noobki -.- Pisze Specjalnie u obiego Sell Brass Armor. Podchodzi Jakis Noobek I Do Mnie "Plx Brass Armor!! PL??. Ja Do Niego Nom (gosciu 15 lvl wiec sie go pytam) Jetses Rookstayerem?? A On Do Mnie A Co To Jest ;). Ja Masz 15 Lvl I nie jestes na mainie. a co to jest main. -.- dobra nie wazne. Ej Plx Powiedz Mi 1 Rzecz Jak Sie Tu SKacze Bo Nie Umiem Takich Krzaków Przejsc. xD wysmialem go i poszedlem expic :P

Koloxo 25-11-2007 00:38

Noobki

Mnie Rozwalaja Takie Noobki -.- Pisze Specjalnie u obiego Sell Brass Armor. Podchodzi Jakis Noobek I Do Mnie "Plx Brass Armor!! PL??. Ja Do Niego Nom (gosciu 15 lvl wiec sie go pytam) Jetses Rookstayerem?? A On Do Mnie A Co To Jest ;). Ja Masz 15 Lvl I nie jestes na mainie. a co to jest main. -.- dobra nie wazne. Ej Plx Powiedz Mi 1 Rzecz Jak Sie Tu SKacze Bo Nie Umiem Takich Krzaków Przejsc. xD wysmialem go i poszedlem expic :P

NOOOOOOB 04-12-2007 16:48

No no niezle napisany

czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji
ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga
w dobie chaosu
ideana przewaga dla
chorych ambicji
całej hipokryzji
dla dźwięków w eterze
i dla dzwięków na wizji

dominik10 18-12-2007 22:38

Dla mnie troche bez sensu ten temat :). Jakos mnie to nie rozsmieszylo, wiec nie bede juz pisal "hahaha", a co do np. esll zamiast sell moze sie przydarzyc kazdemu taki blad. Nie ocenie, ale tragicznie by nie bylo ;P. Te przytaczanie, skad sie wzielo jakies itans, fri itd. (nie chodzi mi o autora!) albo plax zamiast prosze ... 9-wieciolatki co nie znaja jezyka angielskiego ...

dominik10 18-12-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jack_Redlybread (Post 1747165)
Jako jedyny chyba wypowiem się w tym temacie że słabe... Nawet się nie uśmiechnąłem czytając to -.-

Free : fri < frii...no ale jeśli noby to mówie no to fri....
Items : itans < tu dobrze
Stuff : stuff <czy tu coś zmieniłeś?
Equip : iq < nigdy się z tym nie spotkałem -.- jak coś to eq ale to dużo osób mówi
Gamemaster : GN <zależy jak kto kliknie mi chyba raz się zdarzyło bo N jest obok M...
Account : acon <WTF? jedyne słyszałem to acc
Password : pas <pass... no ale jeśli noby to mówie no to pas....
Skills : sklis? <źle ludzie klikają a nie specjalnie
Level : llv <to co up
Mainland : Mian <to samo co up & 2xup...

Nie jestes jedyny ... ja tez sie nie usmiechnalem, a wszedlem tu bo chcialem sie posmiac :P. Smieszniejszy juz kawal : Przychodzi baba do lekarza, a lekarz to baba :P

FRI ITANS PLAX - to mnie dobija i zniecheca do grania w tibie ...

nairdan1994 20-12-2007 01:07

Fajowskie hehe. Spodobało mi się. Przyre jest to, że niektórzy naprawdę tak mówią.

Tibijczyk222 20-01-2008 16:17

A ja pamietam jak jakis 84 royal do mnei cost takiego

pls no flow me

o co mu moglo lazic?

Ciastoludek 07-02-2008 23:19

Ciekawy ten ich język tak nie znane istoty xD a już rozwinęły swój język:p:p:p:p:p

rasialdo1 08-06-2008 11:39

Bardzo Dobry Poradnik!!

Sielek 29-07-2008 22:42

Ech

Ja widziałem ponad 200 levle piszące tym językiem. Pewnie po kupnie konta. Widziełem np. coś takiego "PLX FRE ITANS" latał po dp i myślał że krzyczy. Żal.

Aphino 29-07-2008 23:10

Ehh...Niestety taka jest rzeczywistość
Poradnik z humorkiem :D

Pozdro

encore474 11-08-2008 01:10

zaczolem czytac lecz w polowie sie zagubilem bo troche nie zrozumiealem
:P:P:P:P:P

Gothanor 11-08-2008 13:56

up, n/c

Większość tych podanych przez ciebie zwrotów mogła być napisana przez pomyłkę. Jakoś nie bardzo mnie to rozśmieszyło.

Silverius 24-09-2008 20:07

:d

u mnie za same nOObish masz 10/10 ale art. smieszny wiec i tak jestes "th bst"B)

Dajman 20-10-2008 17:08

:]

Nie zapomne tego kiedy skilluje sobie w ogrodzie w ab'dendriel na monku a tu wbija jakis Polak i do mnie : Dasz cos ? No to jak Polak to mowie ok.Dalem mu steel helmet.A on odrazu o dzieki super jestes i w ogole.Po chwili mowie masz ktos food?A on (ten Polak co chcial helmet) podbiega do monka i mowi "Monk pls daj Fooda dla niego(chodzi o mnie)bo on dal mi super helm.Stoi i dalej bez ruchu ..Monk sluchasz mnie!!!??Ja siedzie smieje sie z niego mowie ze to potwor ale ten dalej swoje.A potem zaczal mowic :nie?ok! Monk jestes chónted!(wiem ze sie pisze hunted ;P ale on tak napisal)a ja poprostu taka beke mialem ze myslalem ze sie posikam..I takiego :P to byla moja przygoda z noobem :]

Eddie79Pl 02-11-2008 14:04

xD

Dla mnie bylo jest i bedzie prze jak zobaczylem tego screena : http://skocz.pl/zdjecieGM.jpg normalnie bez :D:D:D:cup:

pasiek 19-01-2009 19:06

Cytuj:

Nie zapomne tego kiedy skilluje sobie w ogrodzie w ab'dendriel na monku a tu wbija jakis Polak i do mnie : Dasz cos ? No to jak Polak to mowie ok.Dalem mu steel helmet.A on odrazu o dzieki super jestes i w ogole.Po chwili mowie masz ktos food?A on (ten Polak co chcial helmet) podbiega do monka i mowi "Monk pls daj Fooda dla niego(chodzi o mnie)bo on dal mi super helm.Stoi i dalej bez ruchu ..Monk sluchasz mnie!!!??Ja siedzie smieje sie z niego mowie ze to potwor ale ten dalej swoje.A potem zaczal mowic :nie?ok! Monk jestes chónted!(wiem ze sie pisze hunted ;P ale on tak napisal)a ja poprostu taka beke mialem ze myslalem ze sie posikam..I takiego to byla moja przygoda z
O jaa.. xD takich przygod to ja nie mialem :D

Rayo 20-01-2009 09:38

Nie wiem czy było pisane przez innych użytkowników ale dodam, gdy wywaliłem kolesiowi lootbgaga pisał do mnie :

Hjuntad daj by mi pro , co powinno ożnaczać: hunted die by me pro

Dużo tego było ale tylko to siedzi mi w głowie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23.