![]() |
Lol zzarlo mi 6 zloty i niby zle odpowidzralem !! PLZ POMOCY
Moj kumpel mi mowil ze wystartowal taki konkurs wyslalem sms po czym dostalem ten kod dostepu i bylem zadowolny (do czasu)...Daje odpowiedz na pytanko ile power ring daje skilli fista (odpisalem 4) a tu pach!! Zła odopowiedz... Mysle sobie ok moze zle odpisalem... Jeszcze jedengo sms wyslalem i odpowidzlem na pytanko kim jest Steve (oczywisce ze Bogiem w Tibii) i tu znow ze zle odpowidzlem co mam zrobic kasy na komorce nie mam, a jak bym se karte kupil i to samo by bylo odpiszcie ludzie z Tibii.pl:confused: :(
|
Cytuj:
Steve - była zapewne odpowiedź, że jest jednym z twórców Tibii i taką trzeba było wpisać. Więc, o co kaman? Odpowiedziałeś źle i straciłeś 6 pln. |
no to wlasnie taka odpowiedz byla (Bog jeden z tworcow tibii) Ej Teraz wysle sms i jak mi kurwa nie wejdzie to sie W*****E>>.... Mozecie se to sprawdzic....
|
Wszystko spoko cacy, tylko sponsor wadliwy.
Może jako firma prubuje sobie podbić reputacje przez sponsoring ! Proponuje poczytać ich niezwykle "ciepłe" komentarze na ogólnopolskim serwisie AirSoft'owym, mianowicie wmasg.pl ! Co do nagród ufundowanych (chodzi mi o te glocki), to kupiłem tą replike konkretnie g19, i dostałem ehh.. "mało sprawnego" Mam nadzieje że jak AirSoftGuns.pl bierze się za tibie to aż tak wiele nie namieszają xD |
kolejny dzien a po nagrodzie ani sladu ;) ale wkacu bylo powiedziane ze bedzie do 2 tygodni heh:) czyzby to naprawde tak mialo wygladac;)
|
nom lipa:P
|
Cytuj:
|
Fajnie ze do tej pory nikt z tych zwyciezców nie ma pacca ;/
lepiej im go dajcie bo będzie niezły skandal. |
Cytuj:
no troche by byl:) a swoja droga ... dzisiaj sroda a nagrody nie widac:P |
Cytuj:
|
No payments yet.:/
czy nagroda moze dojsc w nocy?? czy ktos z tamtad ja musi zatwierdzic/wprowadzic |
dzisiaj w nocy powinny byc, aby pacc sie aktywowal musisz to zrobic samemu na stronie Tibia.com
|
Cytuj:
ale zeby aktywowac to trzeba miec jeszcze co ^^ ale jak powinny byc dzisiaj to spoko:) tak wogole ile dni temu wyslales pieniadze??:) ze sie tak zapytam:P |
i pacc jush jest :]
|
PACC rozdane, nie wszystkie,
Druid Halosu jest weryfikowany, valosz knighta dostanie go jutro... dlaczego? Poniewaz weryfikuja nam karte ;] reszta juz dostala |
Name of PayerDuration Tibia.plTibia Premium Account for 3 months (90 days)dzieki :PP jestescie zajeb**** XD dzisiaj noc czyli tomby ^^
o co codzi z bananami??:D |
zamiast powiedziec z.a.j.e.b.i.s.c.i.e to wyswietla sie ten kawalek z bananami
|
Następne losowanie już za 2 dni :D troszke esemsów już poszło mam nadzieje że cos wygram :evul: Pozdro ...
|
kiedy wyniki następnej edycji ??
|
Jutro, a jesli nie to pojutrze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |