Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
1.Nie wydaje mi sie, zeby to bylo w jakikolwiek sposob krzywdzace dla w/w jury :)
2.Oj, a gdzie ja napisalem, ze twoja praca nie jest autentyczna? Nie wspominajac o tym, ze uwazam, iz nagroda jest ci udzielona slusznie.
3.Uwierz mi, ze nie zalezy mi na tym udowodnieniu, tak jak i tobie nie zalezy na potwierdzeniu informacji, jakie Ferrari stoi pod moim domem :P
4.W ktorym miejscu kogos obrazilem? Powiedzeniem, ze dobre swiadectwa maja tez idioci? A to nie jest prawda? Nigdzie tu nie obrazilem tych, ktorzy otrzymali takie swiadectwo zasluzenie.
5.Ludzie inteligentni maja "bardziej rozwinieta" wyobraznie od tych prostych, wiec...;) No, ale skoro wedlug ciebie wybujala wyobraznia to choroba psychiczna, to pozazdroscic Tolkienowi ;)
6.@Anders : owszem, nie mam zielonego pojecia o tworzeniu grafiki. Zapewne, gdybym posiadal taka wiedze, jaka ty dysponujesz, nie wydawaloby mi sie, ze jest to przerobiony smok :)
|
1.A czy ja powiedziałam że kogokolwiek krzywdzi tego typu gadanie? Obrażanie nie zawsze jest krzywdzące, szczególnie dla tych, którzy się tym nie przejmują [co nie zmienia faktu, że słowa nie do końca przemyślane mogą przedstawiać kogoś w złym światle]
2.Wzorowanie się na smoku albo przerabianie potwora, jak dla mnie, podważa autentyczność, dlatego się tak oburzam, bo to nie moja wina, że gryf ma 4 nogi i skrzydła, tak jak smok... chyba nie zrobię gryfa z mackami ośmiornicy zamiast skrzydeł :|... chociaż wtedy i tak dla niektórych "znawców" może być przerobionym smokiem, bo obrazek ma takie same wymiary [64x64], czyż nie?
3. Więc po co gadać o takich głupotach?
4. To po co piszesz o czymś co nie ma związku ze sprawą?:| ani z osobą, która traktujesz ze złośliwością?
5.według mnie wybujała wyobraźnia nie zawsze oznacza rozwiniętą, czasem wygląda raczej na chorą wyobraźnię, albo zwykłą złośliwość [z czego raczej trudno się śmiać, nawet jak miało być śmieszne], a to raczej nie świadczy dobrze o tobie... Złośliwością bronią się ludzie, którym brakuje argumentów... Ps.poczytaj o schizofrenii [bo chyba nie wiesz zbyt wile o tej chorobie]- nawet inteligentne osoby mogą na nią chorować :]
6. hmm... to zastanawiające... skoro nie znasz się na grafice to po co zabierasz głos w tym temacie? kompromitacja... wolny kraj, konstytucja ci na to pozwala, no coż...
|