Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   3 lata Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84018)

Evinio 11-07-2006 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
1.Nie wydaje mi sie, zeby to bylo w jakikolwiek sposob krzywdzace dla w/w jury :)

2.Oj, a gdzie ja napisalem, ze twoja praca nie jest autentyczna? Nie wspominajac o tym, ze uwazam, iz nagroda jest ci udzielona slusznie.

3.Uwierz mi, ze nie zalezy mi na tym udowodnieniu, tak jak i tobie nie zalezy na potwierdzeniu informacji, jakie Ferrari stoi pod moim domem :P

4.W ktorym miejscu kogos obrazilem? Powiedzeniem, ze dobre swiadectwa maja tez idioci? A to nie jest prawda? Nigdzie tu nie obrazilem tych, ktorzy otrzymali takie swiadectwo zasluzenie.

5.Ludzie inteligentni maja "bardziej rozwinieta" wyobraznie od tych prostych, wiec...;) No, ale skoro wedlug ciebie wybujala wyobraznia to choroba psychiczna, to pozazdroscic Tolkienowi ;)

6.@Anders : owszem, nie mam zielonego pojecia o tworzeniu grafiki. Zapewne, gdybym posiadal taka wiedze, jaka ty dysponujesz, nie wydawaloby mi sie, ze jest to przerobiony smok :)

1.A czy ja powiedziałam że kogokolwiek krzywdzi tego typu gadanie? Obrażanie nie zawsze jest krzywdzące, szczególnie dla tych, którzy się tym nie przejmują [co nie zmienia faktu, że słowa nie do końca przemyślane mogą przedstawiać kogoś w złym światle]
2.Wzorowanie się na smoku albo przerabianie potwora, jak dla mnie, podważa autentyczność, dlatego się tak oburzam, bo to nie moja wina, że gryf ma 4 nogi i skrzydła, tak jak smok... chyba nie zrobię gryfa z mackami ośmiornicy zamiast skrzydeł :|... chociaż wtedy i tak dla niektórych "znawców" może być przerobionym smokiem, bo obrazek ma takie same wymiary [64x64], czyż nie?
3. Więc po co gadać o takich głupotach?
4. To po co piszesz o czymś co nie ma związku ze sprawą?:| ani z osobą, która traktujesz ze złośliwością?
5.według mnie wybujała wyobraźnia nie zawsze oznacza rozwiniętą, czasem wygląda raczej na chorą wyobraźnię, albo zwykłą złośliwość [z czego raczej trudno się śmiać, nawet jak miało być śmieszne], a to raczej nie świadczy dobrze o tobie... Złośliwością bronią się ludzie, którym brakuje argumentów... Ps.poczytaj o schizofrenii [bo chyba nie wiesz zbyt wile o tej chorobie]- nawet inteligentne osoby mogą na nią chorować :]
6. hmm... to zastanawiające... skoro nie znasz się na grafice to po co zabierasz głos w tym temacie? kompromitacja... wolny kraj, konstytucja ci na to pozwala, no coż...

Ashlon 11-07-2006 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evinio
5.według mnie wybujała wyobraźnia nie zawsze oznacza rozwiniętą, czasem wygląda raczej na chorą wyobraźnię, albo zwykłą złośliwość [z czego raczej trudno się śmiać, nawet jak miało być śmieszne], a to raczej nie świadczy dobrze o tobie... Złośliwością bronią się ludzie, którym brakuje argumentów... Ps.poczytaj o schizofrenii [bo chyba nie wiesz zbyt wile o tej chorobie]- nawet inteligentne osoby mogą na nią chorować :]

Specjalnie czytalem o tym na wikipedii. A ty to tak napisalas/napisales, jakoby kazda osoba z bujna wyobrazna byla chora. No i fajnie, jesli uwazasz, ze bujna wyobrazna = chora.
Cytuj:

6. hmm... to zastanawiające... skoro nie znasz się na grafice to po co zabierasz głos w tym temacie? kompromitacja... wolny kraj, konstytucja ci na to pozwala, no coż...
A czy napisane jest w nazwie tematu "tylko dla doswiadczonych w grafice komputerowej"? Wg ciebie nie moglbym porownywac BMW m6 z m5, bo nie znam sie na mechanice. Gratuluje podejscia.

Azazel Warrior 11-07-2006 16:14

Wow ale ten czas leciiiii8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Saviol007 11-07-2006 17:50

Bez sensu moim zdaniem zdecydowanie chociaz drugie miejsce powinien miec "Soulscreaper" ja bym nawed wstawil jako 1 miejsce... najbardziej nietypowy i taki ktorego niebylow tibi...
http://img474.imageshack.us/img474/1...scraper3hk.gif

Angel of Death 11-07-2006 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007
Bez sensu moim zdaniem zdecydowanie chociaz drugie miejsce powinien miec "Soulscreaper" ja bym nawed wstawil jako 1 miejsce... najbardziej nietypowy i taki ktorego niebylow tibi...

No nie żartuj, jak dla mnie ta praca nie zasługuje wogóle na większa uwagę .. i chyba jest to nawet plagiat :<

Laszlo 11-07-2006 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007

Właśnie, najbardziej nietypowy i taki, którego nie było w tibii. Sam sobie przeczysz, bo potwór miał pasować do klimatu tibijskiego a nie być nietypowy.

Pytanko:
Czy będzie można oglądnąć ten temat ze zgłoszeniami?

Talron 12-07-2006 08:42

Giant skeleton mi sie nie podoba - według mnie nie powinien wogule być w czołówce. Dlczaczego? Niedługo dojdzie do tego że w tibii rozsiane będą gian rotwormy, aqua dragony, poison orki i inne tego typu badziewia...Czy tak trudno wymyślić coś nowego? Tibia pl nie miała dużego problemu z wyborem prac bo tylko 2% było w pełni zrobionych.

Vasali 12-07-2006 13:28

1 miejsce...

gdy na tibia.pl zostal zamieszczony konkurs z tymi potworkami to bylo dokladnie napisane ze potwor ma byc w wymiarach 32/32 piksele a owy giant szkielecik nie jest :/ wiec ja nie wime czemu chlopak wygral jak w temacie gdzie byly zamieszczone najczesciej zadawane pytania bylo napisane "nie mozna robic wiekszych, w regulaminie jest to dokladnie opisane" a ja chcac zrobic 64/64 piksele doczytalem to i przestalem robic prace....
Wiec chyba powinna wygrac praca ktora jest zrobiona ZGODNIE Z REGULAMINEMX( !!!!!!

CYA....

Angel of Death 12-07-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasali
gdy na tibia.pl zostal zamieszczony konkurs z tymi potworkami to bylo dokladnie napisane ze potwor ma byc w wymiarach 32/32 piksele a owy giant szkielecik nie jest :/ wiec ja nie wime czemu chlopak wygral jak w temacie gdzie byly zamieszczone najczesciej zadawane pytania bylo napisane "nie mozna robic wiekszych, w regulaminie jest to dokladnie opisane" a ja chcac zrobic 64/64 piksele doczytalem to i przestalem robic prace....
Wiec chyba powinna wygrac praca ktora jest zrobiona ZGODNIE Z REGULAMINEMX( !!!!!!

CYA....

Czytanie ze zrozumieniem blx ? Przecież w regulaminie nie ma nic o tym że mogą być tylko 32x32 ... jest to:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
Grafika może obejmować jeden, bądź cztery kwadraty o rozmiarach 32x32.

kitii7 14-07-2006 18:22

Gratuluje zwycięzcom :cup: :cup:

D_mon 08-12-2007 00:37

Niedługo mija 3 Rok(za 2 lata ;D) od pierwszej odpowiedzi to Dobra okazja żeby coś napisać w nudną piątkową noc :pp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54.