![]() |
Ja kiedys słuchałem (wstyd :P) piosenki o kubusiu puchatku :P jak na cyce lazłem to kubuś puchatek kubuś ... ale wtedy jeszcze bylem troszke newbie :/
Teraz słucham hip-hop typu "nawalanka" albo Black Eyed Peas. Ale z kubusiem bylo wypas ...Wśród roju pszczół ;D |
yo
hip hop rulez :)
|
Paktofonika, Kaliber44, Kazik, czasami Fatboy Slim (jak to się pisze? :P) czy Green Day, dla rozluźnienia ;p.
|
nie jestem zwolennikiem muzyki jaka nakazuje sluchac mtv...moze ktos pomyslec ze slucham przestarzalej muzy ale co tam :D
no to jedziemy: cranberries qeen deep purple the animals led zeppeling enya rolling stones pink floyd the doors jethro tull john lennon the beatles black sabbath sinead o'connor and more more more :D jeszcze jedno...gdybyscie mnie zobaczyli na ulicy to byscie nie uwierzyli ze slucham takiej muzy :D |
Hmmm...moze nie gram w tibie, ale ogolnie siedzac na kompie :
-52 debiec -Bob Marley -Hemp Gru -k44 -killaz group -łona -OSTR -paktofonika -pokahontaz -Linkin Park -Rammstein Glownie tego. Jak jest cos fajnego, to czemu nie? |
ja słucham ale tylko w Tv ^^ Vive ^^
|
Hmm:
-Green Day -Alien Ants Farm -Zabili Mi Zółwia -Scooter -Energy2000 -Wszystkie moje 8 GB techno -M.O.R.W.A -Peja&Slums Attack -Kodex -Kaliber44 -Amerykański Rap -MTV Polska Jednym słowem, mam bardzo zróżnicowany gust. =] |
Call of Kthulu robi zawalisty klimat (jeżeli dla Was nie robi, to przeczytajcie opowiadanie Lovecrafta "Zew Cthulu"). Czasami słucham nawet Kansas "Dust in the Wind" :P
Ale zazwyczaj to słucham wiatraczka w kompie :P |
Ja ogulnie slucham hip hopu i rapu i to polskiego tak jak O.S.T.R , 52 debiec ,osiem jeden cos tam L, W.W.O.(pokazuje zespoly kturych slucham ;) )
Rock metale hardy itd itp nie wpadaja mi w ucho :confused: . Ale ciemno chyba wlocze swiatlo XD. |
widze że większośc słucha metalu & rock :) heh......lepsze to niż hip-hop...ja z kolei słucham tak:
Zok Zok Westbam Dave Clarke Grzegorz Es Daft Punk Tomcraft Mr X & Mr Y (czasami) Denki Groove Mylo The Disco Boys Plump Dj`s Kraftwerk Chris Liebing David Caretta Vitalic Ellen Allien Dj Dero Takkyo Ishino Ferry Corsten (czasami bo ogólnie transidel nie lubie) Hardy Hard Echoplex Automatic Secret Cinema itp itd :) |
linkin park
50 cent jay-z eminem nelly snoop dogg papa a.p. wsz & cne p.o.d. |
Linkin Park
Linkin Park/Jay-Z - Numb/Encore
System of a Down - Toxiciy LP - Faint LP/JZ - Izzo/In the end |
Rzadko słucham muzyki grając, bo jakoś tak mi się włączyć nigdy nie chce :D A jak mi się chce to słucham MetallicA (Overkill.pl de best :] ), Nightwish, Motorhead, Sonata Arctica i temu podobne.
|
hUh Radio Drum and bass....albo to co mam na dysku czyli:Skibadee,Shabba,Nicky Blackmarket,Tali.... I takie tam..Troche polskiego hip hopu
|
Ja jak gram lubie sluchac IX symfonii Bethovena
|
Gorillaz
Red Hot chili peppers Green day i inne :P |
hmmm...
Nighwish Rhapsody Rammstein Luca Turilli Iron Maiden KoRn Crematory ogólnie rzecz biorąc Death, Power i Nu Metal ;] |
Ja jak tylko wrzucam tibie to odrazu muza leci z kompa B)
Najczesciej slucham Eminem Grenn Day troche techno(teraz leci Crazy Frog ;) ) i duzo nowosci :D |
W tibie juz nie gram, wiec nie powiem ze tego slucham przy grze. Ogolnie najczesciej jak przy kompie siedze to:
-AC/DC -Apocalyptica -Armia -Behemoth -Children of Bodom -Drowning Pool -Farben Lehre -Godsmack -Gorillaz -HammerFall -Iron Maiden -Joe Satriani oraz G3 -Kazik -KoRn -Kult -Metallica -Mitch & Mitch -Nightwish -Dimmu Borgir -Rhapsody -Sepultura -Static X -Therion I jeszcze kilkanascie zepsolow, ale ich juz zadko slucham. |
Techno glownie ATB a a podczas roku szkolnego KoRn :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |