![]() |
Cytuj:
W kazdym razie nie odpowiadam wiecej na twoje "insulty". @Martinesz: Za co cie zabil? O.o Tak zrobil sobie 15 miz pz :O? |
Vilum rox!!!
Vilum mój kochany przyjacielu widzę że wpadłeś jak gówno w wentylator bo nie dość że dałeś pasy aby być w boskiej okhranie to jeszcze ściemniasz. Ale ja na twoim miejscu bym wcale nie był dumny z tego powodu bo oni grać nie umią, no ale ty też nie wiec sie uzupełniacie ;) A pozatem okradłeś SeQa z domu i jeszcze zwaliłeś wine na kogoś innego. Czasem mi żal twoich rodziców.....bez urazy. Dla mnie zawsze już będziesz frajerem i złodziejem i cokolwiek powiesz to będzie przechodziło mi obok tyłka. Kiedyś byłeś inny, ale tak jak większość padłeś ofiarą towarzystwa pewnego wielkiego czoła ( pozdro Zigi ;*) Teraz już na zawsze pozostaniesz naszym wrogiem i nigdy nie odzyskasz naszego szacunku ;(( Czekam dnia w ktorym wpisze ci sie na liste dedów ;D albo na spółke z SeQiem ;)
A najbardziej mi sie podobało jak Ktoś pisał do mnie z Viluma po angielsku takie rzeczy że musiałem w słownik patrzeć a zawsze się mnie pytałeś coś w stylu co znaczy yesterday xD Sądze że poprostu dając pasy emziemu zapomniałeś mu wspomnieć że twój nauczyciel od angielskiego nie trafia do twojego mózgu ;( I to tyle.. na koniec chciałbym dodać że to co ty uskuteczniasz na forum i w tibii to jest po prostu pop.......ne ;D jednym słowem a właściwie trzema - cuda na kiju Pozdro Vilumek jesteś cool ;*** |
Cytuj:
Btw...Nie dawaj mi buzi bo nie jestem (geyem) |
Cytuj:
może jeszcze powróci się na Titanie. pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
20:14 You see a demon helmet (Arm:10). It weighs 29.50 oz. You hear an evil whispering from inside. ~ Taifun~ tez noob bo nosi aol? Koniowi to pan tłumacz... |
Cytuj:
Wygrałeś toster na raty i grzanke gratis ;( Coś mi sie wydaje że jak byłeś mały to sie bawiłeś klockami dopóki mama wody w kiblu nie spuściła ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vilum nie czujesz sie osamotniony? ;D Założ kiełbaski na szyje to może pare psów sie z tobą zaprzyjaźni
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jego niemusi byc stac na DH, jakby chcial Vilumek dalbym mu^^ |
@vilum, seq, szczuru, i reszta
powiem wam, że żałośni jesteście. wyzywać to sie mozecie na priv. Ahh, mam nadzieje, że nie zamkna tego topicu przez was. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |