![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS Ładne te screeny :) |
Cytuj:
|
Moim skromnym zdaniem wszystko było by dobrze gdby nie walenie z runek w ludzi na battle oraz Outfit (dla mnie porażka).
Nie wiem jak Wy ale ja coraz bardziej tęsknie za tibią 7.4 ! |
|
chyba nikt mi za to głowy nie urwie...:confused:
http://i45.photobucket.com/albums/f69/bosiak/dfhasd.jpg to sa chyba outfity dla facc pochadza z www.tibiadown.com tam byl taki bajer ze bylo napisane Addon 1 addon 2 addon 3 mysle ze to beda wlasnie ozdoby :] i nei bedzie widac ze nosisz np. c seta bo to wg mnei jest bez sensu :] |
|
Cipsoft ma coraz gorszą wyobraźnie.
Dziadowskie te outfity! |
Tylko ten aim... KTO DAŁ POMYSŁ ŻEBY MOŻNA BYŁO UŻYWAĆ RUN NA BATTLE (na non-pvp mają farta)?
Żeby mnie nie zbluzgali napisze na biało: reszta jest bajerancka! |
Pozwolicie ze zapytam :P Skad są te screeny z outfitami,potworkami itd przeciez test serva jeszcze nie ma prawda? na 1 z tych screenow zauwazylem Shagmerv ktora gra na moim servie.
|
edited edited
|
Cytuj:
|
@3up
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do ferumbrasa, i sumonowania demonów, to kiedyś każdy śmiertelnik mógł zsumonować demona, ale baaardzo dawno temu btw.. tibia 7,4 plx back (wtedy to była grafika ;) ) |
Nareszcie będą nowe outfity!!! Chciałbym żeby dodali w TIBI system pogody np. ide sobie po miescie a tu nagle zaczyna deszcz padać i np. przez 0,3h są kałuże na ulicach!
|
Cytuj:
@Edit Możesz zrobić OTS'a i tak zaprogramować. |
troche zazdroszcze tutorom itd. oni juz moga sie zabawiac a my jak zwykle poczekamy z tydzien moze 2 tygodnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53. |