![]() |
Poi
Witam ja gram na Vinerze posiadam 148 ms; ] zamieszcze tutaj filmik z 4h huntu na poi http://www.eupload.pl/foto_scr20 miłego oglądania :) :D
|
:)
Miałem nosa zakładając ten temat, aż łezka mi się w oku kręci, gdy go teraz przeglądam po prawie 6 latach i wspominam tych wszystkich ludzi których spotkałem na Vinerze. Z większością już od dawna niestety nie mam kontaktu.
Pozdrawiam was mając nadzieję, że ktoś ze starej ekipy to przeczyta. Wielki buch za was Kali |
Cytuj:
--- Aquanito dodał 23 minut i 22 sekund później --- Cytuj:
|
Mam 32lv pall
Chętnie z kimś pogram. nick: Firewoll B) |
Też kiedyś zamieszkiwałem ten świat, ale niestety zostałem przybity do muru :/
|
:)
Po ponad dziesięciu latach od mojego pierwszego posta w tym temacie, podczas wolnego wieczorku wpisałem w przeglądrake youtube old tibia vinera. Znalazłem film SaintonVinera, przypomniałem sobię o tym temacie i pomyślałem, że gdzieś w necie na pewno są moje stare screeny i, że musze je obejrzeć. Fajnie było powspominać swoje czasy tibijskie na serverze którego jak teraz sprawdziłem już nie ma (0_o nie znam się już na tibii, skończyłem grę w około 2010r.) :D.Piszę ten post z nadzieją, że komuś przytrafił się podobny wieczór do mojego i też natrafi na ten temat :).
Chciałbym serdecznie pozdrowić wszystkie osoby z którymi ponad 10 lat temu dane mi było przeżywać te wszystkie wspaniałe znajomości i chwilę |
Serwera nie mam bo został złączony z dwoma innymi i funkcjonuje teraz pod nową nazwą. Było to konieczne, z powodu małej ilości graczy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |