![]() |
Mi sie podobają. Gratz dla CipSoftu za pomysł sam.
|
Rox wreście ta gra nie będzie nudna bo samo expienie lub skilowanie nie nudzi a tera se będzie można podziwiać stroje :)
BRB KIEDY JEST TEN UPDATE ???????? |
te outfity znowu beda tylko dla pacc?? to jest not fair. facc poraz kolejny zostal w beszczelny sposob ominiety.....;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Cytuj:
|
No fajne quiffty :).
Ale ja chyba pozostaję przy swojej :) No chyba że jakaś mi się spodoba :P |
Cytuj:
Z twoich danych wynika że masz pacc więc co sie martwisz ..a pozatym 4 stare dla facc zostaną zmienione Jak wyżej kolega już to objaśnił :P Cytuj:
|
X( No ale szkoda że więcej jest dla paccow no
|
Cytuj:
A Ty rewie mody chcesz ,;czy grac?;) Co do uptade,nie ma co sie podniecac,lepiej z rezerwa podejsc zeby sie pozniej (znow)nie rozczarowac 07:57 Przemq: tu jest glupio bo niemzna zajebywywac ludzi(o npvp) |
no no :)
Ej a ja mam dobrze napisane? Gildia Thais Świat Harmonia dobrze to mam czy odwrotnie? proszę o odp.8o |
Pomyśl i nie rób z siebie idioty !
|
mi sie tam outfity podobają
jak mi sie uda uzbierac to kupuje pacca i bede nosil outfit druida musze zodbyc addona z czapkom wilka/niedzwiedzia :p |
Wcześniej chyba źle to zrozumiałem....
TO JEST WYJE@@@@@!!!!!!!!!!!! :] :] :] :] 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Ten strój z misiem na głowie dla druida jest cudny:D
Gram druidem więc bede go nosił;) I dla Assasina tez jest super, ale ciekawe jakie cza na to rozwiązać questy8o |
WoW
No, to się CIPSOFT postarał :baby:
Ten update będzie jeden z lepszych 8o Pozdrawiam! :baby: |
swietne outfity !!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Te outfity wyglądają strasznie głupio , teraz są najlepsze moim zdaniem .
Wyglądają troszke jakby tibia cofneła się o kilkaset lat wstecz, te wszystkie czapki z niedźwiedzia i inne dzikie węże . Pomyślcie teraz np. outfit Pacc (dama w sukience;p ) , zmieni się w jakiegoś starożytnego homo erectusa z futrzaną czapką obwieszonego jakimiś szmatami . Ogólnie gracze będą wyglądać bardziej jak te małpy z Tiquandy niż jak ludzie. |
Ta Gra Juz Mnie Wkurza !!
Co wprowadza jakas fajna nowosc To tylko dla Graczy PACC juz mnie to wkurza!!X(
Moze pomysleli by o Graczach FACC :p |
Cytuj:
weźź koleś przestań w kółko postować jedno i to samo.... ja już w pewnym momencie myslałem że 4 raz czytam tą samą stronę -.-' dajcie mu bana albo knebel w usta, tudzież kajdany na łapy :spam: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37. |