![]() |
nie ruchło mnie to jakoś...tylko "he he"ale to nie szczery śmiech...
to jedziesz z następnymi paskami dalej ;>;>... |
Zając dobrze ze umiesz przyjąć krytyke....Weż prae pomysłów od innych paskowiczów:p
|
Muhahaha :D uśmiałem się. Dlamnie to jest cool :P Podoba mi się MORE PLX ! 10+/10
|
ROFFL!!! gdybym był na miejscu britnej, anes już by żrył glebe xD
to chyba najśmieszniejszy pasek! |
Hehe... widzę, że zdania są podzielone ;) Kilku sądzi że świetny - inni że do d**y. Cóż, nie da się zawsze zadowolić wszystkich, ale przyjmuję od Was krytykę i postaram się was czymś zaskoczyć w 20 ;)
|
Pikne xD
Jak było mówione, humor dla elity ;x Wszystkie paski cacy, tylko ten ostatni... Gdyby nie to, że Anes to idiota... Pasek byłby głupi xD Oby tak dalej ;] |
HEHEHEHEHEH!!!
Święto, święto!!! 20 pasek już jest!!! Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu ;) Planowałem na 9 obrazków, ale wyszło na 12... mam nadzieję, że to docenicie ;D Oto on: Pasek #20 ;> http://images4.fotosik.pl/154/29d2e293ae718b44.png I jak?! Komentujcie!!! |
Fajne, mi sie podoba. Ale niezbyt śmieszne. To że to będzie zwykły Bug wiadomo już od początku. Chyba że miało tak być xD
|
wiedziałem że to będzie zwykły robak.
w skali szkolnej pasek zasługuje(wg. mnie) co najwyżej na 3+/4- |
Niezłe hhhaahaahha:D 8/10
|
Najwieksze szychy tego forum? Sexowni? Aaa Niewydaje mi sie zabardzo xd
A co do pasków ten mnie mało rozsmieszył 9/10 :D |
150 postów i ponad 10.000 odwiedzin - jest to mój najsłynniejszy fake. Bez dwóch zdań ;D
Dziękiuję Wam za to ;) |
152 posty i 10035 odwiedzin ;)
gz gz ale się nie obijaj tylko poluj na vene i rób dalesze odcinki ^^ |
troche nie śmieszny ale wykonanie dobre. gz robótki
|
Wiadomo, kto jest najlepszy... Hłe, hłe... ;>
Mamy przed sobą drugi przypadek niezłego paskowca. Witaj w elicie, Zajączku! |
@up
Robiłeś fajne paski nadrill....... i teraż ktoś może ćie przeskocyć ....Zając Jesteś coraż lepszy |
Thx Nad ;)
Następny pasek będie jak mi przyjdzie natchnienie ;) P.S. My naprawde jesteśmy byt seksowni... a ja w szczególności :) |
@down
Sorry myślałem ze to będzie śmieszne...sorry |
@up
Weź ty się zamknij, bo mnie głupotą dobijasz... @topic Hehe... Taki "nieplagiatowy plagiat" czasami potrafi być zabawny. :P |
Dobre ale pamientasz co pisałeś o pasku jedynastym.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |