![]() |
Lol
Lol Niekupie Sobie Nowego Dysku Niema Innej Rad ?? ;(
|
Kurdesz
No bo normalnie po tym uaktualnieniu gdy sobie gram, wyskakuje mi błąd że cośtam i wyłącza tibie a potem chce wysłac raport. Nie wiecie co ztym zrobic???
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
libary bay
Cytuj:
|
to ze inni niemoga otworzyc potworka ktorego zabilem przez 10 sek to nic niedaje bo jak zabije cos silnego to zawala potworka smieciami a potem odkopia i zabiora lota twórcy tego pomysłu tego hyba nieprzewidzieli powinno byc tak ze niemozna zakopac pod smieciami potworka zabitego
|
Cytuj:
|
Ludzie od 3 dni nie moge sie wbic na tibie caly czas jest jeden blad canooot canot i cos tam wiecej nie moze sie polaczyc a kiedy bedzie moglo czy moze cos zle zainstalowane jes please
|
Cytuj:
|
Mi tez cos nie wbija!!! Help me!!!
Czesc wam ziomki! Mieszkam w Anglii i wlasnie jestem w bibliotece z kompami i netem. Wszystko boloby ok gdyby nie to, ze sciagam Tibia 7.8 z tibia.com i po sciagnieciu i wlaczeniu nie moge sie zalogowac, bo pisze cos tam, ze "cannot to connection to serwer" czy jakos tak. Ludzie pomocy!!! Co mam zrobic?
|
Cytuj:
Juz go rozwiazałem trzeba: Kliknać prawym na ikonę i na właściwości Tam w punkcie docelowym dać spację i wpisać engine 0 |
Ja juz nie moge na tibie wejsc od 4 dni bo wyskakuje mi to coonet to server login pomocy co zrobic;(
|
Odpowiedział ktoś na mój post??.... Mi dalej tibia nie chodzi.... Help.... Error..error... a jak coś to macie gg i help..6722153 :)
Z góry dzeki :) |
Cytuj:
Jesli nei masz pacc to nei dojdziesz do liberty bay bo to jest miasto dla graczy pacc wiec jak chcesz sie tam dostac to kup pacca :):) |
ludzie 5 dzien bez tibi pomocy ten canoot coonet a login server mnie wkurza
please piszcie na nr gg 7222676 ok |
Mi już Tibia chodzi ale Wasil jak chcesz moge ci pomuc wiem co to znaczy kiedy nie działa:/:/ A pacc mi nie potrzebny poprost wydałem wszystko na bluze Prosto. To jak coś to pisz na gg :)
|
a gdy probuje wlaczyc przez neostrade to mi to wyskakuje "cannot find file "Tibia.dat" [error code 1] please reinstal the program" i dalej nie dziala prosze o pomoc
|
Halp przy włączaniu clienta pokazuje się > Video surface allocation failed. (Error Code 13) ...
|
masz przestawione na Direxa 9.0 a widocznie go niemasz ^^ tez tak mialem i samo mi sie zmienilo :/ ale naszczescie mialem tibie zainstalowana na drugim kompie podmienilem klijenta i wszystko ok chodzilo :]
@P.S niewiem co musisz zrobic zeby tobie dzialalo :( |
A mi teraz po całym ekranie wyskakują jakieś czarne chrost....I nie wiem co zrobić..Tylko jak jest ciemno to tylko wtedy a ja macro nie używam...Więc......... POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
a jak probujue wlaczyc tibie przez neostrade-moj program to mi wyskakuje "Cannot find file "Tibia.dat". {error Code 1} please reinstal the program"
pomocy |
Po Update jakoś tak dziwnie się gra :baby: nowe stroje itp... ten update niebył zbytnio udany moim słowem :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |