Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Update 7.8 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=87724)

Aactive 08-08-2006 15:54

Lol

Lol Niekupie Sobie Nowego Dysku Niema Innej Rad ?? ;(

Refugius 08-08-2006 18:46

Kurdesz

No bo normalnie po tym uaktualnieniu gdy sobie gram, wyskakuje mi błąd że cośtam i wyłącza tibie a potem chce wysłac raport. Nie wiecie co ztym zrobic???
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Refugius 08-08-2006 18:52

libary bay

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartek555
jad dojsc do libary bay;(

idz do kapittana jakiegoś statku i powiedz hi libary bay yes

Dragonz 09-08-2006 13:45

to ze inni niemoga otworzyc potworka ktorego zabilem przez 10 sek to nic niedaje bo jak zabije cos silnego to zawala potworka smieciami a potem odkopia i zabiora lota twórcy tego pomysłu tego hyba nieprzewidzieli powinno byc tak ze niemozna zakopac pod smieciami potworka zabitego

Gewehr 09-08-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonz
to ze inni niemoga otworzyc potworka ktorego zabilem przez 10 sek to nic niedaje bo jak zabije cos silnego to zawala potworka smieciami a potem odkopia i zabiora lota twórcy tego pomysłu tego hyba nieprzewidzieli powinno byc tak ze niemozna zakopac pod smieciami potworka zabitego

Lol. Jeszcze nigdy sie z czyms takim nie spotkalem. Na Azurze to zazwyczaj stają na potworze i nie mozesz go otworzyc. A co do tego problemu to chyba bedzie trzeba zacząć pk'ować. W końcu silniejsze stwory załatwiają silniejsi gracze no nie? Ci słabsi też mogą ale tracą na tym.

Wasil 09-08-2006 16:45

Ludzie od 3 dni nie moge sie wbic na tibie caly czas jest jeden blad canooot canot i cos tam wiecej nie moze sie polaczyc a kiedy bedzie moglo czy moze cos zle zainstalowane jes please

Anto 09-08-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Refugius
No bo normalnie po tym uaktualnieniu gdy sobie gram, wyskakuje mi błąd że cośtam i wyłącza tibie a potem chce wysłac raport. Nie wiecie co ztym zrobic???
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

"z tym", "coś tam".

Kal Mike 09-08-2006 18:17

Mi tez cos nie wbija!!! Help me!!!

Czesc wam ziomki! Mieszkam w Anglii i wlasnie jestem w bibliotece z kompami i netem. Wszystko boloby ok gdyby nie to, ze sciagam Tibia 7.8 z tibia.com i po sciagnieciu i wlaczeniu nie moge sie zalogowac, bo pisze cos tam, ze "cannot to connection to serwer" czy jakos tak. Ludzie pomocy!!! Co mam zrobic?

Morego von Cuggen 10-08-2006 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cracius
;( Plis pomocy nie mogę otworzyć tibi 7.8! Gdy włączam tibie 7.8 wyskakuje mi takie cos :

Video surafface allocation falied. (Error code 13)
Please choose another video graphics mode.

JA TEŻ MAM TEN PROBLEM PLS O POMOC!!!

Juz go rozwiazałem trzeba:
Kliknać prawym na ikonę i na właściwości
Tam w punkcie docelowym dać spację i wpisać engine 0

Wasil 10-08-2006 11:36

Ja juz nie moge na tibie wejsc od 4 dni bo wyskakuje mi to coonet to server login pomocy co zrobic;(

South Park Man 10-08-2006 16:17

Odpowiedział ktoś na mój post??.... Mi dalej tibia nie chodzi.... Help.... Error..error... a jak coś to macie gg i help..6722153 :)
Z góry dzeki :)

Xenteks 10-08-2006 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Refugius
idz do kapittana jakiegoś statku i powiedz hi libary bay yes

Jesli nei masz pacc to nei dojdziesz do liberty bay bo to jest miasto dla graczy pacc wiec jak chcesz sie tam dostac to kup pacca :):)

Wasil 10-08-2006 21:33

ludzie 5 dzien bez tibi pomocy ten canoot coonet a login server mnie wkurza

please piszcie na nr gg 7222676 ok

South Park Man 10-08-2006 21:51

Mi już Tibia chodzi ale Wasil jak chcesz moge ci pomuc wiem co to znaczy kiedy nie działa:/:/ A pacc mi nie potrzebny poprost wydałem wszystko na bluze Prosto. To jak coś to pisz na gg :)

Wasil 10-08-2006 22:20

a gdy probuje wlaczyc przez neostrade to mi to wyskakuje "cannot find file "Tibia.dat" [error code 1] please reinstal the program" i dalej nie dziala prosze o pomoc

Dobis 10-08-2006 22:52

Halp przy włączaniu clienta pokazuje się > Video surface allocation failed. (Error Code 13) ...

Destoires 11-08-2006 02:23

masz przestawione na Direxa 9.0 a widocznie go niemasz ^^ tez tak mialem i samo mi sie zmienilo :/ ale naszczescie mialem tibie zainstalowana na drugim kompie podmienilem klijenta i wszystko ok chodzilo :]

@P.S
niewiem co musisz zrobic zeby tobie dzialalo :(

South Park Man 11-08-2006 14:35

A mi teraz po całym ekranie wyskakują jakieś czarne chrost....I nie wiem co zrobić..Tylko jak jest ciemno to tylko wtedy a ja macro nie używam...Więc......... POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Wasil 11-08-2006 14:35

a jak probujue wlaczyc tibie przez neostrade-moj program to mi wyskakuje "Cannot find file "Tibia.dat". {error Code 1} please reinstal the program"

pomocy

Guna 11-08-2006 15:18

Po Update jakoś tak dziwnie się gra :baby: nowe stroje itp... ten update niebył zbytnio udany moim słowem :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17.