![]() |
Szukam osoby do fake jednej jak co gg 3940139 :)
|
A wiec
A wiec szukam 4 ludzi do fake (Odważyłem sie zrobic!) Profesie do wybrania
Fake bendzie robiony w starych outfitach (Bardziej mi sie podobaja) ;] Jesli dobrze to odczytałem to znaczy to: -Veruis;] (?? hmm powiedz kim chcesz byc ;P) -Siekiet (Mag) -[Hmm można dawac siebie do fake?? :D:D:D]Quent lool -Koper of drawno Rekrutacja zamknięta~ |
@Quent
Bard Veruis Neutralny ;p |
@Verius Niejaże ;p a propo kolorowania outfitów daj jakis link do gimpa bo te w poradniku Crowala niesciagaja sie ;]
|
@Quent
Mag Siekiet Dobry xD |
Koper's want's too :)
|
może jak będę miał czas to zrobie fake bezpośrednio związany z prawdziwą tibią.
a więc potrzebuję: Celoz - Celoz kumpel Celoz'a (mag) - Sezu kumpel Celoz'a (łucznik) - Zając wirus który wkradł się do gry - Quent sługa wurisa - Songo sługa wirusa - Dark Alphadron szef CipSoftu - Jade Rekrutacja zamknięta! |
@Up
No to jak go robisz to możesz mnie dodac jako hmm... Qumpel Mag ;> |
Witam wszystkich.
Chcialbym zagrac w jakims fake :P Chyba raczej mam dobra opinie na tym forum itd chociaz nie wiem. Jesli ktos chce mnie wrypac do swojego fake to prosze o kontakt na pw |
@Celoz ja chce byc wirusem który wkradł sie do gry ;]
|
@Celoz
Jeżeli chcesz, to możesz mnie wziąc na szefa CipSoftu. |
@ Sezu, Quent, Jade: dodałem was.
|
Celo, łucznik plx? :)
|
up: you too ;)
|
Celoz jak potrzebujesz jeszcze kogoś na jednego sługę to możesz dać mnie :P Jak mnie weźmiesz to daj mnie na maga
|
up: ok, ale nick będziesz mieć songo i na początku będziesz sprzymierzeńcem a potem cie zainfekują wirusem :D
|
Oki, i jakbyś mógł to naprawdę żebym był magiem to będę naprawdę wdzięczny :)
|
Oficjalnie OTWIERAM REKRUTACJĘ. Potrzeba mi od groma nicków. (przechodniów, strażników etc.) Chcesz być w fake? Pisz.
@Celoz Jak masz jakąś rolę - wpakuj mnie. //EDIT// Już jesteś. :] |
up: dodaj mnie :D
topic: Rekrutacja Zamknięta! |
@Dark Alphadron
Ja z chęcią moge wystąpic jeśli niemasz nic przeciwko ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |