![]() |
Cytuj:
|
Niby czemu pieniądze by niedotarły do niemiec??
Tam w Niemczech bardziej im zalerzy zebysmy mieli pacca bo oni nic nie płacą za zakladanie nam go i chca zeby jak najwiecej ludzi kupywalo go bo oni by mieli na czym zarobic. niemozecie sie martwic ze nie dojdzie im kasa bo to sie zdarza bardzo rzadko.:)
|
Pytanka
mam takie 2 pytania -
1 forma płatnosci to zaznaczyc : gotówka- płatne z góry ?? 2 jak potwierdze dane to mnie przeniesie na strone z tym numerem - jak tak to czy jest jakas waznosc tego numeru ?? - chodzi o to czy musze wyslac im kase tego samego dnia czy moge np. tydzien puzniej za wszelkie odpowiedzi dzinki ( jak odpowiedz to wolalbym zeby do mnie napisac wiadomosc , bo niewiem kiedy tu wejde znowu ) |
Nowy adres!!???
A wiec gdy wykonalem wszystko dostalem na mojego emaila wiadomisc gdzie bylo napisane zeby kase wyslac na adres:
Digital River Ireland Ltd. Level 0, Block 4 West Park Shannon Free Zone Co. Clare Irlandia Czy to nowy adres??? To muj pierwszy PACC i niewie:baby:.Z góry THX. |
Pomocy!!!
A wiec zrobilem wszystko tak jak pisze i weszlem na strone firmy element5 i tam zamuwilem pacca.Po 1 wszystko tam bylo napisane po polsku jak i email ktury dostalema to jest podajzane,po 2 pisalo tam aby kase wyslac na adres:
Digital River Ltd. Block 4, West Park Shannon Co. Clare Irlandia A po 3 to niewiem czy numer zamuwienia = numer referencyjny. Zamuwiena podobno niemoge cofnac bo wtedy ban i niewiem co mam robic!!:( Wyslac ta kase tam do irlandi, wyslac kase do niemiec z tym numerem czy wogule nic nierobic i nieplacic ??? |
Pomocy!!!
A wiec zrobilem wszystko tak jak pisze i weszlem na strone firmy element5 i tam zamuwilem pacca.Po 1 wszystko tam bylo napisane po polsku jak i email ktury dostalema to jest podajzane,po 2 pisalo tam aby kase wyslac na adres:
Digital River Ltd. Block 4, West Park Shannon Co. Clare Irlandia A po 3 to niewiem czy numer zamuwienia = numer referencyjny. Zamuwiena podobno niemoge cofnac bo wtedy ban i niewiem co mam robic!!:( Wyslac ta kase tam do irlandi, wyslac kase do niemiec z tym numerem czy wogule nic nierobic i nieplacic ??? |
Tak, Cipsoft jest w Niemczech. Lecz, zamówiłem pacca i wyskoczył mi adres do którego mam wysłać pieniądze jest taki jak podaje ziomek wyżej, czyli Irlandia.
Jak ktoś wie co z tym fantem zrobić to niech podpowie. Będę wdzięczny... |
Mam małe pytanko. U mnie w rodzince nie ma NIKT ;( karty kredytowej, a potym co tutaj piszecie nie mam najmniejszej ochoty wysyłać listem. Przelewem też nie bo wychodzi 2x tyle co za 3 miesiace pacca. No i moje pytanie: jak jeszcze bym mogła zanmówić pacca, bo już se nawet domek upatrzyłam :p A jak pytam w tibii ludzi z paccem jaki sposób płatności wybrali to mnie olewają albo odpowiadaja jakie ś przekleństwa ;/
|
Elo ja ma takie pytanka :D
*Mam wysłać równe 20 Euro? * Listem Priorytetowym czy wartościowym? (ile ten drugi kosztuje?) * Po wysłaniu priorytetem w ile dojdzie a w ile wysyłając wartościowym? Proszę o szybkie odpowiedzi :D |
Niepewność
Czy mam jakąś gwarancje, że pieniądze zostaną dostarczone?? Jakie są szanse, że przestłka dojdzie?? :o
|
Ja mam za to inny problem nie wiem który adres podać pomuszcie i powiedzcie który
1: Digital River Ireland Ltd. 4300 Atlantic Avenue Westpark Business Campus Shannon Co. Clare Irlandia 2: Digital River GmbH Vogelsanger str. 78 50823 Koln (kolonia) Niemcy |
Cytuj:
Vogelsanger Str. 78 50823 Köln Germany lub Digital River Ireland Ltd. Level 0, Block 4 West Park Shannon Free Zone Co. Clare Ireland Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*Obojętnie. Wartościowy jest z 2-3zł droższy o ile sie nie mylę. *Teoretycznie do 3 dni roboczych jednak poczta strajkuje więc tydzień albo nawet więcej. |
Gdy wpisuje swoje dane to muszą być prawdziwe i czy przychodzi potem na adres jakaś faktura??
|
bardzo fajny poradnik zwieźle i zrozumiale 5/5:)
|
Pisze to do tibia.pl ponieważ nie ma podanego kontaktu z wami ;/. telefon by sie przydał. Dałem kase kumplowi żeby mi kupił pacca. Mówi że wpłacił i że to wy nie przysyłacie tak długo ;/. mówił że pisał do was i że odpisaliście że za 3 dni bedzie. A tu nic ;/. Kasy nie mam i pacca też nie. MOżecie mi powiedzieć czy on wplacił tą kase ??;/ Mój nick to PASQUALA. Server: NEBULA. POMÓŻCIE PROSZE;(
|
Cytuj:
|
witam mam prosbe czy ktoś mógłby napisać jak kupić pacca w niemczech ponieważ jade tam niedługo a zawsze to taniej na miejscu kupić
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wątpie aby akceptowali taką formę płatności : PP |
Post może głupi, pokroju 3/4 z tego tematu, jednak może ktoś wie lepiej niż ja!
Kase wpłaciłem w środę, na pacca trzeba czekać do 3 dni. Dziś jest wtorek następnego tygodnia, czy mam się o co martwić, czy też to normalne? :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |