![]() |
Dajesz bardzo zue komentarze :evul: I rób dalej Fake... !! Bo jak nie to Cię znajde na Rl i z bani walne !!
|
@Sezu
Chcesz sprawdzic kto ma twardsza? :> Uchodze za twardoglowa na obozach. :D |
-100/10 Wyjdź i niewracaj :>
A teraz serio. Nawet nawet...(xD) dam...9/10 Wszystko ładnie pięknie :> Pzdro |
@up
nawet nawet? PRzeciez u ciebie to -3/10 xD Ta.. kapuje te 9/10 to podpucha :P @topic Mam takie pytanie... Moge dac w tej czesci sporo obrazkow ale to beda ostatnie obrazki tak jak by... Albodac 2 czesci i wyjdzie tyle ile mialbym za 1 razem... co wolicie? |
Możesz rozbić na dwie mniejsze.
To zaden wielki problem ;) |
10/10
Czekam na next:) |
OUTRAGEUS!! Naprawdę fajne... Dam 8/10 bo cienkie te konie były... I żadnych większych walk... Ale fabuła wymiata!
|
1+/10
joke ale tak ogólnie to 9/10 i Rób dalej :D |
2--/100
słabe |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W pełni zgadzam się z koperem. Veruis rób nastepne parts :D.
|
Veruis... rządzisz, wymiatasz i zamiatasz xD...Mehh, co ty wiesz o fejkowaniu xD... Veruuu... sam odawlasz takie pikne fejki a mi nie chce doradzic ... xD ani tutka do gimpa dac i ukrywa przedemną xD ;( ja bledow niewidze i mowie ze nie jest WSPANIALE PIEKNE ani do dupy... 8.9/10 :)... rod dalej
|
hamsko skopiowane z forum Tibii.org.pl... :/
|
Taa... To zobacz ze jest tutaj wiecej czesci niz na tibia.org.pl :)
|
@acotusiewpisuje
Lol skopiowane z Tibia.org ?? Tu było prędzej O.o |
;]
no mi sie tez tak zdaje jak up@... nadal cudne xD moj fake NIKT nie komentuje xD;/
|
Wiecie co... Nie chce mi sie go konczyc xDDD Dopadlo mnie lenisto... (na mnie przyszedl rowniez czas ;[ ) Wybaczycie, a jezeli nie to macie do wyboru:
-Zabic mnie -Powiesic -Ukatrupic -Powiesic za jaja -Wykastrowac -Dac mi pare szybkich na podkoszulke -Zgwalcic(tego baaardzo nie polecam... brzydki jestem ^^) -Inne... :P Tylko nie robcie mi nic gorszego!! Plx! |
1. Lenistwo to grzech ciężki.
2.Żadnych z tych opcji nie wybieram. 3.Inne? 0bluzgac! < bluzga> 4. Fake 10\10 żadnych błędów nie widziałem. Ps.Myślałem, że jest nowa częśc, a tu lipa z dębem.:D |
Ja wybieram inne, a mianowicie potłuke ci jaja i usmaże, ale nie na patelni (boję się patelni, bo jak byłem mały mama mnie biła nią po głowie) tylko na desce.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |