![]() |
Tryumfalny powrót :)
Fake fajny, ładna grafika, fajny efekt zaciemnienia, no i zarąbisty efekt tego czaru na końcu co wykonał 'klon' Zająca :P Humor jest niezły i to muszę przyznać :) Fajnie wyglądało to z tym Prince'm no i z tym tekstem z Fallouta z kryptą 13 :P |
Faajny fake. Ocenie next parta.
Uwaga, uwaga, skąd się wziął zając na ostatnim obrazku? Był przecież w klatce o.O |
Poprostu cud, miód i orzeszki!
|
HA! Tylko dlaczego to ja rzuciłem hasło do zwiewania =.= Już raczej wolałbym wziąć ze sobą więcej ludzi i smoków :P
Świetny fake, jestem pod wrażeniem. Widać, że się przykładasz i masz koncept. Oby tak dalej... Mam nadzieję, że jakos to się potoczy i nie zginę za szybko :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Do ogółu forumowiczów: Dzięki za komenty, proszę o wytykanie błędów. (a na bank są, jeszcze nie udało mi się zrobić czegoś i nie spieprzyć choć detalu. :P) @down Wiem. To o smoku dodałem później, bo po prostu zapomniałem. :P |
Jest znalazłem błąd. Powtórzyłeś zdania 2 razy. Na 2 obrazkach jest "Dużo gadania później... I jednego poćwiartowanego smoka później".
|
Cytuj:
Fake jest super i fajnie zrobiona fabula co do tej podmianki zajaca ;) Mam nadzieje ze w next parcie nie bedzie glownie walki tylko tez bedzie sporo humoru i tresci ;) |
A ja bede evul i wam cos powiem ! W najblizszych czesciach bedzie wielka wojna dobra ze zuem w ktorej zginie Veruis i Alph i ja bede mhroooocznym wladca !!!111111111
|
Jeśli to prawda to po hooj żeś to pisał :< Na widły go!!!1213one
Jeb***** ci za to notkę ;< |
Dopiero teraz obejrzalem caly od pocztaku do konca - musze przyznac ze mi sie podoba. Nie uwzgledniajac starszych slabszych czesci za ta moge ci dac 9/10
|
Hehe Cloy ja tez dopiero teraz caly temat przeczesalem i bardzo fajny fake :) 10/10
|
Czarne smoki widzę giganty. Trochę śmieszne, ale tak szczerze to akurat najnudniejsza część, chociaż ciekawie się kończy. Czemu na ostatnim obrazku, dwóch zająców jest :|? Trochę wieża krzywa, ale przecież nie będę się czepiał detali (z lewej strony :P, ponaklejałeś coś na coś...). Widzę, że na swoją role wciąż muszę czekać, hie hie ;]. Ocena za tą część z 7-/10.
|
Cytuj:
Czy tylko ja na tym popapranym forum, zrozumialem za pierwszym razem, co to oznacza, ze jest tam dwoch zajacow?! Jest to bardzo substelny sposob na zyskanie lojalnosci grupki ;>. Tylko ktos posiadajacy moj intelekt mogl to uczynic muahsuh! |
Cytuj:
xD |
A ja mam taki konkursik:
W fake jest szpieg Veruisa. Pojawia się on 2 razy, w rolach pobocznych i w różnych strojach. Kto zgadnie kto to - ma jedną z głównych ról. (sam wybiera stronę konfliktu) UWAGA! Jednego takiego dałem dla zmyłki 2 razy - myślcie więc dobrze. A teraz drugi konkurs: W karczmie za ladą każdy ma ksywkę z... no właśnie, skąd? I w jakiej roli tam występował? Za każdą odpowiedź (a jest tam ich pięciu) jest rola. |
Wiem jedną odpowiedź ;) Fester jest z rodziny Addamsów :D A szpiegiem jest w ostatnich odcinkach Zając ;) Przynajmniej jego kopia ;) Dobrze mówię? :P
|
Cytuj:
A co do tego szpiega... tak Zajac, ale kto to jest? |
A ja wam powiem, że żaden nie zgadł. Szpiegiem jest ktoś inny. Ktoś, kto ma dwie, RÓŻNE, POBOCZNE role.
Prosiłbym o to, że jeżeli już masz rolę, to nie pomagaj innym w konkursie. Niech sami zgadują - za coś muszą rolę dostać. |
Poboczne? Eee... nie chce mi się myśleć: Wudar (ten pijak...)
|
co do tego pierwszego konkursu to ja chyba wiem kto Ignatius !!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |