![]() |
potworki:
Yeti <beka z niego:D > slime <hehe> wszystkie rodzaje dwarfow B) lubie :] fire devil demon :cup: |
potworki:
Yeti <beka z niego:D > slime <hehe> wszystkie rodzaje dwarfow B) lubie :] fire devil demon :cup: |
Hummm :P Najbardziej mi się podoba arkan :P co tam jeszcze ?:P crypt "szamblery " mumie :d necrosy :d itp :P rożne te paccowskie bzdury :P
ancient scarab xD |
Ok.
po kolei: Hydra Demon lub orsh NEromathus(jak to sie pisze ??) właściwie to wszystkei potworki z tibi m.oj char:[CHAR]MAster HAzir[/CHAR] |
LoL
mi na serio sie najbardziej podoba...
Tarantula... i Tortise bo kojazy mi sie z dziecinstwem... zawsze uwielbialem zolwia-ninja :D:D:D:D |
Jak mi sie uda to pokaze screena Pszereszajoncej mumii :D
(ort specjalnie) |
Serpent Spawn
Wszystkie beho Wszystkie lizardy Quara mantassasin Lich Roślinki Rot i Carrion worm Pirate Ghost Djiny (oba kolory i "poziomy") Kultyści (poza novice) Ferr Żółty motylek (xD) |
Moje ulubione potwory to:
Fire Devil i Quatra Predator:D |
...
1. Ferumbras
2. Quara Mantassin 3. Blood Crab Dużo potworów kozacko wygląda ale te 3 chyba lubie najbardziej. : P |
Mi się podoba najbardziej:
- Serpent Spawn, - Ferumbras, - Demon, - Rotworm i Carrion Worm :p |
Rat. Mam sentyment do niego, przecież to pierwszy potwór, którego zakatrupiłem ;) .
Beholder. Ech, to oczko ;) . Orc Berserker. Fajnie wygląda, jak tak biegnie z pyskiem otwartym jakby muchy łapał i wymachuje tym helberdem. Rotworm. Ale stara wersja wyglądu, gdyż teraz wygląda jak dżdżownica... |
tia..
a mi sie podoba najbardziej demon !! NO I ORSCHABAAL !! a no i tez nawet fajny jest Morgaroth ale nie az tak jak demon ... -.-'
a tak serio to mi sie podoba ferumbras,warlock no i banschee... :) |
Feru,piekny podowdny albo lodowy demon i podoba mi sie potwor i nicku Akio Jones(jego pikny kaptur dla huntera na ktorego zbieram itemki!!!:D)
|
Quara Hydromancer
Ferumbras Elder Beho |
najnowszy "face" rotworma
bo wyglada tak, jakby ci robil blowjob. |
Wszystkie Quary(predator the best) i oczywiście nasz super hiper mag Ferumbras
|
Ferumbras, Water Elemental, a i ten nasz kochany rat on jest taki slodki ::*:*:* pisi pisi
|
water elementar
elder beholder dragon lord/demodras no i racik ;p zawsze przed depo mozna sie znubic i wpisac ''utevo res ina "rat'' xDD:D :D |
terror bird
mummy merklin |
ten nowy kościany smok... wymiata. jest chyba na tibiabr.com... no co tu dużo mówić CUDEŃKO!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |