![]() |
c - legs
Co warto kupic bardziej ???
knight legs czy crown legs. |
łuk
Ja opyliłem kiedys Luk za 500gp
Ale przciesz można kupic u ślepego orca za 400gp :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
@topic 5 bp uh za 16k. |
Ja raz sprzedałęm łopate za 100 gpm a chcialem tylko 20:)
|
wielu z was może mi nie uwieży ale ja sprzedałem
SCALE ARMORA za 4k na ALdorce kupił go 15 lvl knight Imienia nie podam bo bym go ośmieszył. Zwłaszcza że on był Polak. |
ja spylilem katane za 1k
haha ale ten typ to nie byl polak tylko szwed |
Cytuj:
|
Typek dal mi bohy za warrior helmet noble armor p legsy dragon hammer i guardian shield :P to byl 8 lvl pewnie u siebie nie widzial roznicy w bieganiu to pomyslal sobie to po c*** mi je :)
|
Cytuj:
ej sory wez nie pisz takich ******* bo zal za dupe sciska topic throwning star za 100 gp |
Cytuj:
|
Ja dzisaj (a właściwie już wczoraj bo po północy jest :p ) Kupiłem od 9 lvl z paccem 15 scarab cointsów za 300gp!!! (nie wiedział że opyle to za 1500gp :evul: )
|
łałowy chlopak z ciebie czy pozwolisz ze dotkne twojej koszulki mistrzu ?
|
Ja kiedyś na rooku krew za 30gp (myśleli że life fluid :D) i zarobiłem na tym około 1 k :P
|
kiedys po DtD od razu pisze na trade, ze sprzedam crown helmet [3k] i noble armor [500 gp] (mały spoiler ;p ), ktoś tam mówi, że kupi noblaka. No to ja ide do carlin. Robie z nim szybko trade, bo obiad stygnie, OK. Po obiedzie loguje się znowu i patrze... Nie ma crown helmeta a jest noble armor... I tak sprzedałem przez pomyłke rekordowo crown helmet za 500 gp ;p
|
najpierw kupiłem c armor za 10k
po czym po 2 dniach sprzedałem go za 15 bp of uh!8o |
Hmmm...
JA na Novej kupiłem Blue Robe za 7 k (cena 11) a potem opchnałem za 12 k. Sprzedałem też plate seta za 4 k :D |
Ja jestem ciekaw gdzie niektorzy z was takich bogatych noobkow maja....8lvl z bohami ?? Ale niech wam bedzie
Moja rekordowa sprzedarz to scimitar za 400 gp :) oraz sprzedalem 100 gp za 200gp na rooku :P Pozdrawiam Mathaar |
Cytuj:
topic Ja tam wielkich wymian/sprzedazy nie mam :p. Mój kumpel sprzedał bohy za 50k (normalna cena 40k) i GSa za 60k (normalna cena 15k~) |
Cytuj:
W jakim doświadczeniu? W zadawaniu się z noobami które nie znają zasad współpracy na huncie? |
Ja sprzedalem longsworda za 300 gp i dwarven shielda za 500 gp (tej samej osobie)
Pozdro 4allB) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |