![]() |
To co wcześniej pisałem, jeno wkrótce naszywki dojdą (Behemoth i CoB).
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A myslalem, ze troche zmadrzales ;o @Topic Kieszenie: telefon, portfel, klucze, bilet mies. , 2 baterie R6, drobne jakies, Indentyfikator, scyzoryk Plecak: Discman, Ksiazki , pisak do tablicy, przybory geometryczne, dyskietke badz pendrive, kalkulator. Piórnik: 3 x długopis, 2x ołówek, 1x Pisak do plyt, 1x Plan lekcji, 2 x gumka do mazania Ale bez sensu topic :D kogo obchodzi co nosze do budy ? :)) |
Cytuj:
Cytuj:
|
ja nosze trupa w plecaku.
a poza tym bilet miesieczny, lusterko, blyszczyk i klucze, mp3 i zapasowe baterie. i drobniaki. |
A ja noszę wibrator analny. BTW durny temat ;).
@down Yeah, I'm back, king ov power & might. |
Up:
Wróciłeś? Topic: Nic ciekawego, otwieracz, płyta Płomienia 81, słuchawki do mp3. |
wilofunkcyjny scyzek, drobne, chusteczki ,teczkę rysunkową, mp3, bateryjki, sluchawki do komy, pen drive'a, kilka smyczy, magnesy i kulki metalowe do zabawy na lekcji
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ UP
Wiesz,nie każdego stać na mp3... |
Do suwaka przyczepam kółko od brekola a na nim mnustwo kluczyków od piwa. A w samym plecaku kostka rubika i śrubkokręt.
|
Gatki, skarpetki, mydło, ręcznik (hail 2 wf pod rzad), piasek z nad Bałtyku, dezodorant, zapalniczka (te dwa to fajny bajer jak sie połączy 8o), mała plastikowa butelka (a z tym to juz bomba! xD), za czasow gimnazjum troche papieru twarzowego (ach te szkolne kible...), kiedyś nawet wyciagnąłem na lekcji zabawke moich kotów...
|
Cytuj:
Tak żeby całkiem nie offtopować dodam że na plecaku mam jeszcze naszywke "Naszywki są ZŁE!" i znaczek RHCP ;p |
Cytuj:
I nie chodzi o pieniądze. |
Cytuj:
|
Hmm jeżeli chodzi o mnie to będzie tak:
piórnik, podręczniki, zeszyty, spodenki koszykarskie, coca cola/sok hortex, kanapki, kalkulator, dokumenty, a ostatnio coraz częściej Informator o szkołach wyższych. Chyba wszystko. Ogólna waga plecaka to ponad 5 kg. |
Cola. Odtwarzacz mp3, telefon, spodnie na wf , portfel :)
|
;o
- Kalkulator - Przypinke LP - Uklad okresowy pierwiastkow jeszcze z gima ;D - Portfel - mp3 <- na szyi or w kieszeni - klucze, komorke tez w kieszonce |
- ksiazki,
- zeszyty, - jakies klepniaki, - syf (papierki, kartkowki, bla bla) - iPod, raczej w kieszeni. To tyle. |
Książki, zeszyty, piórnik, kalkulator, buty i spodenki na WF, jakies smieci, papierki i cos do jedzenia (;.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |