Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co kryją wasze plecaki/tornistry? ;-) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95409)

Lasooch 29-09-2006 10:11

To co wcześniej pisałem, jeno wkrótce naszywki dojdą (Behemoth i CoB).

]v[ichal 29-09-2006 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL) (Post 1007060)
Radze Ci porzadnie sie jebnac w leb.

Troche kultury

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
Rewizja.. eh poprostu jak chciales wyciagac co masz w plecaku to wyciagales jak nie to nie, nikt do niczego nie zmuszal.

Mozesz mi wytlumaczyc w jakim celu byla przeprowadzona ta rewizja, skoro byla dobrowolna?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(pl)
Nie az tak smieszne ale fajnie to wygladalo.

hohohoh! To dopiero musialo byc fajne! Kolesiowi sie rozsypal plecak! Bedziecie o czym mieli gadac przez najblizsze dwie klasy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
I kurwa zamknij pysk jak masz kurwa tak pierdolic. Pierdol sie.

Troche kultury po raz drugi.

A myslalem, ze troche zmadrzales ;o

@Topic
Kieszenie:
telefon, portfel, klucze, bilet mies. , 2 baterie R6, drobne jakies, Indentyfikator, scyzoryk
Plecak:
Discman, Ksiazki , pisak do tablicy, przybory geometryczne, dyskietke badz pendrive, kalkulator.
Piórnik:
3 x długopis, 2x ołówek, 1x Pisak do plyt, 1x Plan lekcji, 2 x gumka do mazania

Ale bez sensu topic :D kogo obchodzi co nosze do budy ? :))

Lasooch 29-09-2006 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ]v[ichal (Post 1008503)
hohohoh! To dopiero musialo byc fajne! Kolesiowi sie rozsypal plecak! Bedziecie o czym mieli gadac przez najblizsze dwie klasy.

Raczej opowiadać wnukom, w nudne, długie zimowe wieczory.

Cytuj:

A myslalem, ze troche zmadrzales ;o

Cóż, o ile ja OnlyMa szanowałem do tej pory, owym postem to utracił...

Pani K. 29-09-2006 22:12

ja nosze trupa w plecaku.
a poza tym bilet miesieczny, lusterko, blyszczyk i klucze, mp3 i zapasowe baterie. i drobniaki.

Smetana 29-09-2006 23:29

A ja noszę wibrator analny. BTW durny temat ;).

@down
Yeah, I'm back, king ov power & might.

kaczi 29-09-2006 23:36

Up:
Wróciłeś?

Topic:
Nic ciekawego, otwieracz, płyta Płomienia 81, słuchawki do mp3.

Monere 01-10-2006 22:09

wilofunkcyjny scyzek, drobne, chusteczki ,teczkę rysunkową, mp3, bateryjki, sluchawki do komy, pen drive'a, kilka smyczy, magnesy i kulki metalowe do zabawy na lekcji

Calen Futh 01-10-2006 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah (Post 1008051)
A od poniedziałku będe w plecaku nosił strój nietoperza ;;;;;; Szkolna tradycja, pierwszoklasiści chodzą przez miesiąc w głupim przebraniu. ;d

Chciałbym zobaczyć to na własne oczy ^^' Wchodzę do jakieś szkoły- A tam ludzie poprzebierani za nietoperze i takie tam :D Boskie ^^"

Dark Sven 02-10-2006 08:12

Cytuj:

Discman,

Tak się ostatnio zastanawiałem czy ktoś jeszcze to nosi ^^"

Walekifa 03-10-2006 15:49

@ UP

Wiesz,nie każdego stać na mp3...

Radarowiwi 03-10-2006 16:09

Do suwaka przyczepam kółko od brekola a na nim mnustwo kluczyków od piwa. A w samym plecaku kostka rubika i śrubkokręt.

J. Hunter 03-10-2006 17:30

Gatki, skarpetki, mydło, ręcznik (hail 2 wf pod rzad), piasek z nad Bałtyku, dezodorant, zapalniczka (te dwa to fajny bajer jak sie połączy 8o), mała plastikowa butelka (a z tym to juz bomba! xD), za czasow gimnazjum troche papieru twarzowego (ach te szkolne kible...), kiedyś nawet wyciagnąłem na lekcji zabawke moich kotów...

Aval'yah 03-10-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh
Chciałbym zobaczyć to na własne oczy ^^' Wchodzę do jakieś szkoły- A tam ludzie poprzebierani za nietoperze i takie tam :D Boskie ^^"

No, nieźle to wygląda. :D Ogólnie jest zabawnie, maturzyści mogą nam zlecać różne zadania, więc dzisiaj np latałem po korytarzu i szukałem min na boisku. Może potem jakieś fotki wrzuce do Zdjęć z RL :P

Tak żeby całkiem nie offtopować dodam że na plecaku mam jeszcze naszywke "Naszywki są ZŁE!" i znaczek RHCP ;p

Dark Sven 03-10-2006 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1015085)
@ UP

Wiesz,nie każdego stać na mp3...

Nie o to chodzi ^^ Tylko rzadko się to już spotyka. Czyż to nie smutne, że to na co niedawno był SZAŁ teraz STAJE SIĘ przestarzałe i archaiczne.

I nie chodzi o pieniądze.

Ryłek 03-10-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1013353)

Gorzej, że ja w tym stroju dzisiaj musiałem liczyć wszystkie okna w szkole, a kumplowi go zdjeli i założyli kiecke w kropki ;p

Wald_Kerius 03-10-2006 18:26

Hmm jeżeli chodzi o mnie to będzie tak:
piórnik, podręczniki, zeszyty, spodenki koszykarskie, coca cola/sok hortex, kanapki, kalkulator, dokumenty, a ostatnio coraz częściej Informator o szkołach wyższych. Chyba wszystko. Ogólna waga plecaka to ponad 5 kg.

Kamiloo13 03-10-2006 21:39

Cola. Odtwarzacz mp3, telefon, spodnie na wf , portfel :)

Nixon's 03-10-2006 22:29

;o

- Kalkulator
- Przypinke LP
- Uklad okresowy pierwiastkow jeszcze z gima ;D
- Portfel
- mp3 <- na szyi or w kieszeni
- klucze, komorke tez w kieszonce

sebcio 04-10-2006 07:29

- ksiazki,
- zeszyty,
- jakies klepniaki,
- syf (papierki, kartkowki, bla bla)
- iPod, raczej w kieszeni.

To tyle.

Sebaus 05-10-2006 16:53

Książki, zeszyty, piórnik, kalkulator, buty i spodenki na WF, jakies smieci, papierki i cos do jedzenia (;.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06.