![]() |
Moglby poradnik byc przystosowany nieco dla premium account poniewaz tylko facc mogą.
|
Spox robota, 10/10
b. dobra rzecz! GRATULUJE!!! ŚWIETNA ROBOTA!!!!
Oby tak dalej :P Screenki są, wszystko elegancko, treść - chyba wszstko co można powiedzieć, masz zarówno dla PACC jak i FACC czary... ogólnie o drucie też jest... według mnie powinienem Ci dać 10/10 i tyle daje :P 10/10 |
10/10
Nic dodać, nic ująć :) |
Dobry poradnik. Mam nadzieję, że mi się przyda :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ocena 6/10 Troche zabardzo z glowa w chmurach ... robiles ten poradnik. Pozdro. |
Moim zdaniem poradnik dobry dla początkujących. Sposoby zabijania potworów są po prostu żałosne ... Kto np. bije behemothy z archerami ?
|
Druid Ziom
Druid Jest Zajebisty :] ale za duzo mfów na niego tracę ;(
|
Poradnik
Fajny poradnik :) i dobrze sie go czyta gdyby nie byl pzejrzysty bylby do kitu ale tak nie jest good :) gatulacje dla tworcy nalezy mu sie :]
|
Poradnik jest super ale expienie na cycach od 20 któregoś leva?! Sory, ja chodze z 16 na slimy i cyce i ani razu nie dednolem:D
|
Super
PiĘkny Poradnik !!!! 9.5/10 Dlatego 9.5 Bo Zawsze MoŻe Byc Lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
e)Tempest Rod
Plusy: Mocno wali z energii Minusy: zasięg, mało kto selluje :( po update bodajże 7.9 Tempest roda i wand of infero można kupić w Kazo za 15k ogolnie 10\10 |
Fajny temat:D
|
bardzo mi sie to przyda chociaz dlugo gram druidem
|
Lol
1 mysle ze kazdy na 33-50 lvlu bedzie juz wiedzial jakie eq miec ;] pozatym ludzie to nie kupuje magic shielda na 15 lvlu ???? przecierz to drut i na huntach bez tego daleko nie zajedzie ;]
|
Cytuj:
A tak to naprawdę dobry poradnik xD |
no bardzo ladny poradnik gz ;)
|
Jeden błąd - Quagmire Rod ma 2 jednostki zasięgu a nie 3.
Pozatym bardzo schematycznie pisany, szczerze mówiąc wole poradnik Karmazynowego Zwierza, ale i tak gratuluję, bo musiałeś się napracować. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Czadowy poradnik, widać, że się długo na nim męczyłeś 8o Dla mnie zdecydowanie 10/10.
|
świetnie napisane ;) gratz :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:17. |