![]() |
Cytuj:
spodziewać mozna sie nawet za miesiac:D ale ja tez sie powoli niepokoje, poniewaz jak mody mowia 20 to ma byc nie?? jak mowia tak ma byc:D |
Cytuj:
|
Chyba już dzisiaj wyników niebędzie... A szkoda, bo czekam już od 13:00 :D
|
Umm. Weź nawet tak nie mów :P Ja czekam od 00:00 ehh
|
nie było dotąd to potem też nie będzie. może jutro...
|
Cytuj:
- ogolne przejrzenie pomyslow - odlozenie sprawy na pozniej - trzeba sprzatnac forum - May wycina te posty, ktore byly plagiatem, powtarzaly sie nagminie i tak dalej - kazdy moderator wybiera kilku swoich faworytow - na razie w fazie wyborow - glosowanie nad danymi typami - ogloszenie zwyciezcy i nowego konkursu ;) |
no to czyli kiedy zostane podane wyniki ;) ?
|
a możesz przyblizyć jakąś konkretną datę podania wyników?
|
A to juz zalezy od tego, jak szybko inni cos wybiora, ale wyniki powinny byc w najblizszych dniach. Warto czekac (nagroda!) + w nastepnym konkursie beda niespodzianki ;)
|
mam nadzieje ze bedzie sprawcone conajwyzej w ciagu 2 tygodni bo mi sie pacc konczy i nie wiem czy kupywac :D
|
Jutro a nie! :D
|
;/
Edit specjalnie dla Seele
Już jest 20 ciekawe kiedy będą wyniki ;] |
Cytuj:
|
Poprostu wysłałem wiadomość bo mi się niechciało czytać ;] Jak tak bardzo ci to przeszkadza to mogę edytowac temtego posta
|
hmmmm
Hehe, kto wygrał? Nie mogę za bardzo znaleźć wyników;( . No trudno. Mam nadzieję że ja : - ):evul:
|
Cytuj:
|
No nic
No nic, będe czekał.:evul:
|
Ja razem z tobą.:]
|
Lol!!!
Już 22 października, a wyników nie ma ;P hehe... Może sie rozmyslili ;P heh... |
Panowie spokojnie, wyniki napewno będą. A to opóźnienie pewnie ma jakiś ważny powód. Jak to mówią: "Cierpliwość jest cnotą".;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |