![]() |
slowo "UH" i "kasa" nie powinny wystepowac w jednym zdaniu...
|
Wedlug mnie knightem sie gra lepiej niz pallem:
Pall marnuje ammo, knight nie Knight ma duuzo wiecej capa, dzwignie niezlego loota (oprocz lootbaga) Knightem gra sie bezpieczniej, ma wiec ej hp. I ta gran i vita palla nic tu nie zmienia. Pall + lag = death Knight + lag = 1 uh mniej :) <--- to roznica Knight vs. Pall - Knight is winner! (te same skille i lvl, podobne eq, 1-hand bron Pall - poh do expienia? knightem mozna tam tez efektywnie expic bez waste w forsie. Pall ZAWSZE ma strate... Knight- latwiejszy, bezpieczniejszy, jednak trudniej nim zabic nic pallem Pall - Ryzykowny, trzymajacy w napieciu, niezbyt oplacalny, latwiej zabic niz zabic knightem, ale latwiej zabic niz zabic knighta. |
Cytuj:
|
taaak Wampirek, ustan 100 lvl knightem przy DLu przez minute laga bez uhania sie...
Co do oplacalnosci, przykro mi ze burze twoje stereotypy, ale paladyn zarabia niewiele mniej niz knight, i to dlatego ze expi szybciej od knighta |
Cytuj:
Cytuj:
No ale cóż jedni mają dobrze, drudzy gorzej, taki jest już ten świat.;) |
Cytuj:
i co do tematu, ja uwazam ze knightem fajnie sie gra..jednak palek często jest fajniejszy..ale ciągłe uciekanie też nudzi..nie ma to jak stanąc oko w oko z przeciwnikiem ;) fak najgorzej się expi..ale jeśli ktoś nie ma ambicji zostania pg..to grając po te 2-3 godziny dziennie jest wstanie co jakis czas lv wbijac:] |
Maly offtop, dla tych co pisza (moze nawet mysla O.o) ze na uhach to sie zarabia niewiadomo jaka kase. Na eterni kolega od 2 tygodni proboje sprzedac 20 bp uh, nie ma chetnych bo wszyscy poluja z mf/softami... A jak ktos juz jest chetny to placi 2,5k za bp, czyli na hmm sie wyjdzie lepiej bo sprzeda sie bp za 2-2,1k
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mowilem o minutowym lagu, ale wlasnie takim ~10-sekundowym. Cytuj:
|
Cytuj:
Pal ma na pohu zawsze + nie duzy, ale belty sie zwracaja. Knight na pohu zeby wyjsc na plus nie moze bic gsow. pal i 10 sekundowy lag na gs wcale nie oznacza pewnej smierci. Gs nie wali 250 dmg za kazdym ciosem. Knight wygra "duela" z kazda profesja tylko ze wzgledu na swoj cap. Ale w wojnie wiecej zdziala 130 RP niz 130 EK Amunicja paladyna wcale nie kostuje duzo, wydaje wiecej kasy na bety niz knight na uhy jesli poluja na potwory dajace mniej niz 700 expa, Zeby zabic knightem Hero trzeba miec 2 dsy lamiace shield, pal tego nie potrzebuje, palem na 80 levelu mozna bic DL, knightem trwa to godzinami. Knight i pal sa zbalansowanymi profesjami, tak samo jak druid i mag. Ciezko jest okreslic ktora z profesji w parach jest lepsza |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Anyway wazniejsza jest tutaj roznica miedzy meele voc a magic voc, a nie pomiedzy kina a palkiem. |
Skilowanie pallkiem
Kto mi powie ile czasu miej wiecej, gdzie i na czym skillować pallkiem. Mam skille dist 67 (50% do 68) oraz shielding 53, magic level 8. Jakie skille uważacie za sensowne na 21 levelu ?? :p
|
@ Varcetti
Masz dość dista żeby nie trenować już do końca życia. Teraz tylko gogo exp ;) |
Skillowanie Pallkiem
Dzięki za odpowiedź. Jednak doskilluje do 70 dista i wtedy poexpie. Ale będzie fajnie się z takim distem expiło. 8o8o
|
Jak dla mnie pallek jest lepszy :P
1. Pakllkiem szybciej sie skilluje 2. Mozna nim pkowac 3. Ma bardzo przydatna Exure Vite 4. Moze zarabiac robiac sobie HMM 5. Szybciej sie expi na wyzszych lvl |
Cytuj:
2. Ale mozna latwo pasc, kiedy dopadnie cie KNIGHT 3. Co mu po niej? Knight ma uhy, nie potrzebuje vity. 4. Zycze powodzenia... 5. Tutaj troszke racjii, ale knight jak sie uprze moze expic an rowni z pallem. |
Cytuj:
2. Wtedy się zakłada tarczę i stara się uciec knightowi 3. Vita jest tańsza od uha , poza tym pal więcej się nią uleczy niż knight uhem 4. Tu się zgodzę , HMM to se można porobić jak się ma lagi pod dp 5. j/w |
Cytuj:
2. Dodatkowe obciazenie, i pryz tym staje sie niezdolny to ataku (oprocz hmm) 3. Vita - manasy. Na jedno wychodzi. |
1. Tak, ale palkiem wystarczy 50 dista i już można expići i nie trzeba nosić spearów, bo można pójść na trolle lub amazonki i wylootować z nich.
2. Knight palkowi w tarczy też niewiele zrobi. Oprócz hmm? A SD? 3. Vita i manasy wychodzą taniej niż UHy. |
Cytuj:
2. Ile z tego SD wejdzie? Nie za duzo... Knight i tak bedzie przebijal palla, i ma w dodatku niezawodne explo xD 3. ~3 manasy na vite - czasami nie ma czasu zeby to zrobic. te 4 sek roznicy moze nierzadko zawazyc na losach calej bitwy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |