Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Igrexou 01-11-2006 13:33

Pamiętam jak kiedyś z Parkerem gadałem to napisał mi
"I'm teh bot XDD"

a jeszcze na filmiku ktory nagrywał przy pomocy TibiCam NG Warlordy jak zrobiły niewidzialnosć zamieniały się w Oracle ;D

Guardian anubite 01-11-2006 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1058007)
Kilka nowości...
Ango von Valour został shackowany i ze 120 lvl spadł na 69 :(
Rizzlaa padł (nie wiem dokładnie jak, dowiem się to napisze).
Parker Fowl został zbanowany na 30 dni za macro.

Wkoncu sharera anga spotkała kara.... Parker Fowl... jeden na 30 z knighthoodu ktory dostał bana.. gdzie reszta?!?!

Rev'ico 01-11-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1058007)
Kilka nowości...
Ango von Valour został shackowany i ze 120 lvl spadł na 69 :(
Rizzlaa padł (nie wiem dokładnie jak, dowiem się to napisze).
Parker Fowl został zbanowany na 30 dni za macro.

Widze ze same dobre wiesci :D , mam nadzieje ze nareszcie CIPy zabiora sie za ten server :) a co do rizzli to tez niewiem dlaczego i jak , ostatnio coraz mnije czasu mam na te gre i w ogóle na korzystanie z pc :(

Rev'ico 01-11-2006 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez taule (Post 1056583)
@Rev'ico , obchodzi czy nie, to i tak niektóre rzeczy powinnieś przyjać do siebie, i starać się o poprawe w przyszłości :) Będą jeszcze ludzie z Ciebie :P

@Guardian.. hmm tutaj niewiem co z Ciebie wyrośnie :P ale rzecz jedna.. zacznij używać rozumu.. a 16 latek, może stosować dosyć duży zakres słów :) oczywiście, tutaj nie każdy taki stosuje, ponieważ ludzie twojego pokroju, by za dużo nie zrozumieli :)
Wiesz.. przeczytaj o co chodzi koledze wyżej.. jak napisał żebyś się z nim kolegował.. i pomyśli kilka razy :)

Oczywiscie , popelniam bledy jak kazdy czlowiek , i staram sie wsyztsko naprawiac :P hehe i btw moze wyrlosnie ze mnie gruszka na sosnie lub cos w tym stylu :D

Vatariel 01-11-2006 16:05

Starajcie się nie pisać posta pod postem bo potem robi sie niepotrzebny bałagan :( przecież wystarczy edytować posta a cytować wypowiedzi kilku ludzi można w jednym poście.

Co do Parkera to GM'owie (albo jakiś GM) rzeczywiście zabrali sie za Berylie albo był to zbieg okoliczności i szczęścia...

@Guardian
O Ango dużo nie wiesz pewnie tego że od kilku lvls to już nie był old Ango też nie...

Guardian anubite 01-11-2006 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1058472)
Starajcie się nie pisać posta pod postem bo potem robi sie niepotrzebny bałagan :( przecież wystarczy edytować posta a cytować wypowiedzi kilku ludzi można w jednym poście.

Co do Parkera to GM'owie (albo jakiś GM) rzeczywiście zabrali sie za Berylie albo był to zbieg okoliczności i szczęścia...

@Guardian
O Ango dużo nie wiesz pewnie tego że od kilku lvls to już nie był old Ango też nie...

Nie będe edytował bo tak przynajmneij widać ze ktoś się wypowiedział.. Tak wiem... ango niewiem keidy ale wiem że nim grał potme ktoś inny , obu nie lubiłem i niewiem ilu ich grało ale na pewno był tu sharing:)

Vatariel 01-11-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1058480)
Nie będe edytował bo tak przynajmneij widać ze ktoś się wypowiedział.. Tak wiem... ango niewiem keidy ale wiem że nim grał potme ktoś inny , obu nie lubiłem i niewiem ilu ich grało ale na pewno był tu sharing:)

Nie będziesz edytował bo co? Nie rozumiem co piszesz... przecież piszesz/edytujesz poprostu jednego posta zamiast pisać dwa jeden pod drugim i dalej widać Twoja wypowiedź a ludzie zamiast 15 zakładek ze stronami maja 3 mniej a treść ta sama...

Co do Ango to chyba mylisz acc trading z acc sharing bo kiedyś grał mój znajomy z Pythery a ostatnio Szwed i to jego właśnie shackowano.

Kajn 01-11-2006 20:36

do 50 lvla gral ango 1 owner potem od 50 nastepny a od 108~ szwed drugi owner xiruba.Jesli sie myle to sry

Rev'ico 02-11-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1059006)
do 50 lvla gral ango 1 owner potem od 50 nastepny a od 108~ szwed drugi owner xiruba.Jesli sie myle to sry

Nie mylisz sie , bo sytuacja jest taka ze Xirub ma 2 ownerów a kiedy mial bana , to jeden owner kupil postac Ghostdog a drugi Ango von valour :)

Lenrock 02-11-2006 15:55

http://i113.photobucket.com/albums/n...ock/000785.jpg

hyhyhy

Szkut 03-11-2006 22:24

@up

Ale fajne :P

Corso 05-11-2006 12:56

Kilka nowych informacje z servera :

-Wczoraj była nie udana próba zrobienia anhilatora
*Korobskura
*Excail
*Aradna
*Zavil

-Następna osoba z Nemesis Se, która jest hunted (kto będzie następny?)
*Choseer
Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail

Jego payment to 500k. Więc założył gildię "zbuntowanych", którzy również są hunted. I czeka na kolejnych, których KH dopadnie. I również oczekuję na pomoc od Lifestyle, ktore ma już wyjebane na nich. Bo im nikt nie chciał pomóc. Jest tylko jedno pytanie : Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje :baby:

Vatariel 05-11-2006 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1064278)
Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje :baby:

A co Nemesis Se może zrobić? Wojna odpada ponieważ Khood jest za silne (mają więcej membersów, większe lvl, więcej czasu na Tibie i jednego z najlepszych jeśli nie najlepszego bota) a Ls nie ma zamiaru pomagać... to jest server Khood i raczej tak już zostanie (chyba że Khood znowu sie podzieli co jest raczej mało prawdopodobne).

Guardian anubite 05-11-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1064278)
Kilka nowych informacje z servera :

-Wczoraj była nie udana próba zrobienia anhilatora
*Korobskura
*Excail
*Aradna
*Zavil

-Następna osoba z Nemesis Se, która jest hunted (kto będzie następny?)
*Choseer
Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail

Jego payment to 500k. Więc założył gildię "zbuntowanych", którzy również są hunted. I czeka na kolejnych, których KH dopadnie. I również oczekuję na pomoc od Lifestyle, ktore ma już wyjebane na nich. Bo im nikt nie chciał pomóc. Jest tylko jedno pytanie : Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje :baby:

Corso a tobie co?! Przecież już jesteś głęboko w d*** ksa to po co chcesz wyjść... albo znowu udajesz neiwiem kogo na forum:)
Vatariel@ Punkt dla Ciebie Kh jest teraz za mocne , już za pożno myśląc o dobrym serwerze:)Bot jak bot każdy może go mieć więc nie zganiajmy na bota...

Silvaeris 05-11-2006 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1064720)
Corso a tobie co?! Przecież już jesteś głęboko w d*** ksa to po co chcesz wyjść... albo znowu udajesz neiwiem kogo na forum:)
Vatariel@ Punkt dla Ciebie Kh jest teraz za mocne , już za pożno myśląc o dobrym serwerze:)Bot jak bot każdy może go mieć więc nie zganiajmy na bota...

Każdy może mieć, ale nie każdy potrafi sobie napisać takowego, więc mijasz się jakby z meritum sprawy ;)

Rev'ico 05-11-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1064352)
A co Nemesis Se może zrobić? Wojna odpada ponieważ Khood jest za silne (mają więcej membersów, większe lvl, więcej czasu na Tibie i jednego z najlepszych jeśli nie najlepszego bota) a Ls nie ma zamiaru pomagać... to jest server Khood i raczej tak już zostanie (chyba że Khood znowu sie podzieli co jest raczej mało prawdopodobne).

Teraz nemesis se nic niemoze zrobic , ale mogli wczesniej ...
btw , jak dlamnie postawa nemesis se jest straszna tzn. jak pojawia sie problem to oni po prostu wyzucaja swoich memberów z gildi i pozwalaja im miec hunta/deda wiec PO CO TAKA GILDIA? ( przyklady : rior'dian mial problem zostal wywalony , teraz przyszedl czas na choseera zobaczymy kto bedzie next :) )po prostu nierozumiem tego :(

krzysiek033 06-11-2006 06:36

Nie sadze zeby to leaderzy "wyrzucali" z gildi tylko ci problem makerzy sami odchodza zeby nie sciagac swoich problemow na innych. A jak Vatariel powiedzial ci niby maja zrobic? Jak Lifestyle wypowiedziec wojne i isc retired? Moze niektorzy chca sobie pograc?

Rev'ico 06-11-2006 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1065554)
Nie sadze zeby to leaderzy "wyrzucali" z gildi tylko ci problem makerzy sami odchodza zeby nie sciagac swoich problemow na innych. A jak Vatariel powiedzial ci niby maja zrobic? Jak Lifestyle wypowiedziec wojne i isc retired? Moze niektorzy chca sobie pograc?

to w takim razie po co robic gildie? owszem moga duzo zrobic lidezy , np kajn on ma uznanie i moglby napewno wynegocjiowaca takto co? co chwile ktos z ich czlonków ma byc retired? lol...

Guardian anubite 06-11-2006 14:53

Najlepiej załatwiać to wszystko rozmową:D:D:D:D jak to robi nemesis zgadzam się wtedy będzie miła atmosfera...

Do tego co pisał że nie kazdy może zrobic takiego bota... po co robić jak można pobrac z netu ?:>

Vatariel 06-11-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1065768)
Najlepiej załatwiać to wszystko rozmową:D:D:D:D jak to robi nemesis zgadzam się wtedy będzie miła atmosfera...

Do tego co pisał że nie kazdy może zrobic takiego bota... po co robić jak można pobrac z netu ?:>

Zrozum że tak jak mówiłem blackD jest jednym z najlepszych jak nie najlepszym botem a walczenie z Khood i uzywanie tego bota (który jest płatny) byłoby głupotą ponieważ szybko zostałbyś shackowany (każdy bot to "bramka" do Twojego komputera).

About Choseer
Ostatnio widziałem kilka postaci zabitych przez niego w końcu zabił Von Kaisera który jest rl Excaila (dokładnie nie wiem o co chodziło) a Dennis jest taki ze zabija a potem rozmawia... Btw ponoć Excail o mały włos nie poległ w starciu z Choseerem.

Mówie Ne Se (i w sumie każdy spoza Khood) nie ma za bardzo co zrobić (prócz prób dogadania się - payment?) w takich sytuacjach jak te wymienione wcześniej...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33.