![]() |
Pamiętam jak kiedyś z Parkerem gadałem to napisał mi
"I'm teh bot XDD" a jeszcze na filmiku ktory nagrywał przy pomocy TibiCam NG Warlordy jak zrobiły niewidzialnosć zamieniały się w Oracle ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Starajcie się nie pisać posta pod postem bo potem robi sie niepotrzebny bałagan :( przecież wystarczy edytować posta a cytować wypowiedzi kilku ludzi można w jednym poście.
Co do Parkera to GM'owie (albo jakiś GM) rzeczywiście zabrali sie za Berylie albo był to zbieg okoliczności i szczęścia... @Guardian O Ango dużo nie wiesz pewnie tego że od kilku lvls to już nie był old Ango też nie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Ango to chyba mylisz acc trading z acc sharing bo kiedyś grał mój znajomy z Pythery a ostatnio Szwed i to jego właśnie shackowano. |
do 50 lvla gral ango 1 owner potem od 50 nastepny a od 108~ szwed drugi owner xiruba.Jesli sie myle to sry
|
Cytuj:
Nie mylisz sie , bo sytuacja jest taka ze Xirub ma 2 ownerów a kiedy mial bana , to jeden owner kupil postac Ghostdog a drugi Ango von valour :) |
|
@up
Ale fajne :P |
Kilka nowych informacje z servera :
-Wczoraj była nie udana próba zrobienia anhilatora *Korobskura *Excail *Aradna *Zavil -Następna osoba z Nemesis Se, która jest hunted (kto będzie następny?) *Choseer Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail Jego payment to 500k. Więc założył gildię "zbuntowanych", którzy również są hunted. I czeka na kolejnych, których KH dopadnie. I również oczekuję na pomoc od Lifestyle, ktore ma już wyjebane na nich. Bo im nikt nie chciał pomóc. Jest tylko jedno pytanie : Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Vatariel@ Punkt dla Ciebie Kh jest teraz za mocne , już za pożno myśląc o dobrym serwerze:)Bot jak bot każdy może go mieć więc nie zganiajmy na bota... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz nemesis se nic niemoze zrobic , ale mogli wczesniej ... btw , jak dlamnie postawa nemesis se jest straszna tzn. jak pojawia sie problem to oni po prostu wyzucaja swoich memberów z gildi i pozwalaja im miec hunta/deda wiec PO CO TAKA GILDIA? ( przyklady : rior'dian mial problem zostal wywalony , teraz przyszedl czas na choseera zobaczymy kto bedzie next :) )po prostu nierozumiem tego :( |
Nie sadze zeby to leaderzy "wyrzucali" z gildi tylko ci problem makerzy sami odchodza zeby nie sciagac swoich problemow na innych. A jak Vatariel powiedzial ci niby maja zrobic? Jak Lifestyle wypowiedziec wojne i isc retired? Moze niektorzy chca sobie pograc?
|
Cytuj:
|
Najlepiej załatwiać to wszystko rozmową:D:D:D:D jak to robi nemesis zgadzam się wtedy będzie miła atmosfera...
Do tego co pisał że nie kazdy może zrobic takiego bota... po co robić jak można pobrac z netu ?:> |
Cytuj:
About Choseer Ostatnio widziałem kilka postaci zabitych przez niego w końcu zabił Von Kaisera który jest rl Excaila (dokładnie nie wiem o co chodziło) a Dennis jest taki ze zabija a potem rozmawia... Btw ponoć Excail o mały włos nie poległ w starciu z Choseerem. Mówie Ne Se (i w sumie każdy spoza Khood) nie ma za bardzo co zrobić (prócz prób dogadania się - payment?) w takich sytuacjach jak te wymienione wcześniej... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |