![]() |
Cytuj:
Pozdro :> |
duble sorry
|
Pokaz mi te przewage avis :)
|
Po co ma sie wojna konczyc skoro Hurri chce walczyc i ma do tego mozliwosci o ile wiem. Paymenty i tak sa wysokie, a watpie zeby ktos chcial placic nawet jakby byly nizsze.
I nie jest tak zle bo padl dzis Shazzer Inferno oraz Serioz. |
Cytuj:
Tak wiec nie wiem czy nie jest az tak zle:( |
Cytuj:
snilo ci sie? czy to ja mam zwidy? |
Cytuj:
Podaj chociaż nicki, bo ja jakoś nie zauwazyłem żeby ktoś z naszych padł :) |
Cóż, piszecie non stop że ten sie boi, ten to grać nie umie, a tamten to jeszcze jakis... z fragów wynika ze Avis Reloaded wygrywają wojne i to raczej oni są bogatszą stroną. Nie ma co sie denerwować bo to są fakty. Nie mówie ze PRZEGRALIŚCIE tylko że PRZEGRYWACIE ;)
Pozdro 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Ja bylbym chetny B) |
Cytuj:
a gdzie mamy stac jak nie kolo chaty niza ?? zreszta co nam da frag na nizahe ?? straci 1 lvl i bedzie walil dalej lepiej atakowac jego kompanow w koncu zaczna sie wykruszac i bedzie czas na nizahe o fundusze sie nie martw a wojna bedzie trwala dopoki jej nie wygramy no chyba ze nizahe sie podda :) Zapamietaj Wojna to nie wyscig, zwyciezcą jest ten kto potrafi byc cierpliwy |
Gratuluję ostatnich fragów :) To chyba wasz rekord, jeśli chodzi o sneak attaki :P
|
podzielam twoje zdanie
|
W tym akurat zdaniu musze stanac na przeciwko pyzia, wojne wygra ten , kto umie wykorzystac czas miedzy bitwami na zagojenie ran, wam to nie wychodzi;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Shopithia jest strasznie siebie pewna na forum tibia.com ciekawe kiedy padnie :P
|
Cytuj:
Kwestia czasu? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |