Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Avis Reloaded Vs Hurricane (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98495)

Duuuude 26-10-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caleth (Post 1048187)
To moze pokazcie ze cos jednak robicie, bo na razie stoicie tylko pod domkiem niza -.- jak niz was szuka to czego nie idziecie do niego lol... Wreszcie dzialoby sie cos. Jest 30+:9 dla avis~, a wy dziwicie sie ze wszyscy mysla ze wojna zakonczona. A wojna nie bedzie grala tak dlugo, bo ani avis ani wy nie macie tyle funduszy ;) "nic nie trwa wiecznie"

Zgadzam się Pokażcie ze coś potraficie, bo jak narazie to... pozatym sam uwazam ze wojna powinna się zokończyć gdy jest bardzo wielka przewaga Avis~~

Pozdro :>

Duuuude 26-10-2006 15:56

duble sorry

Dider Z Rivii 26-10-2006 16:42

Pokaz mi te przewage avis :)

Toowreck 26-10-2006 18:09

Po co ma sie wojna konczyc skoro Hurri chce walczyc i ma do tego mozliwosci o ile wiem. Paymenty i tak sa wysokie, a watpie zeby ktos chcial placic nawet jakby byly nizsze.

I nie jest tak zle bo padl dzis Shazzer Inferno oraz Serioz.

Anonymouse 26-10-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toowreck (Post 1048514)
Po co ma sie wojna konczyc skoro Hurri chce walczyc i ma do tego mozliwosci o ile wiem. Paymenty i tak sa wysokie, a watpie zeby ktos chcial placic nawet jakby byly nizsze.

Jakies kilkanascie minut temu na HG padlo kilku czlonkow Hurricane, potem dam screeny albo movie(niestety mam w avi nagrany i sporo zajmuje).

Tak wiec nie wiem czy nie jest az tak zle:(

Kafffffar 26-10-2006 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse (Post 1048536)
Jakies kilkanascie minut temu na HG padlo kilku czlonkow Hurricane, potem dam screeny albo movie(niestety mam w avi nagrany i sporo zajmuje).

kto z huri~ padl?

snilo ci sie? czy to ja mam zwidy?

Glin 26-10-2006 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse (Post 1048536)

Podaj chociaż nicki, bo ja jakoś nie zauwazyłem żeby ktoś z naszych padł :)

Senoth 26-10-2006 20:00

Cóż, piszecie non stop że ten sie boi, ten to grać nie umie, a tamten to jeszcze jakis... z fragów wynika ze Avis Reloaded wygrywają wojne i to raczej oni są bogatszą stroną. Nie ma co sie denerwować bo to są fakty. Nie mówie ze PRZEGRALIŚCIE tylko że PRZEGRYWACIE ;)
Pozdro 8o

Duuuude 26-10-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toowreck (Post 1048514)

Shazzera ubili za Vohyta :S ktory padł niedawno na poh'u :S

Anonymouse 26-10-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1048572)
kto z huri~ padl?

snilo ci sie? czy to ja mam zwidy?

Eee sory, musialo mi sie cos je*** teraz przegladam filmiki widze ciala ale zadne hurr~. Jak ktos chce zobaczyc te filmiki to niech pisze, przerobie je z avi na mpg bo duzo zajmuja:]

Senoth 26-10-2006 22:15

@UP
Ja bylbym chetny B)

pyzio2 27-10-2006 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caleth (Post 1048187)
To moze pokazcie ze cos jednak robicie, bo na razie stoicie tylko pod domkiem niza -.- jak niz was szuka to czego nie idziecie do niego lol... Wreszcie dzialoby sie cos. Jest 30+:9 dla avis~, a wy dziwicie sie ze wszyscy mysla ze wojna zakonczona. A wojna nie bedzie grala tak dlugo, bo ani avis ani wy nie macie tyle funduszy ;) "nic nie trwa wiecznie"

3 fragi wczoraj to mało ?? jak nitt zabil shazzera w edron to nawet niechcieli walczyc i stal sobie obok domku russela lol

a gdzie mamy stac jak nie kolo chaty niza ?? zreszta co nam da frag na nizahe ?? straci 1 lvl i bedzie walil dalej lepiej atakowac jego kompanow w koncu zaczna sie wykruszac i bedzie czas na nizahe

o fundusze sie nie martw a wojna bedzie trwala dopoki jej nie wygramy no chyba ze nizahe sie podda :)

Zapamietaj

Wojna to nie wyscig, zwyciezcą jest ten kto potrafi byc cierpliwy

Jaz 27-10-2006 15:34

Gratuluję ostatnich fragów :) To chyba wasz rekord, jeśli chodzi o sneak attaki :P

zelow 27-10-2006 15:37

podzielam twoje zdanie

Morii 28-10-2006 03:36

W tym akurat zdaniu musze stanac na przeciwko pyzia, wojne wygra ten , kto umie wykorzystac czas miedzy bitwami na zagojenie ran, wam to nie wychodzi;/

Caleth 28-10-2006 08:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1050726)
W tym akurat zdaniu musze stanac na przeciwko pyzia, wojne wygra ten , kto umie wykorzystac czas miedzy bitwami na zagojenie ran, wam to nie wychodzi;/

eee, dzieci i ryby glosu nie maja. stfu

Raditz Saiya-jin 28-10-2006 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1050726)

mowisz o tym ze avis bedzie odrabiac lvle w czasie miedzy bitwami?

Gumball 28-10-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1050933)
mowisz o tym ze avis bedzie odrabiac lvle w czasie miedzy bitwami?

bo avis nadrabia lvl lub huntach siedzi

Duuuude 29-10-2006 17:56

Shopithia jest strasznie siebie pewna na forum tibia.com ciekawe kiedy padnie :P

Avrerk 29-10-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duuuude (Post 1054034)
Shopithia jest strasznie siebie pewna na forum tibia.com ciekawe kiedy padnie :P

NIzahe tez byl pewny siebie i padl ^^

Kwestia czasu? :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52.