Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Samobójstwo 14-latki - sąd zdecydował o losie gimnazjalistów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99822)

Swir 27-10-2006 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS (Post 1049595)
@up

To tylko swiadcz o tym, ze mlodziez nie ma juz w sobie czegos takiego jak szacunek i godnosc, a takze poczucie humoru.

Nie przecze, ale najlepsze jest to ze jestem jednym z "lepszych" uczniow itp.
Nie pije, nie pale ani nic w tym stylu... Sa gorsi odemnie...

zelow 27-10-2006 15:03

nie wiem co im odbiło powinni iść do poprwczaka na 4 lata i potem iść na 15lat do kicia X( X(

TehRegent 27-10-2006 15:03

Ogolnie gimnazjum to porazka...te dzieci mysla, ze sa juz dorosle...niestety tez tak pomyslalem i siegnalem po jedna uzywke =/

Swir 27-10-2006 15:04

@up
I uwazasz sie za lepszego odemnie ?

PartyBoy 27-10-2006 15:10

Moim zdaniem powinni dostac wyrok ktory odsiedzą po ukonczemu 18 lat. A do 18-nastki poprawczak.

TehRegent 27-10-2006 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swir (Post 1049617)
@up
I uwazasz sie za lepszego odemnie ?

Ja nigdzie sie nie uwazam za kogos lepszego od kogos. Kazdy ma swoje wady i zalety. Chodzi mi o poczucie godnosci i szacunku wzg. ciala kobiety.

Lasooch 27-10-2006 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS (Post 1049676)
Ja nigdzie sie nie uwazam za kogos lepszego od kogos. Kazdy ma swoje wady i zalety. Chodzi mi o poczucie godnosci i szacunku wzg. ciala kobiety.

Ja bym napisał względem ciała człowieka, bo gdyby zrobili to jakiemuś chłopakowi z klasy mogłoby się to tak samo skończyć.

TehRegent 27-10-2006 15:45

Tez fakt. Ale chcialem to bardziej wlepic w temat.

Rethfing on Aldora 27-10-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1049703)
Ja bym napisał względem ciała człowieka, bo gdyby zrobili to jakiemuś chłopakowi z klasy mogłoby się to tak samo skończyć.

No tak, tylko że chłopcy nigdy by się nie dobierali do innego chłopca :PP Gorzej jeśli to dziewczyny zaczęły by symulować gwałt na jakimś ogierze xd

Badzo 27-10-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora (Post 1049718)
No tak, tylko że chłopcy nigdy by się nie dobierali do innego chłopca :PP Gorzej jeśli to dziewczyny zaczęły by symulować gwałt na jakimś ogierze xd

lol xP Ja bym sie o takie cos nie obrazil. ;p

Bakuo 27-10-2006 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora (Post 1049718)

Koledzy z mojej klasy podczas w-fu sciagali sobie spodenki :/ czy to znak?

@down
uff... I tak wole dziewczyny ;p

Rethfing on Aldora 27-10-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 1049736)
Koledzy z mojej klasy podczas w-fu sciagali sobie spodenki :/ czy to znak?

No ale to raczej niegroźne... ;)

PiXik 27-10-2006 16:26

cóż znieczulica albo strach pozostałych osób które siedziały w klasie[*]przykro

Lasooch 27-10-2006 16:26

Omigosh, zaczynacie poważny i smutny temat obracać w żart...

Avrerk 27-10-2006 16:48

Glupie gowniarze, ktorzy chieli pokazac jacy oni sa cooooool !!!!11
Popisali sie :
"YEAH! WIdziales cosmy zrobili!? HAha ! KTo rzadzi!? UEheuheuh "

Moim zdaniem to wina rodzicow (nie wiedza jacy sa ich dzieci?), nauczycielki (oo, prowadzilas kurw* lekcje? ) i jej kolegow i kolezanek. WHy jej nie pomogli?
Przeciez 20osob obezwladnilo by 5 osob -.-

Nie czytalem wsyztskich posotw, wiec jak cos jest juz wyjasnione, to sie nie do*******aj**e :)

@Bakuo
TO raczej nie znak, tylko proba osmieszenia kogos i pokazania : Ooo Jaki ja sprytny !!! !111
Sicagnalem mu spodenki ! ! ! 1oneoneone

@Lasooch
Niektorzy nie dorosli by o takich tematach rozmawiac, i nie rozumieja ich powagi :P

@Down
Drzwi Open!?
TO za*******ac po dyrektora itp !

Czarna_Mamba 27-10-2006 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avrerk (Post 1049836)
Przeciez 20osob obezwladnilo by 5 osob -.-

Nawet pomijając to, przecież drzwi nie były zamknięte na klucz, nie można było
Podbiec po jakąś nauczycielkę? Nie wierzę, że nauczycielki są tam aż tak podłe, aby nie przyjść na zawiadomienie ucznia o scenach mających miejsce w owej klasie. Ta sprawa wydaje mi się coraz bardziej absurdalna. Po prostu nie mogę zrozumieć sprawców ani biernych widzów.[*]

Cederiel 27-10-2006 17:10

Kolega tej dziewczyny, który z nią chodził do klasy powiedział tak: "Nie widziałem tego co się działo, bo grałem w puzzle."...

To tam być musiał niezły harmider, żeby nie zauwazyli tego...

Ghost Nieudany 27-10-2006 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi (Post 1049505)
Ale uderzysz takiego cwaniaczka, wręcz pobijesz, i już masz spotkania w KMP, bądź komisariacie.

Teoretycznie masz rację, bo polskie prawo jest chore.
Jak napadnie cię dwóch łysoli, a ty będziesz znał aikido, taekwon-do czy wushu i połamiesz im ręce, to oni mogą zeznać, że ich napastowałeś i masz najbliższe pół roku w pierdlu.

Ale generalnie chodzi tutaj o zwykłą odwagę, żeby ich chociaż odepchnąć albo polecieć po nauczycielkę, nie mówię o spraniu mordy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Świr
W 100 % sie zgadzam... Wstyd sie przyznac ale gdybym przy tym byl tez potraktowalbym to jak swietny dowcip itp.

Bosz, bycie debilem naprawdę cię nie usprawiedliwia.
Jeśli dla ciebie świetnym dowcipem mogłoby być rozebranie do naga dziewczyny i bez jej zgody dotykanie jej intymnych miejsc, to ja jestem co raz bardziej za tym, żeby dzieciom durnym obcinać fiutki.

@down
To dopiero uważam, że klasa składała się z niedorozwojów (nie urągając osobom z prawdziwymi problemami), jeśli dwadzieścia parę osób nie miało jaj postawić się pieciu kurduplom, a co dopiero w razie czego pozwolić sobie dać w ryj.
Nie wiem, może jestem staroświecki, ale kiedy jeszcze chodziłem do szkoły, to istniało coś takiego jak solidarność z resztą klasy.
Inni uczniowe nawet najbardziej znienawidzonej osoby z nas nie mieli prawa dotknąć, w myśl zasady, że "wróg bo wróg, ale swój".

Cederiel 27-10-2006 17:16

Ghost zgadzam się z Tobą, ale jeśli by podeszedl i odepchnal, to by mogla sie zaczac wlasnie ta bojka lub sam mogl zostac napastowany :s

Parys 27-10-2006 17:18

Co do nauczycielki, to moim zdaniem nie jest aż tak winna (no bo powinna jednak sprawdzić co się dzieje), bo jakoś kilka razy w gim było tak, że całe lekcje sami siedizeliśmy w klasie i takie sceny się nie działy, bardziej wina kolegów i koleżanek z klasy, którzy nie zareagowali. A jescze jedno mnie zastnawia, czy ta dziewczyna miała zakneblowane usta, że krzyczeć nie mogła? No bo jednak krzyk, ktoś by usłyszał.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12.