![]() |
Cytuj:
Nie pije, nie pale ani nic w tym stylu... Sa gorsi odemnie... |
nie wiem co im odbiło powinni iść do poprwczaka na 4 lata i potem iść na 15lat do kicia X( X(
|
Ogolnie gimnazjum to porazka...te dzieci mysla, ze sa juz dorosle...niestety tez tak pomyslalem i siegnalem po jedna uzywke =/
|
@up
I uwazasz sie za lepszego odemnie ? |
Moim zdaniem powinni dostac wyrok ktory odsiedzą po ukonczemu 18 lat. A do 18-nastki poprawczak.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tez fakt. Ale chcialem to bardziej wlepic w temat.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down uff... I tak wole dziewczyny ;p |
Cytuj:
|
cóż znieczulica albo strach pozostałych osób które siedziały w klasie[*]przykro
|
Omigosh, zaczynacie poważny i smutny temat obracać w żart...
|
Glupie gowniarze, ktorzy chieli pokazac jacy oni sa cooooool !!!!11
Popisali sie : "YEAH! WIdziales cosmy zrobili!? HAha ! KTo rzadzi!? UEheuheuh " Moim zdaniem to wina rodzicow (nie wiedza jacy sa ich dzieci?), nauczycielki (oo, prowadzilas kurw* lekcje? ) i jej kolegow i kolezanek. WHy jej nie pomogli? Przeciez 20osob obezwladnilo by 5 osob -.- Nie czytalem wsyztskich posotw, wiec jak cos jest juz wyjasnione, to sie nie do*******aj**e :) @Bakuo TO raczej nie znak, tylko proba osmieszenia kogos i pokazania : Ooo Jaki ja sprytny !!! !111 Sicagnalem mu spodenki ! ! ! 1oneoneone @Lasooch Niektorzy nie dorosli by o takich tematach rozmawiac, i nie rozumieja ich powagi :P @Down Drzwi Open!? TO za*******ac po dyrektora itp ! |
Cytuj:
Podbiec po jakąś nauczycielkę? Nie wierzę, że nauczycielki są tam aż tak podłe, aby nie przyjść na zawiadomienie ucznia o scenach mających miejsce w owej klasie. Ta sprawa wydaje mi się coraz bardziej absurdalna. Po prostu nie mogę zrozumieć sprawców ani biernych widzów.[*] |
Kolega tej dziewczyny, który z nią chodził do klasy powiedział tak: "Nie widziałem tego co się działo, bo grałem w puzzle."...
To tam być musiał niezły harmider, żeby nie zauwazyli tego... |
Cytuj:
Jak napadnie cię dwóch łysoli, a ty będziesz znał aikido, taekwon-do czy wushu i połamiesz im ręce, to oni mogą zeznać, że ich napastowałeś i masz najbliższe pół roku w pierdlu. Ale generalnie chodzi tutaj o zwykłą odwagę, żeby ich chociaż odepchnąć albo polecieć po nauczycielkę, nie mówię o spraniu mordy. Cytuj:
Jeśli dla ciebie świetnym dowcipem mogłoby być rozebranie do naga dziewczyny i bez jej zgody dotykanie jej intymnych miejsc, to ja jestem co raz bardziej za tym, żeby dzieciom durnym obcinać fiutki. @down To dopiero uważam, że klasa składała się z niedorozwojów (nie urągając osobom z prawdziwymi problemami), jeśli dwadzieścia parę osób nie miało jaj postawić się pieciu kurduplom, a co dopiero w razie czego pozwolić sobie dać w ryj. Nie wiem, może jestem staroświecki, ale kiedy jeszcze chodziłem do szkoły, to istniało coś takiego jak solidarność z resztą klasy. Inni uczniowe nawet najbardziej znienawidzonej osoby z nas nie mieli prawa dotknąć, w myśl zasady, że "wróg bo wróg, ale swój". |
Ghost zgadzam się z Tobą, ale jeśli by podeszedl i odepchnal, to by mogla sie zaczac wlasnie ta bojka lub sam mogl zostac napastowany :s
|
Co do nauczycielki, to moim zdaniem nie jest aż tak winna (no bo powinna jednak sprawdzić co się dzieje), bo jakoś kilka razy w gim było tak, że całe lekcje sami siedizeliśmy w klasie i takie sceny się nie działy, bardziej wina kolegów i koleżanek z klasy, którzy nie zareagowali. A jescze jedno mnie zastnawia, czy ta dziewczyna miała zakneblowane usta, że krzyczeć nie mogła? No bo jednak krzyk, ktoś by usłyszał.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |