![]() |
Ja bym prosił o Enta i Maga (uwaga) z PRĄDEM na rękach :P
Wiem że to głupio brzmi , no ale potrzebuje. |
|
mam do Was ogormna prosbe ! czy ktos z Was zna adres sprite'a do assasina ? bylbym dozgonnie wdzieczny za taki adres. naszukalem sie tego tyle, ze stracilem wszelka nadzieje na odnalezienie tego sprite'a
jeszcze raz powtarzam: adres sprite'a do assasina z gory dzieki ! |
Cytuj:
|
@Obscenity
nie ma tego outfitu. Musialbys go zmontowac z normal i addonow. |
|
Dobra mnie tez ostatnio nie bylo ale trzy z zamuwien moge latwo zrobic
|
Cytuj:
|
Jesli chodzi o assasina to masz racje tomcio trzeba wziasc outfit, addony i samemu go zrobić
|
moge przyjąć jakieś zamuwienia ale nie cholernie trudne i prosze pojedynczo
|
@up
edytuj posty e... i ten centaur nie jest twuj widzialem go jusz wczesniej w offach na zamuwienie tak wogle nad twoimi postami dalem assain's xD w jakim fake'u niewyszedł ci cytat lol ? chyba chodzi ci o post i jak chcesz go poprawic EDYTUJ GO !! |
wez sie przymknij bo sam nic nie robisz tylko ludzi poprawiasz, nie wyszedl mi cytat w fake'u gdzie muwilem ze jest taki outfit i zeby nie byl pesymista odrazu a tego centaura to wklejilem bo legon potrzebowal jakiegos a ten jest fajny aha i wez kup sobie slownik bo rozumiem jeszcze sie mylic z pisownia "rz" "z" "u" "ó" ale napisac juz przez sz to naprawde... zal mi slow
|
Jak się tak palicie do zamówień, to możecie mi branhima zrobic.
(Branhim to taka dwugłowa krowa ) |
Zamuwka
Cytuj:
bo nikt nie odpowiedzial a bez tego nie zrobie fake'a;( ;( ;( :( |
Cytuj:
Edit@ Przedtem nie czytałem co było wyżej(mój błąd) więc -nie legon tylko Lagon -może dałbyś nick autora(skoro ten z tego co zrozumiałem jest z oufitów na zamówienie) Lord Devil Mati@ -Cytuję: "Weź się przymknij bo sam nic nie robisz, tylko ludzi poprawiasz" (poprawienie literówek i drobnych błędów) -Ortografia i gramatyka się kłania Edit 2@ http://img386.imageshack.us/img386/6...61d322oss7.png skleiłem żądło(czy jak to tam świecące w pobliżu orków)? Jak chcesz Froda to ci się przyda |
Ja poprosze o Plonacego Orca leadera i eterycznego wolfa. Z gory dzieki :D
@down Dziex Wolfo. Nawte fajny ten ogien takie... taki gites :P I kto tu mowil ze Wolfo nic nei robi X( |
Cytuj:
Cytuj:
2.Fallout ROX :) Płonący Leader, może się wam nie podobać ale uwagi chce dostawać TYLKO od Harry_Piasek (zleceniodawca) BTW: Proponuje zasade że TYLKO zleceniodawca ocenia prace Wracając do Leadera: http://img209.imageshack.us/img209/2...yleaderuc4.png |
@up Lagon
Sorry za blad w imieniu, nicku autora nie pamietam bo chodzilem po forum i kiedys znalazlem, jestem dyslektykiem a na forum nie trzeba byc az tak dokladnym z literkami, ja prawde muwiac nie pisze nigdy "ą" "ę" itd ;) a no i dzieki za żądło może wykorzystam |
Cytuj:
|
Coście się tak do mnie doczepili? ;) Wolfo jest spoko dlatego się nie chce z nim kłucic, a co do regulaminu postaram się. Puki co moge przyjąć jakieś zlecenie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |