![]() |
Jaki jest aktualny wynik bo nie wiem czy autor edytuje go .Prosze o podanie wyniku...
|
@Up
24:10 dla EM (chyba) |
Name: Eli Stormstriker
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 223 World: Aldora Residence: Venore House: Charsirakh II (Ankrahmun) is paid until Jan 27 2007 Guild membership: Vice of the Eternal March Last login: Jan 14 2007, 21:22:10 CET Comment: Masakrowiec shall bend to my will. Account Status: Premium Account Character Deaths Jan 14 2007, 21:27:27 CET Killed at Level 225 by Brollik and by Ghetti NO I CO QRWA PANOWIE CO RZADZI Xddddddddddd POSZEDL W 2 SEC ^^ |
You recognize Eli Stormstriker. He was killed by Ghetti
:O |
noo wielka niespodzianka, ale i tak co dostaje w dupe.) jeszcze tylko poczekac na ded nemtora
|
Wiecie cos o tym wiecej ? Maci filmik ? albo sprawozdanie jakies ?
|
Cytuj:
|
Pierwsze co pomyslałem ile was tam było? 40?;p Gz za fraga ale i tak was nie lubie, a nemtor to piczka. ;f
|
ta eli nie mial szans was tam bylo z 40+ i to 3/4 sorce
|
Ale zgodzicie sie ze fragi na liderze gildi sa kluczowe. :)
Eli padl EM stracilo morale |
Tzn. Nie chodzilo mi o to zeby was zjebac bo was tam bylo 40 na 1 czy cos, po prostu pytanie bez zadnych podtekstow. ;p
|
EM dostawalo w pupke chyba 6;0 a paru ludzi z em zaplacilo za wolnosc, siedzieli w pz i co i anima sie wozili ...
nagle jak em doslownie przyrabalo to z CO i Animki nie bylo co zbierac, em dostalo w dupe tylko od BW (chociaz wynik koncowy korzystny dla EM) i tak zostanie CO i Anima mieli dobre szanse no i ofc gz za eliego, nemtor go raczej nie rusza i nie ruszy, a co do wojny em raczej wygra |
Cytuj:
po 1 czy ja sie tym podniecam ??? po 2 tak jak ktoś niżej napisał fragi na liderze są kluczowe. po 3 padła jeszcze jedna osoba: Name: Naozy Jan 14 2007, 21:26:51 CET Killed at Level 83 by Brollik and by Darkk'cut i to co ciągle powtarzam wojna sie dopiero zaczyna ;) |
No no, bardzo ładna akcja ,widzę że będąc w przewadze 40 na 1 i mając Nemtora przy sobie jesteście w stanie dokonac wielu rzeczy. Gratulacje za dzisiejsze fragi ,jednej rzeczy jednak nie mogę zrozumiec :
23:24 Last Del'Impro [91]: ELI DO PIECA Ehhh czasami wstyd mi że jestem Polakiem. |
Vagraav spusciles sie juz? bo Eli padl? Jak bylo was tam 40+ i tak przegracie
Hail Eternal March!:D Przypomnij sobie jak oni na was najebali fragi |
Cytuj:
HAIL EM TILL THE F'CKIN' END -dlaczego wszyscy tutaj pisza tak jakby byli czloknami EM, skad te plotki,ze Eli jest/byl w wojsku, skad plotki,ze suchy nie jest dobrym liderem itp. Suchy stara sie jak moze i wykonuje dobrze swoja robote, uwierzcie mi. |
Cytuj:
Wez ty sobie poczytaj, co to jest syjonizm, ktory oni praktykuja. Jako ciekawostke mozesz tez poczytac o Talmudzie, jednej z podstawowych ksiag judaizmu. Jesli nadal nie bedziesz rozumial, to znaczy zes sam pejsaty. |
O co wam chodzi z tym ilu ludzi było na niego. Trudno, żebym 1 osoba na niego wyskoczyła jak to był 225 elite to solo go nikt nie wysoluje. A pozatym to wojna, więc to nie jest nic złego jak jednego ubije 40 czy nawet 100. Pozatym na wcześniejszych ustawkach jak EM nagrywa, to ich też jest paru na jednego.
I wątpie, żeby Nemtor padł, tylko kick, brak many lub małe pomieszczenie może go zabić. Interpretujcie sobie to jak chcecie. |
Cytuj:
taa już 3 razy się spuściłem. po pierwsze to eli miał skulla na brolliku nie on na nim wtedy my mass loga zrobiliśmy co do nas należało xDDD i wysłaliśmy go do temple . |
Cytuj:
|
Wlaśnie przed chwila Aldruhn do mnie zagadal na gg i powiedzial o fragu:)
No musze przyznac ze to bylo niezle. Chociaz nadal EM ma 2x wiecej fragow. Nisogaf ma racje liczy sie jakosc...:p |
Cytuj:
A co do poczatku wojny to ona juz dawno sie zaczela i dalej jest 24 do 12. @Kommar Oj chlopaku, zapewne twoja babcia nosi mochera, ty nalezysz do mlodzierzy wszech polskiej i glosowales na LPR? |
Elmo_us:
@Kommar Oj chlopaku, zapewne twoja babcia nosi mochera, ty nalezysz do mlodzierzy wszech polskiej i glosowales na LPR? Nawet jeśli jego babcia nosi mochera a , on należy do młodzieży wszech polskiej i oddał swój głos na LPR . To tobie chu** do tego. Ciebie to ani razu nie widziałem żebyś walczył tylko posty na forum tibia.com robisz chociaż teraz masz przerwę bo forum jest offline:> |
Cytuj:
Gratz Fraga. @22:06 Last Del'Impro [91]: AHAHHAH ZROBMY Z CIALA NIEGO MYDLO gratz za poglady, pewnie tak nie myslisz tylko powtarzasz za starszymi, ale to twoja sprawa, wspolczuje twoim rodzicom, pewnie ich tez kiedys bedzisz chcial przerobic na mydło. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurwa czemu wyskakuje mi debug?
|
Gratz fraga, ale zachowanie niektorych osob w stosunku do pochodzenia Eliego pozostawie bez komentarza...
Eternal till the end, ~Piro. |
Cytuj:
wiec wolisz zrobic 1 fraga na elim niz 6 fragow na innych? Ok, grats. Cale EM popelnilo blad nie tylko Eli. O ile wiem to Wy tylko expicie na POH no moze kiedy Nemtor jest online to wychodzicie gdzies dalej ale najczesciej to i tak sie konczy wizyta w templu lub ucieczka do PZ. @Vagraav: Serpahim nie mial jak walczyc bo go nie bylo pozatym czesto liderzy mowia kto ma isc do i to nie jest zalezne od niego. |
Przyznaje jak ktos napisal ze czasami wstydze sie ze jestem polakiem a ze teksty rasistowskie ten pan powinien dostac bana.
btw. Moze jego starą spalili i ma jakies kompleksy ? kto wie |
@Vagraav
Cytuj:
|
Cytuj:
po trzecie - nie naleze, a na lpr nie glosowalem. niby dlaczego mialbym popierac wyznawcow kultu zyda jezusa, piewcow "narodu wybranego" i jego "ziemi obiecanej", skoro jestem antysyjonista? po czwarte - dlaczego tak bulwersuje cie to, ze powiedzialem prawde o zydach? Cytuj:
|
Gratz fraga !! :D Czyżby następnym "wybrańcem" jest Wizak ?: >
HAIL CO ~~ |
Cytuj:
|
Gratulacje fraga od gildi NKWD z Kyry
Czekamy na fragi EM. Osobiscie kibicuje i CO i Anima oraz EM Kiedys gralem z ludzmi z Olecka a z EM mam znajomych teraz na Kyrze. Sila i Honor! .................... Princes Keaya |
Cytuj:
moze to tez dla ciebie za trudne, ale osoba, ktora twierdzi, ze skoro nie placze nad holokaustem zydow, to jest mi obojetna smierc polakow, to nie "kazdy nie podzielajacy moich pogladow". dla mnie ktos, kto wysnuwa takie wnioski to albo zyd, albo ktos niespelna rozumu. nie sadze, zebys pisal swoje posty ze szpitala psychiatrycznego, wiec przyjmij do wiadomosci, zes zwyczajnie zatruty parchem. |
Cytuj:
Ale powiedz mi, dlaczego ktoś nie podzielający twoich poglądów jest od razu parchem? Napisałeś w pierwszym poście, że jeżeli po przeczytaniu co to syjonizm, nie zrozumię dlaczego tak nienawidzisz Żydów, sam jestem parchem. Przeczytałem i jakoś mnie to nie przekonało. Jeżeli na podstawie tego usprawiedliwiasz uśmiercanie całego narodu to jesteś po prostu idiotą. Dlaczego nie mamy zgładzic całego narodu Niemieckiego, dzięki któremu życie straciły miliony ludzi w Europie, nawet nie licząc Żydów. Dlaczego nie zgładzimy całego narodu Angielskiego za kolonializm. Dlaczego nie zgładzimy narodu Chińskiego za aneksję Tybetu. Nawet jeśli nienawidzisz Żydów za to co robią teraz na terytorium Palestyny, wiele narodów, według tego co powiedziałeś, zasługiwałoby na to co spotkało Żydów. |
Cytuj:
Wiesz co to w ogóle antysyjonizm? Jak już piszesz nazwę organizacji to może z wielkiej litery, jako że to nazwa własna? |
Po co wy z nim w ogole dyskutujecie? Nie przekonacie go, znam takich ludzi jak on, a raczej znalem, bo juz sie zmienili. Kiedys moze chlopak zrozumie, ze bardzo sobie upraszcza obraz swiata.
A tak swoja droga, to by sie przydal jakis moderator w tym temacie :] |
....
@14latek
Nie poruszaj takiego tematu ktory jest ci zupelnie obcy... Nazwal go parchem bo jest idiota(parch) Nie nazwal cie jeszcze parchem wiec nie rozpaczaj nad swoim marnym losem. Btw. Zydzi wciaz czekaja na Mesjasza ^^ caly czas MOHER sie pisze TO ze jest antysemita, to nic nie znaczy... do porownania Polakow Hitler nie zaczal tak przesladowac jak Zydow, zaglada biologiczna polskiego narodu miala nastapic po calkowitej zagladzie Jude. przymiotniki z malej litery... niemiecki @anytsemita Zydzi nie mieli wlasnego panstwa... nie mieli gdzie zyc... W takiej samej sytuacji sa obecnie kurdowie. Nie dziw sie ze probowali za wszelka cene odzyskac ziemie, ktora zamieszkiwali od XV w pne. On nie mowi ze dobrze ze zydow wybili... Polska byla nastepna w kolei... w ogole nie chce sie o tym gadac przeczytajcie troche o okresie 1938-45... Nie popieram przesladowania zydow, chociaz osobiscie nie lubie ich narodu... NIKT TUTAJ NIE POPIERA SMIERCI ZYDOW |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |