Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

MagField 12-01-2007 23:51

Jaki jest aktualny wynik bo nie wiem czy autor edytuje go .Prosze o podanie wyniku...

Abnis 13-01-2007 09:53

@Up

24:10 dla EM (chyba)

Ojciec Dyrektor 14-01-2007 22:37

Name: Eli Stormstriker
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 223
World: Aldora
Residence: Venore
House: Charsirakh II (Ankrahmun) is paid until Jan 27 2007
Guild membership: Vice of the Eternal March
Last login: Jan 14 2007, 21:22:10 CET
Comment: Masakrowiec shall bend to my will.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Jan 14 2007, 21:27:27 CET Killed at Level 225 by Brollik
and by Ghetti

NO I CO QRWA PANOWIE CO RZADZI Xddddddddddd POSZEDL W 2 SEC ^^

Zombiakus 14-01-2007 22:41

You recognize Eli Stormstriker. He was killed by Ghetti
:O

Lenrock 14-01-2007 22:55

noo wielka niespodzianka, ale i tak co dostaje w dupe.) jeszcze tylko poczekac na ded nemtora

Knox 14-01-2007 22:56

Wiecie cos o tym wiecej ? Maci filmik ? albo sprawozdanie jakies ?

roXen 14-01-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1198112)
Name: Eli Stormstriker
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 223
World: Aldora
Residence: Venore
House: Charsirakh II (Ankrahmun) is paid until Jan 27 2007
Guild membership: Vice of the Eternal March
Last login: Jan 14 2007, 21:22:10 CET
Comment: Masakrowiec shall bend to my will.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Jan 14 2007, 21:27:27 CET Killed at Level 225 by Brollik
and by Ghetti

hahaha i co? EM wjebalo na was 24 (?) fragi w 2 tygodnie, wiec nie podniecaj sie.

Diamonic 14-01-2007 23:06

Pierwsze co pomyslałem ile was tam było? 40?;p Gz za fraga ale i tak was nie lubie, a nemtor to piczka. ;f

Lenrock 14-01-2007 23:39

ta eli nie mial szans was tam bylo z 40+ i to 3/4 sorce

Kajn 14-01-2007 23:39

Ale zgodzicie sie ze fragi na liderze gildi sa kluczowe. :)

Eli padl EM stracilo morale

Diamonic 14-01-2007 23:41

Tzn. Nie chodzilo mi o to zeby was zjebac bo was tam bylo 40 na 1 czy cos, po prostu pytanie bez zadnych podtekstow. ;p

rOx_kOx 14-01-2007 23:48

EM dostawalo w pupke chyba 6;0 a paru ludzi z em zaplacilo za wolnosc, siedzieli w pz i co i anima sie wozili ...

nagle jak em doslownie przyrabalo to z CO i Animki nie bylo co zbierac, em dostalo w dupe tylko od BW (chociaz wynik koncowy korzystny dla EM) i tak zostanie CO i Anima mieli dobre szanse no i ofc gz za eliego, nemtor go raczej nie rusza i nie ruszy, a co do wojny em raczej wygra

Ojciec Dyrektor 14-01-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1198202)
hahaha i co? EM wjebalo na was 24 (?) fragi w 2 tygodnie, wiec nie podniecaj sie.

po 1 czy ja sie tym podniecam ??? po 2 tak jak ktoś niżej napisał fragi na liderze są kluczowe. po 3 padła jeszcze jedna osoba:

Name: Naozy
Jan 14 2007, 21:26:51 CET Killed at Level 83 by Brollik
and by Darkk'cut

i to co ciągle powtarzam wojna sie dopiero zaczyna ;)

Mihash 15-01-2007 00:43

No no, bardzo ładna akcja ,widzę że będąc w przewadze 40 na 1 i mając Nemtora przy sobie jesteście w stanie dokonac wielu rzeczy. Gratulacje za dzisiejsze fragi ,jednej rzeczy jednak nie mogę zrozumiec :
23:24 Last Del'Impro [91]: ELI DO PIECA
Ehhh czasami wstyd mi że jestem Polakiem.

Didek Boys 15-01-2007 00:47

Vagraav spusciles sie juz? bo Eli padl? Jak bylo was tam 40+ i tak przegracie
Hail Eternal March!:D
Przypomnij sobie jak oni na was najebali fragi

Jiibav 15-01-2007 04:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1198317)
Ale zgodzicie sie ze fragi na liderze gildi sa kluczowe. :)

Eli padl EM stracilo morale

jakie znow morale? moze stracilismy respekt ludzi, ktorzy sa tylko obserwatorami. Atmosfera w EM sie nie zmienila, nikt sie nie zalamal, poplakal, nikt tez nie popelnil samobojstwa. U nas jest wszystko ok to byl poprostu nasz blad.

HAIL EM TILL THE F'CKIN' END

-dlaczego wszyscy tutaj pisza tak jakby byli czloknami EM, skad te plotki,ze Eli jest/byl w wojsku, skad plotki,ze suchy nie jest dobrym liderem itp. Suchy stara sie jak moze i wykonuje dobrze swoja robote, uwierzcie mi.

Kommar 15-01-2007 04:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1198441)
No no, bardzo ładna akcja ,widzę że będąc w przewadze 40 na 1 i mając Nemtora przy sobie jesteście w stanie dokonac wielu rzeczy. Gratulacje za dzisiejsze fragi ,jednej rzeczy jednak nie mogę zrozumiec :
23:24 Last Del'Impro [91]: ELI DO PIECA
Ehhh czasami wstyd mi że jestem Polakiem.

Bardzo dobrze powiedzial. Na pohybel mosiom. Nie mozesz zrozumiec, to zapytaj swoich dziadkow, jak sie zachowywali zydzi przed II wojna i czy to, ze ktos postanowil przykrocic ich panoszenie, bylo takie dziwne. A parchy do dzis twierdza, ze nigdy nikomu niczym nie zawinily, chociaz do tej pory troche duze chca miec wplywy jak na 3 mln mocha.
Wez ty sobie poczytaj, co to jest syjonizm, ktory oni praktykuja. Jako ciekawostke mozesz tez poczytac o Talmudzie, jednej z podstawowych ksiag judaizmu. Jesli nadal nie bedziesz rozumial, to znaczy zes sam pejsaty.

Hellsir 15-01-2007 09:24

O co wam chodzi z tym ilu ludzi było na niego. Trudno, żebym 1 osoba na niego wyskoczyła jak to był 225 elite to solo go nikt nie wysoluje. A pozatym to wojna, więc to nie jest nic złego jak jednego ubije 40 czy nawet 100. Pozatym na wcześniejszych ustawkach jak EM nagrywa, to ich też jest paru na jednego.

I wątpie, żeby Nemtor padł, tylko kick, brak many lub małe pomieszczenie może go zabić.

Interpretujcie sobie to jak chcecie.

Ojciec Dyrektor 15-01-2007 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1198453)

taa już 3 razy się spuściłem. po pierwsze to eli miał skulla na brolliku nie on na nim wtedy my mass loga zrobiliśmy co do nas należało xDDD i wysłaliśmy go do temple .

Evil Maul 15-01-2007 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1198453)

Nie liczy sie ilosc fragów a jakosc Xd , po za tym co z tego EM nabiło duzo fragów skoro oni nie opuszczaja pz (no zdarzaja sie wyjatki ) po prostu Eli popelnil bład myslal ze nikt go niezlapie ani nikt go nie strapuje pomylil sie . EM teraz bedzie wiedzialo zeby nas nie lekcewazyc i to bedzie dla EM nauczka .

Makaveli Tha Don 15-01-2007 11:37

Wlaśnie przed chwila Aldruhn do mnie zagadal na gg i powiedzial o fragu:)

No musze przyznac ze to bylo niezle. Chociaz nadal EM ma 2x wiecej fragow. Nisogaf ma racje liczy sie jakosc...:p

elmo_us 15-01-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1198690)
taa już 3 razy się spuściłem. po pierwsze to eli miał skulla na brolliku nie on na nim wtedy my mass loga zrobiliśmy co do nas należało xDDD i wysłaliśmy go do temple .

Nie no stary gz fraga w sumie 2 fragow. Ale u nas morale nadal sa wysokie. A ty zachowujesz sie jak bys faktycznie sie mial zamiar spuscic. Wyluzuj troche.
A co do poczatku wojny to ona juz dawno sie zaczela i dalej jest 24 do 12.

@Kommar
Oj chlopaku, zapewne twoja babcia nosi mochera, ty nalezysz do mlodzierzy wszech polskiej i glosowales na LPR?

Ojciec Dyrektor 15-01-2007 12:29

Elmo_us:
@Kommar
Oj chlopaku, zapewne twoja babcia nosi mochera, ty nalezysz do mlodzierzy wszech polskiej i glosowales na LPR?

Nawet jeśli jego babcia nosi mochera a , on należy do młodzieży wszech polskiej
i oddał swój głos na LPR . To tobie chu** do tego. Ciebie to ani razu nie widziałem żebyś walczył tylko posty na forum tibia.com robisz chociaż teraz masz przerwę bo forum jest offline:>

JHolger 15-01-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1198761)
Wlaśnie przed chwila Aldruhn do mnie zagadal na gg i powiedzial o fragu:)

No musze przyznac ze to bylo niezle. Chociaz nadal EM ma 2x wiecej fragow. Nisogaf ma racje liczy sie jakosc...:p

Hmm to za niedlugo to juz bedziecie oceniac czy frag byl wykonany z telemarkiem czy nie :)
Gratz Fraga.

@22:06 Last Del'Impro [91]: AHAHHAH ZROBMY Z CIALA NIEGO MYDLO

gratz za poglady, pewnie tak nie myslisz tylko powtarzasz za starszymi, ale to twoja sprawa, wspolczuje twoim rodzicom, pewnie ich tez kiedys bedzisz chcial przerobic na mydło.

elmo_us 15-01-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1198816)
Elmo_us:
To tobie chu** do tego. Ciebie to ani razu nie widziałem żebyś walczył tylko posty na forum tibia.com robisz chociaż teraz masz przerwę bo forum jest offline:>

Moge powiedziec dokladnie to samo, h** do tego w ilu bitwach bralem udzial.

Mihash 15-01-2007 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kommar (Post 1198585)
Bardzo dobrze powiedzial. Na pohybel mosiom. Nie mozesz zrozumiec, to zapytaj swoich dziadkow, jak sie zachowywali zydzi przed II wojna i czy to, ze ktos postanowil przykrocic ich panoszenie, bylo takie dziwne. A parchy do dzis twierdza, ze nigdy nikomu niczym nie zawinily, chociaz do tej pory troche duze chca miec wplywy jak na 3 mln mocha.
Wez ty sobie poczytaj, co to jest syjonizm, ktory oni praktykuja. Jako ciekawostke mozesz tez poczytac o Talmudzie, jednej z podstawowych ksiag judaizmu. Jesli nadal nie bedziesz rozumial, to znaczy zes sam pejsaty.

To czy zasłużyli na to co ich spotkało czy nie to już nie tobie osądzac. Osobiście za Żydami nie przepadam, ale na to co zrobiono z nimi podczas II W.Ś, moim zdaniem nie zasługuje nikt, nie ważne jakie by były jego winy. Pewnie fakt, że wówczas zginęły również tysiące Polaków jest dla ciebie nieistotny. Wyjdź i nie wracaj, proszę.

MagField 15-01-2007 17:38

Kurwa czemu wyskakuje mi debug?

Piero 15-01-2007 17:51

Gratz fraga, ale zachowanie niektorych osob w stosunku do pochodzenia Eliego pozostawie bez komentarza...

Eternal till the end,
~Piro.

Jiibav 15-01-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1198696)
Nie liczy sie ilosc fragów a jakosc Xd , po za tym co z tego EM nabiło duzo fragów skoro oni nie opuszczaja pz (no zdarzaja sie wyjatki ) po prostu Eli popelnil bład myslal ze nikt go niezlapie ani nikt go nie strapuje pomylil sie . EM teraz bedzie wiedzialo zeby nas nie lekcewazyc i to bedzie dla EM nauczka .

wiec wolisz zrobic 1 fraga na elim niz 6 fragow na innych? Ok, grats. Cale EM popelnilo blad nie tylko Eli. O ile wiem to Wy tylko expicie na POH no moze kiedy Nemtor jest online to wychodzicie gdzies dalej ale najczesciej to i tak sie konczy wizyta w templu lub ucieczka do PZ.

@Vagraav: Serpahim nie mial jak walczyc bo go nie bylo pozatym czesto liderzy mowia kto ma isc do i to nie jest zalezne od niego.

Pall_Mall 15-01-2007 19:14

Przyznaje jak ktos napisal ze czasami wstydze sie ze jestem polakiem a ze teksty rasistowskie ten pan powinien dostac bana.

btw. Moze jego starą spalili i ma jakies kompleksy ? kto wie

roXen 15-01-2007 19:42

@Vagraav

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1198112)

nie, prawie wcale sie nie podnieciles <lol984343>

Kommar 15-01-2007 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1198792)
@Kommar

po pierwszze - *młodzieży*, analfebeto. majac 23 lata troche glupio walic takie byki, chlopaku. po drugie - *wszechpolskiej*, jak to milo mowic o organizacji, ktorej nawet z nazwy sie nie zna.
po trzecie - nie naleze, a na lpr nie glosowalem. niby dlaczego mialbym popierac wyznawcow kultu zyda jezusa, piewcow "narodu wybranego" i jego "ziemi obiecanej", skoro jestem antysyjonista?
po czwarte - dlaczego tak bulwersuje cie to, ze powiedzialem prawde o zydach?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1199065)
To czy zasłużyli na to co ich spotkało czy nie to już nie tobie osądzac. Osobiście za Żydami nie przepadam, ale na to co zrobiono z nimi podczas II W.Ś, moim zdaniem nie zasługuje nikt, nie ważne jakie by były jego winy. Pewnie fakt, że wówczas zginęły również tysiące Polaków jest dla ciebie nieistotny. Wyjdź i nie wracaj, proszę.

skad wywnioskowales ze smierc polakow jest dla mnie nieistotna? wyssales to z bolca, pewnie parchatego. skoro nie mi osadzac czy zasluzyli, to tobie tez nie, wiec oszczedz sobie to, ze twoim zdaniem nikt nie zasluguje na tania smierc. a co do wychodzenia i nie wracania, to ciezko mi zalecic tobie cos takiego, bo dokad niby mialbys isc? w europie nie ma dla ciebie miejsca, w palestynie tez takich jak ty nie widze, moze syjonistyczne usa?

Abnis 15-01-2007 21:42

Gratz fraga !! :D Czyżby następnym "wybrańcem" jest Wizak ?: >

HAIL CO ~~

Mihash 15-01-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kommar (Post 1200057)
skad wywnioskowales ze smierc polakow jest dla mnie nieistotna? wyssales to z bolca, pewnie parchatego. skoro nie mi osadzac czy zasluzyli, to tobie tez nie, wiec oszczedz sobie to, ze twoim zdaniem nikt nie zasluguje na tania smierc. a co do wychodzenia i nie wracania, to ciezko mi zalecic tobie cos takiego, bo dokad niby mialbys isc? w europie nie ma dla ciebie miejsca, w palestynie tez takich jak ty nie widze, moze syjonistyczne usa?

Jejku skąd u ciebie taka nienawiśc do Żydów? Boli cię to że mają od ciebie więcej pieniędzy, stanowisk, władzy? A może sam jesteś jednym z nich, ale nie chcesz przyjąc tego do wiadomości? Hmmm co do drugiej częsci twojego posta - czy każdy nie podzielający twoich poglądów jest dla ciebie Żydem ? Nie wiem jak ci to wytłumaczyc aby jednoczesnie nie obrazic cie.

Princes 16-01-2007 00:03

Gratulacje fraga od gildi NKWD z Kyry
Czekamy na fragi EM.

Osobiscie kibicuje i CO i Anima oraz EM
Kiedys gralem z ludzmi z Olecka a z EM mam znajomych teraz na Kyrze.

Sila i Honor!

....................
Princes Keaya

Kommar 16-01-2007 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1200375)
Jejku skąd u ciebie taka nienawiśc do Żydów? Boli cię to że mają od ciebie więcej pieniędzy, stanowisk, władzy? A może sam jesteś jednym z nich, ale nie chcesz przyjąc tego do wiadomości? Hmmm co do drugiej częsci twojego posta - czy każdy nie podzielający twoich poglądów jest dla ciebie Żydem ? Nie wiem jak ci to wytłumaczyc aby jednoczesnie nie obrazic cie.

za co ich nienawidze? już zapomniales moj post, ktory poprzednio cytowales? syjonizm, talmud, to sa rzeczy za ktore ich nienawidze. tak trudno ci to zrozumiec? jesli nie, to po co pytasz?
moze to tez dla ciebie za trudne, ale osoba, ktora twierdzi, ze skoro nie placze nad holokaustem zydow, to jest mi obojetna smierc polakow, to nie "kazdy nie podzielajacy moich pogladow". dla mnie ktos, kto wysnuwa takie wnioski to albo zyd, albo ktos niespelna rozumu. nie sadze, zebys pisal swoje posty ze szpitala psychiatrycznego, wiec przyjmij do wiadomosci, zes zwyczajnie zatruty parchem.

Mihash 16-01-2007 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kommar (Post 1200704)
za co ich nienawidze? już zapomniales moj post, ktory poprzednio cytowales? syjonizm, talmud, to sa rzeczy za ktore ich nienawidze. tak trudno ci to zrozumiec? jesli nie, to po co pytasz?
moze to tez dla ciebie za trudne, ale osoba, ktora twierdzi, ze skoro nie placze nad holokaustem zydow, to jest mi obojetna smierc polakow, to nie "kazdy nie podzielajacy moich pogladow". dla mnie ktos, kto wysnuwa takie wnioski to albo zyd, albo ktos niespelna rozumu. nie sadze, zebys pisal swoje posty ze szpitala psychiatrycznego, wiec przyjmij do wiadomosci, zes zwyczajnie zatruty parchem.

Co do śmierci Polaków - fakt, źle zrozumiałem post, napisałem głupoty.
Ale powiedz mi, dlaczego ktoś nie podzielający twoich poglądów jest od razu parchem? Napisałeś w pierwszym poście, że jeżeli po przeczytaniu co to syjonizm, nie zrozumię dlaczego tak nienawidzisz Żydów, sam jestem parchem.
Przeczytałem i jakoś mnie to nie przekonało. Jeżeli na podstawie tego usprawiedliwiasz uśmiercanie całego narodu to jesteś po prostu idiotą.
Dlaczego nie mamy zgładzic całego narodu Niemieckiego, dzięki któremu życie straciły miliony ludzi w Europie, nawet nie licząc Żydów. Dlaczego nie zgładzimy całego narodu Angielskiego za kolonializm. Dlaczego nie zgładzimy narodu Chińskiego za aneksję Tybetu. Nawet jeśli nienawidzisz Żydów za to co robią teraz na terytorium Palestyny, wiele narodów, według tego co powiedziałeś, zasługiwałoby na to co spotkało Żydów.

TehRegent 16-01-2007 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kommar (Post 1200057)
po pierwszze - *młodzieży*, analfebeto. majac 23 lata troche glupio walic takie byki, chlopaku. po drugie - *wszechpolskiej*, jak to milo mowic o organizacji, ktorej nawet z nazwy sie nie zna.
po trzecie - nie naleze, a na lpr nie glosowalem. niby dlaczego mialbym popierac wyznawcow kultu zyda jezusa, piewcow "narodu wybranego" i jego "ziemi obiecanej", skoro jestem antysyjonista?
po czwarte - dlaczego tak bulwersuje cie to, ze powiedzialem prawde o zydach?

Gleba. Jezus nie jest przez Żydów uznawany jako żyd, ponieważ nie stosował się do wszystkich nakazów ich prawa.
Wiesz co to w ogóle antysyjonizm?
Jak już piszesz nazwę organizacji to może z wielkiej litery, jako że to nazwa własna?

Drah 16-01-2007 11:29

Po co wy z nim w ogole dyskutujecie? Nie przekonacie go, znam takich ludzi jak on, a raczej znalem, bo juz sie zmienili. Kiedys moze chlopak zrozumie, ze bardzo sobie upraszcza obraz swiata.

A tak swoja droga, to by sie przydal jakis moderator w tym temacie :]

Poznanski Rycerz 16-01-2007 15:44

....

@14latek
Nie poruszaj takiego tematu ktory jest ci zupelnie obcy...
Nazwal go parchem bo jest idiota(parch)
Nie nazwal cie jeszcze parchem wiec nie rozpaczaj nad swoim marnym losem.

Btw. Zydzi wciaz czekaja na Mesjasza ^^ caly czas

MOHER sie pisze

TO ze jest antysemita, to nic nie znaczy... do porownania Polakow Hitler nie zaczal tak przesladowac jak Zydow, zaglada biologiczna polskiego narodu miala nastapic po calkowitej zagladzie Jude.
przymiotniki z malej litery... niemiecki

@anytsemita
Zydzi nie mieli wlasnego panstwa... nie mieli gdzie zyc...
W takiej samej sytuacji sa obecnie kurdowie. Nie dziw sie ze probowali za wszelka cene odzyskac ziemie, ktora zamieszkiwali od XV w pne.

On nie mowi ze dobrze ze zydow wybili... Polska byla nastepna w kolei... w ogole nie chce sie o tym gadac przeczytajcie troche o okresie 1938-45...

Nie popieram przesladowania zydow, chociaz osobiscie nie lubie ich narodu...

NIKT TUTAJ NIE POPIERA SMIERCI ZYDOW

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01.