![]() |
Cytuj:
btw 10 haaaaaaalp |
Cytuj:
Do #10 miałeś tu już tyle spoili że nie wiem jakim cudem jeszcze tego nie zrobiłeś. A ja nadal #33 :F |
A ja daje sobie chyba spokój bo jestem "gópi" i nie moge znaleść odpowiedniego słowa do No. 4 >.<
|
Cytuj:
@Down Zrobiłem 7, ale zamiast końcówki widocznej na obrazku pisałem te co najpierw >_< Używałem nawet ".php" zamiast tej właściwej o.0 |
7 nie jest az taka trudna. W tym rydlu postaraj sie wcale nie myslec. 99,9% hasla masz przed soba.
|
A mi nikt nie pomoże z 27?
|
Heh gadając z Lolnym robiłem 7 i zrobiłem... W sumie najważniejszą podpowiedzią jest zrobienie tego samego z grzechami co z cnotami. To wszystko :D Teraz 8 zobaczymy o co tam biega :p
|
Prosilbym o jakąś podpowiedz w sprawie 26
|
Cytuj:
@Edit No nie "pomagał" mi kiedy otrzymywałeś tzw. spam :D |
Cytuj:
|
Buah siedziałem nad tym 3 dni i 2 noce i jestem na 34 poziomie :cup:
Wie ktos jak przejsc? O_oX( |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
ja wciąż na #33 x.X Czuje sie strasznie głupi. x.x
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
No.4 to mój nocny koszmar którego rozwiazać nie mgoe :/
widze tą twarz myśle nad pytaniem co ona może krzyczec i nic ;( może ktoś na PW pomoże? :P |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
edit mam :) thx mackwaszfan |
ech 26 to to z chemią. goście na forum Zest pisza ze to jest najprostsze skojarzenie z chemia, no i tu mam problem
|
@ UP
Ukryty tekst:
|
No. 12
Można prosić o małą wskazówkę do 12 ? :) Gdzie mam szukać "jej historii" ? I czy ta godzina w źródle ma jakieś znaczenie? :)
i czy słowa Ukryty tekst:
Czekam aż ktoś podpowie ;) |
Ukryty tekst:
#12 Ukryty tekst:
|
@up
Ukryty tekst:
|
teletoobis
Ukryty tekst:
A mógłby mi ktoś powiedziec czy Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
Ja tam nie gram w tą grę, ale wszedłem w ten temat i to tak wygląda jakbyście sobie tajemnice państwowe przekazywali tzn. wszystko takie poukrywane 0_0
|
Ukryty tekst:
|
@up
Ukryty tekst:
edit dobra moja teoria legla w gruzach :) trzeba cos nowego budowac ; d |
MAM ! :D
już chciałem pisać kolejnego posta żem ja nóp ale mój paint przyszedl mi z pomocą :* |
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
ech a ja dalej mam problem z tym 26 niech ktos zarzuci jakiegos hinta
|
@ Filthy.
Edit: Sorka. To jest 49 :S @Machro Ukryty tekst:
|
no nie moge juz mnie szlag trafia jedyne duze liczby przy pierwiastkach to liczba masowa i liczba atomowa. Pisze atom, atomy, protony, nukleony itd. ale nic nie wchodzi nie mam juz sily do tego, a inni pisza, ze łatwe i w 3 minuty zrobili chyba sie zalamie
|
Bo to jest latwe. Czesc A to nie wiecej niz 3 minuty roboty, czesc B, rzeczywiscie, trudniejsza, zajela mi pol dnia w szkole. ;f
Na 50 tez zrobilem sobie przerwe. : ( |
to jest część zagadki no 5 czy poprostu przypadkowa strona?
http://i2.photobucket.com/albums/y9/Marezo/zest.jpg |
Ukryty tekst:
@Abi zanim się zemści minie dużo czasu bo wróci dopiero chyba w 29 zagadce :P Ja to zrobiłem na skojarzenie. Później będe się martwił :) |
Zrobil ktos Dante's Drama ( no. 9) metoda obrazkowa? Tzn. szukal mapy poprzez jakis program? Bo niechce tego robic metoda skojazen, gdyz Dante sie na mnie zemsci :D.
|
Alcor, tak. Taki hintscreen.
Ukryty tekst:
|
nic nie moge wymyslec z tym cholernym 26 HELP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |