![]() |
Ja uwazam ze pall mam malo kasy to straszne bzdury mam pall na danera skill 78/58.....Mam 19 lv a kasy mam jak lodu...Pall to jest naj naj podkreslam NAJ latwiejsza postac w tibi i wcale malo kasy sie nie ma jak dopijesz 19 to juz na strzaly tyle nie tracisz ...
|
Ja uwazam ze pall mam malo kasy to straszne bzdury mam pall na danera skill 78/58.....Mam 19 lv a kasy mam jak lodu...Pall to jest naj naj podkreslam NAJ latwiejsza postac w tibi i wcale malo kasy sie nie ma jak dopijesz 19 to juz na strzaly tyle nie tracisz
|
Ja se zbieram magiem kamienie na goblinach i belty na dwarfach soldierach i potem je przesylam na pallka. No i poco wydawac kase ? Wystarczy chciec zbierac :)
|
Cytuj:
|
Jak mówi że da to da :D
|
Robisz se knighta ale z taką bronią żeby szło chodzić po foldzie na luzie i robisz lootbagi xD
|
Cytuj:
jeszcze dist z soldierow. |
Kiedy byłem low lvlem myślałem, że nie ! Nie sądziłem, że dorobię się paruset K w nie tak długim czasie. Hunt na gsach ( 60 lvl i jest luzik ) - nigdy nie byłem na waste, nawet jak nic nie wypadało, sama kasa + steel helmy + p army = zwrot za bolty. Do tego dochodzą takie itemy jak k arm, k legs, p ammy, silk ...
Lurowanie też przynosi całkiem niezłe efekty, pod warunkiem, że trzeba umieć i wiedzieć gdzie. Na dragach też tak źle nie jest, ale nie da się ukryć, że gsy dla pala rox ( ja na samych boltach miałem około 30k/h na pohu ). Ważny jest skill, nawet takim 20 lvlem możesz dobrze zarabiać, tylko trzeba mieć dużo dista :) |
@Up
A bolty na te gs'y to chyba po 1 gp ea kupujesz, prawda?: > Wg. mnie kazda profesja moze byc rownie bogata, a to czy tak bedzie zalezy tylko od tego jak kto gra.Ja dla przykladu kupuje bolty w sklepie wiec czesto jestem na - , ale to zalezy takze od szczescia do loota etc.. |
Cytuj:
A co do tematu: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taa juz jeden taki byl co lubil palka za adrenaline która dostarczaja mu freezy i lagi...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiedy gralem paladynem, to kolo 30 levelu zaczalem zuzywac wiecej beltow niz bylem w stanie kupic od graczy. Na 80 levelu szlo mi 1-2 bp beltow na hunta, a sprzedajacego belty znajdowalem raz na tydzien(miesiac?) wiec jesli ktos mi proboje wmowic ze poluje na pohu przy pomocy beltow kupionych od gracza to sklonny jestem uwierzyc ze bije cyklopy i czasem wywrene a gs omija szerokim lukiem. |
Cytuj:
W sklepie tez kupowalem bolty ale i tak sie zwracalo bo zazwyczaj wypadaja jakis silki czy inne coś :] Dziennie wystrzeliwalem do 2 bp bolt i tyle samo bylem w stanie kupic od graczy :) |
Zawsze myslalem ze to dziala w dwie strony, wiecej osob sprzedaje bolty, ale jest tez wiecej paladynow ktorzy chca je kupic. Ale nie bede sie sprzeczal, na swiatach non-pvp jest zupelnie innaczej pod wzgledem handlu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |