![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja chcialbym tylko jednego ... balance profesji
|
a ja chce podróże statkami dla facc, może być drożej niż dla pacc który nie wykonał postmana:D
|
Zmniejszyć Maksymalny limit osób online na serwie czyli np z 950 na 800.Zmniejszyło by to lagi , w małym stopniu ale jednak.
|
Mam nadzieje że w nowym update zostaną wyrównane profesje bo mam dosyć ogromnej przewagi sorca/druta nad knightem/pallem X( Wierze w Cipsoft i mam nadzieje że coś z tym zrobią :p
|
Ja chcę żeby nad potworami pisało ile mają hp
|
Według mnie Cipsoft powinien zrobić kilka nowych światów non-pvp , bo te które już istnieją są bardzo zapchaneX(
|
Wyrównajcie profesje i styka... :p
|
Miej noobow szybsze skille knighta, więcej czarów dla knighta, więcej i szybciej ładująca się mana knightom:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Myśle że rozwiazaniem problem "wyrówniania profesji" jest lekki fast attack dla knighta, więc tego bym chciał.
Down:Napisałem lekki nie umiesz czytac? |
Cytuj:
|
=)
1. Piąta profesja - Shaman. Coś jak sork, lub druid tylko że różdżki jeszcze z inną nazwą np.
Obsidian Staff (łatwa do zdobycia) Air Staff (łatwa do zdobycia) Essence Staff (łatwa do zdobycia) Staff of Fire (dość łatwa do zdobycia) Staff of Lemon Energy (średnia do zdobycia) Staff of Slime (średnia do zdobycia) STaff of Nature (średnia do zdobycia) Mud STaff (Średnia do zdobycia) Staff of Water (średnia do zdobycia) Ice Staff (średnia do zdobycia) Lava Staff (średnia do zdobycia) Zatragil Staff (trudna do zdobycia) Staff of Zathroth (prawie niemożliwa do zdobycia) Staff of Ozyrys (legenda) 2. Nowe rodzaje węży na przykład: Desert Snake (exp 10) Opis: Żmija zygzakowata Poison Cobra (exp 80) Opis: Zielona Kobra Boa (exp 110) Opis: Boa Dusiciel Red Cobra (exp 150) Opis: Czerwona Kobra Blue Cobra (exp 210) Opis: Niebieska Kobra Werecobra (exp 220) Opis: Kobrołak Golden Cobra (exp 810) Opis: Złota Kobra. 3. Nowe sety np. Manga set (odzwierciedlenie crown (lub amazon) seta) Paladin set (coś jak knight set) Set of Marret (jeden z najsliniejszych setów... Z tego setu niedostępny jest tylko Armor of Marret, który wygląda jak złote blue robe. Ozyrys Set (set bogów... Można dostać po jednym elemencie (kolejność: Armor, Legsy, Staff, Shield, Helmet) za knight armor, paladin armor, crown legs, wszystkie wandy, rody i staffy). To moje propozycje. |
Ja jeszcze raz napisze. Chciałbym coś dać do urozmaicenia profesji (w małym stopniu) i bradziej rozwinąć grę w sensie ustrajania domków, zabezpiecz do tibii itp. Dokładniej:
- exiva aby można było użyć w trochę więcej miejscach niż teraz (mało takich miejsc :() - jakieś zwierzątka dla graczy (tu wiele pola do popisu) np. chodziłby z tobą wszędzie i byłby niezniszczalny lub tylko był w domku (po twojej śmierci by odnawiał się razem z tobą). Urozmaicenie zwierzątek (dla facc np. 4 rodzaje dla pacc więcej np. 6-7). - zwiększyć celność hitów (może trochę siłę) knighta - zrobić outfit, który by przedstawiał dane eq jakie nosimy w danej chwili (oczywiście byłby to outfit, który można zmienić na inny jak nam się podoba) tu raczej byłbym przechylny aby tylko dla pacc. - zwiększyć troszkę ilość i częstotliwość wypada z potworów broni miotanych i amunicji lub dodać jakąś broń typu spear może słabsze, które by było prawie takiej samej ciężkości lecz byłoby łatwiejsze do zdobycia. Myślę, że to nie są jakieś ful w kosmos marzenia i są raczej bardzo realne do zrealizowania. Chciałbym podkreślić, aby nie było nic dla druta i sorka. Poza tym rzadnych czarów i innych pomocy ułatwiających gre knightom i palkom (oprócz tych co podołem). |
Ja jeszcze raz napisze. Chciałbym coś dać do urozmaicenia profesji (w małym stopniu) i bradziej rozwinąć grę w sensie ustrajania domków, zabezpiecz do tibii itp. Dokładniej:
- exiva aby można było użyć w trochę więcej miejscach niż teraz (mało takich miejsc :() - jakieś zwierzątka dla graczy (tu wiele pola do popisu) np. chodziłby z tobą wszędzie i byłby niezniszczalny lub tylko był w domku (po twojej śmierci by odnawiał się razem z tobą). Urozmaicenie zwierzątek (dla facc np. 4 rodzaje dla pacc więcej np. 6-7). - zwiększyć celność hitów (może trochę siłę) knighta - zrobić outfit, który by przedstawiał dane eq jakie nosimy w danej chwili (oczywiście byłby to outfit, który można zmienić na inny jak nam się podoba) tu raczej byłbym przechylny aby tylko dla pacc. - zwiększyć troszkę ilość i częstotliwość wypada z potworów broni miotanych i amunicji lub dodać jakąś broń typu spear może słabsze, które by było prawie takiej samej ciężkości lecz byłoby łatwiejsze do zdobycia. Myślę, że to nie są jakieś ful w kosmos marzenia i są raczej bardzo realne do zrealizowania. Chciałbym podkreślić, aby nie było nic dla druta i sorka. Poza tym rzadnych czarów i innych pomocy ułatwiających gre knightom i palkom (oprócz tych co podołem). |
Hmm...Ja bym chciał, aby troszkę szybciej leciały skille u Knighta lub żeby Knighci i Palle mieli mały fast attack.
|
Ja bym chciał żeby wprowadzili w głównym oknie gry jak jest ilość życia i many np. 125/500. żeby było wiadomo ile się ma.
A drugi pomysł to zrobienie takiego bestiariusza tak jak jest zakładka Quests to można zrobić zakładkę Monsters i tam były umieszczane symbole pokonanych potworków i ich liczba, zarówno tych bardzo silnych jak też zwierząt. Wiem że to tylko kosmetyczne zmiany ale wg mnie wyglądało by to wtedy lepiej |
chcialbym na zminimalizowanym eq dokladac bolty i klasc ringi , bo niektorzy gracze i ja mamy maly monitor i nie moge otworzyc wszystkich bp, a na fullscreen tez nie da rady ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up: Proszę cię, najpierw noobki płaczą że ich na pacc nie stać a teraz stęki, że nie stać na monitor? To nie graj w Tibię, jak ci nie odpowiada -,-
|
Cytuj:
|
u Sora więcej Capacity a u Knighta by sie przydało wiemcej many i Może jakies exura gran bo exura"guwno daje i tak sie nie przydaje.
|
Mogli by wprowadzic 'nowe dziny' np. od 100lv, wtedy gospodarka na kazdym swiecie sie znacznie poprawila _/
|
Mój pomysł to depo na hasło.Takie depo otwierało by sie tylko po wpisaniu swojego unikatowego hasła,takie hasło mielibysmy w głowie wiec nikt by nam jego nie wykradł.Ten mysl musi byc jeszcze dopracowana,ale sam pomysł jest chyba dobry:)
|
Cytuj:
|
-Criticale
-Szybkosc atakowania zalezna od wagi broni -Wycofac aimbota -Udostostepnic jakis czar offensywny kinia dla facc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |