![]() |
Cytuj:
Btw w Evertonie Gra brat G.Nevill'a pewnie Gary dał mu do łapy, Phill namącił w obronie i tak to się skończyło :( xDDDDDDDDD świruje B) |
Cytuj:
Cytuj:
EOT Cytuj:
Chelsea nie miala szczescia i formy wiec stracila punkty, A Manu mialo obie te rzeczy wiec wygrali.Walka o Mistrzostwo Anglii nadal trwa. Na takim wniosku poprzestanmy. Cytuj:
|
Ukryty tekst:
A się Leo zdenerwował. Może za jego sprawą coś się zmieni. Cóż, ma rację. Choćby boisko przy podstawówce u nas w śremie. Uczą się grać na niej przyszli piłkarze Warty Śrem, którzy być może pójdą dalej- w świat, ale... nie da się tam dobrze grać. Trawiaste kępy uniemożliwiają skuteczną gre. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ronnie O'Sullivan jest bliski odpadniecia z bedacym na fali Robertsonem, Stephen Hendry odpada z bardzo ciekawym mlodym Anglikiem Ali Carterem. W formie sa Ali Carter, Higgins czy Murphy. Jestem ciekaw kto zostanie mistrzem, aczkolwiek chcialbym zeby wygral Carter. Fantastycznie rozbil Hendrego :) Cytuj:
@Bastash Dyskusja o farcie - EOT :) |
mialem juz przygotowanego ladnego posta z analiza poszczegolnych zawodnikow, ale oczywiscie hoomiczy fart zadzialal i ten jeden raz na pol roku kiedy wysypuje mi sie FF nastapil wlasnie przed chwila... dlatego napisze tylko ze imo bedzie final Higgins - Carter, gdyz tych dwoch zawodnikow prezentuje obecnie najrowniejsza forme.
A tymczasem... Anwil 42:33 Prokom Trefl po pierwszej polowie hehehehehehe. Widac, ze sa to polfinaly rezerwowych - u nas Ljubotina, Koszarek i Roszyk, w Slasku Tomczyk, w Anwilu Zbyszek Bialek, w Prokomie Filip Dylewicz... w tej chwili to jednak Turow ma rezerwowych w superformie, dlatego nie dziwie sie, ze coponiektorzy tzw. eksperci niesmialo zaczynaja typowac mujmuj team jako faworyta do tytulu MP. Pozyjemy, zobaczymy, najpierw trzeba postawic kropke nad "i" i w sobote dojechac Slask, a potem kibicowac Anwilowi, bo ich awans da nam przewage parkietu w finale. Go go Turow Zgorzelec, go go Anwil Wloclawek (nigdy nie sadzilem ze to powiem, a jednak ;])! //no i hehe Anwil 82:74 Prokom Trefl ;]]]] 26 Zbyszka Bialka, wery najs. Prokom przegral na wlasne zyczenie, jak sie ma 11/26 z osobistych to nie mozna wygrac meczu. Skutecznosc z gry obu zespolow niemal identyczna, wiec to wlasnie osobiste zdecydowaly o wygranej Anwilu. I bardzo dobrze, niech sie tera sopockie putki martwia, troche stresu dobrze im zrobi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczęście sprzyja lepszym.
|
@Bastash: Nie wiem czy widziales ale ja to, ze miały fuxa pisałem o żeńskiej drużynie Arsenalu w finale pucharu UEFA xD
|
Zgodnie z oczekiwaniami, Ronnie pojechal Neila 13-10 i w cwiercfinale zagra z Higginsem. Bedzie ciekawie, az chyba obejrze wszystkie sesje, bo jak do tej pory to ogladalem tylko wybranych playerow (czyt. Ali Cartera).
|
moim faworytem od poczatku snookerowych mistrzostw swiata jest John Higgins. To spotkanie pomiedzy O'Sullivanem a wlasnie nim, mimo wszystko widzialbym jako final ;p No ale zobaczymy jak to bedzie, stawiam na Higginsa
|
Cytuj:
|
No i Roni po pierwszej sesji 4-4... zgodnie z oczekiwaniami, ida frame za frame. Podobnie Selby - Carter, w tej chwili Selby wlasnie na 4-3 wychodzi. Bedzie ciekawie. A dzis pierwszy rewanz LM, ale jakos nawet nie jestem specjalnie ciekaw wyniku... w ogole w tym sezonie jakas mdla ta Liga Mistrzow imo...
|
I tak w finale zagraja O'Sullivan i Carter. =)
FTSL |
Liverpool w finale ^^'
A co do snooka to zastanawiam się dlaczego Roonie O'sulivan ma tak dużą rzesze sympatyków. (Ja sam gościa lubię, ale nie wiem czemu xD) |
Płakał nie będę, teraz liczę na powtórkę z przed 2 lat tyle że z wygraną Milanu.
|
Nie no gratulacje liverpool, ale nie ukrywam smutku :(
Wspaniałe widowisko, trzymało w napięciu do końca, cóż Chelsea nie miała jakoś nigdy szczęście do karnych miałem nadzieję, że to się dziś zmieni, ale jednak nie :(((( :(:(:( Smutno w ch*j Liczyłem na pierwszy finał, ale nie wyszło i tyle. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I teraz komu kibicować, czy tym co wypieprzyli "Helzeję" czy tym co wykopali "Bawarczyków" ? :P Lekki żal "Helzeji", trochę jak Korony :P |
nooo i niebiescy do domu,klawo.
Co do karnych-wystawiane ludzi do nich to trudna sprawa. Nawet najwięksi wtedy zawodzą wg mnie Robben strzelił dobrze Geremi już trochę mniej-ale mieli po prostu pecha. Peppe Reinaaa :-) ps.mecz był hjowy jak BARSZCZ!!!!Chociaż Mu gra ładną w miarę piłkę to angielskiego finału nie chcę. W ogóle mam dylemat duży- z jednej strony miła byłaby powtórka z rozrywki Liverpool Milan tylko tym razem Milan by wygrał. No ale problem w tym że wtedy zbliżyŁ by się Milan do Realu w ilości zdobytych pucharów lm |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzisiaj ManYoo ;* Mam nadzieje, że na San Siro obie jedenastki pokażą zajebisty football, tak jak tydzień temu. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych incydentów typu nie uznanie prawidłowo zdobytej bramki itp.
A co do karnych to nie zgodzę się z "Robben dobrze strzelił". Niema dobrze obronionych karniaków, są tylko źle strzelone - Jak piłkarz dobrze uderzy piłke, to chociaż by bramkarz wyczuł stronę w którą strzela to i tak nie obroni. Na miejscu Jose, to bym wystawił ludzie którzy grają cały czas w podstawowej jedenastce. Na pewno są bardziej przygotowanie mentalnie do tego, niż taki Robben po przerwie. Ciekawe co będzie teraz z Murinho. Chelsea miała zgarnąć tak wiele a tu Champions League uciekło, mistrzostwo Anglii coraz dalej. Jedynie F.A. Cup ewentualnie na pocieszenie zostanie, ale to też nie jest pewne. No ciekawe jak zareagują ludzie tam w Chelsea. Moim zdaniem spadnie wreszcie z tego stołka. Kiedyś się przejedzie ;) Swoją drogą chciałbym jeszcze raz podziękować ****om z TVP, że kupili licencje na wtorkowe mecze. Naprawde dziekuje Wam bardzo. Z Pewnością wolę oglądać jakiś zasrany PUEFA, zamiast nudnej LM....Banda baranów. Jak już mówiłem - dzisiaj spektakl na San Siro. Kocham ManYoo ;* Tak z całego serduszka ;* |
Ja tam liczę na powtórkę z 1958 ^^
Cytuj:
Cytuj:
|
@up: Co do tracenia gola na San Siro to ManYoo starczy 0:0 więc nic sie nie stanie jak nie strzelą. Zresztą uwazam, ze statystyki nam nic nie dają. Kiedyś to było kiedyś, a teraz jest teraz. Jeszcze 10 godzin...Nie moge się doczekac.
|
Cytuj:
no chyba że ktoś ćwiczy karne w okienko dzień/noc to może rzeczywiście |
Cytuj:
|
Jestem w ciezkim szoku po tym, co w ostatniej sesji nawyprawial Matthew Stevens. Naprawde.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Uff... ale ulga. Swoją drogą... ciekawe jakie kursy były na awanse tych drużyn w Toto-Mixie. Pewnie majątek bym zbił ;\ |
Kurwa :/ Ja peirdole ;/ damn it :/ Kurwa kurwa kurwa :/ ! Jedyne co mi pozostaje to liczyć na wygrana Liverpoolu.
|
bahasuhasuhasuhuhasuhasuhasuhuhasuhas wielkie Manu hahahahahahhahaha
i jeszcze raz hahahahahahahah :D:D:D dostali sromotnie w pupcie i tyle ! :) 3-0!! Bardzo dobrze, życze jak najlepiej Milanowi i Kace również, bo on jest 10x lepszy od całego C Ronaldo który dzisiaj zupełnie nic nie pokazał :) |
MU został zjedzony... Mediolańczycy urządzili sobię krwawą ucztę na oczach swoich fanów... :evul:
Nie kibicowałem im, ale pokazali nieco futbolu. |
No i będzie rewanż ze Stambułu. Szkoda ze bez J.Dudka :(
|
Chvjnia na kolkach. W snukowym MS nie ma juz komu kibicowac (Ali Carter polegl w ostatniej partii...), final LM zapowiada sie najnudniejszy od n lat (pewnie nawet nie bede ogladal), cala nadzieja w Sevilli...
|
Ehhh przegraliśmy, ale zasłużenie, przez błędy w obronie i pomocy. Po hvja Krystyna kiwała się z każdym, który jej się nawinie?? Spowalniał akcję i niszczył tempo gry MU. Flether spowalniał akcję, wyglądał jakby by był przestraszony. poza tym beznadziejnie mało strzałów z daleka, przecież na takiej murawie każdy mocny strzał po ziemi w światło bramki to ogromne niebezpieczeństwo dla bramkarza. Ogólnie beznadziejna gra MU, wspaniała Milanu. Gratuluję Milanistom, mieli z czego się cieszyć.
|
Cytuj:
Cóż można powiedzieć? Fenomenalna gra milanu, żałosna gra "manczesteru". 3 gol to była powtórka z rozrywki. Napastnik sam na sam z bramkarzem, miał dużo miejsca, nie mógł tego strzały zmarnować... Widzieliście jak się Ce.Ronaldo o byle co przewracał. Nogi by sobie połamał. FORZA MILAN! |
Cytuj:
|
ManYoo nic nie grał i niema co ukrywać tego. Tylko najbardziej boli mnie rozmiar porażki. No nic. Powodzenia dla Liverpoolu za 20 dni ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |