![]() |
...
Wilda pany reszta to banany xD
Obok salonu plusa, latwiej ci bedzie dojecach... |
Cytuj:
Dejwidek nie dostanie uwierz mi :) Znam go i Parena od kiedy stworzyli postacie Btw. Plac sobie komu chcesz tak ci to nic nie da, zaplacisz i cie ojebia tak sie skonczy ^^ Skoro teraz nie masz kumpli kto(rz/z)y byliby w stanie ci pomuc to to ze komus zaplacisz nic ci nie da :) |
Cytuj:
|
...
Jakby mi przyszedl SAM taki frajer jak ty to bym zalozyl swoje rekawice i bym ci lomot taki dal ^^,
Gadasz jak 12 latek, mam nadzieje ze do mnie przyjedziesz, jestem kuzynem Dejwida |
Cytuj:
|
Cytuj:
:D :D :D |
...
Wojtus
Dalem ci moj adres. Co za problem dla takiego kozaka silacza strong mana jak ty? O frustracji ty sie nie wypowiadaj, niech matka ci tylko sznurowadla zawiaze przed wyjsciem bo pozniej sie wywrocisz i bedzie kolanko krwawic ;(. Zgol swoj mleczny mlodzienczy was :! |
Cytuj:
|
...
Jakbys byl troche madry to bys wiedzial ze nie najezdzam na stara tylko METAFORA
MAMA CI WIAZE BUTY - dotyczy twojego dziecinnego zachowania kumasz baze? No strac ta benzyne xD |
@ ten kozak co maturke skonczyl...
Zapraszam do wroclawia jak chesz sie zierzyc z 17 latkiem obiecuje ci ze bedziesz potem zalowal... przestan kozaczyc i opusc to miejsce bo jak byc moze zauwazyles <po maturze moze sie zdarzyc> to nikt cie tu nie chce i nikt cie nie popiera nie komentuje tego co zrobil dejwidek jego sprawa nie lize mu dupy bo nie musze - nie jestem tak do tylu z lvl - po prostu zrob to dla dobra narodu i opusc to miejsce a jak masz zamiar komus wpasc i zrobic to tamto to tymi postami zostawiasz slady... i potem bedzie ze pobicie od goscia z takiego ip - zastanow sie nad tym <i blagam odejdz>X( |
Cytuj:
|
bym cos napisal ale sie boje rl huntem :p
|
Naprawde zalosne ... wogole nie rozumiem jak mozna kogos straszyc wjazdem na rl lol ...
Ale i tak jest glownie tak ze ten kto straszy ze wpadnie do kogos na rl to i tak nie wpada =) Zastanowcie sie czasem co wy mowicie bo to naprawde zalosne... |
Ludize uspokójcie sie..
1@ Nie o*******a sie komuś domu za to że cie nie uchnoł jak miałeś kicka (nie każdy ma uh'a przysobie , nie każdy ma je otrwarte / na hotkeyu , bywa). 2@ Nigdy sie nie wjeżdża do nieznajomego na chate , człowiek na swoim terenie = człowiek nieobliczalny, tak zarobiłem pierwszą kose pod żebro. 3@ Da się wynająć Hitman'ów na Galanie bez ryzyka bycia ojebanym wystarczy obrotny język. podpisano , człowiek świeżo po piątkowej imprezie.. a jak wy spędziliście piątkowe wieczory ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zal.... @Ajron~ ty mnie nie draznij piwa mi przyslij i fajki najlepiej:> @Zimpa~ dobry klub to miejsce gdzie jest piwo.. wiecej potrzeba do szczescia?(moze poza "Turystkami :D" |
Cytuj:
PS. nawet nie przez hwl ;pp |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw Zimp ja sie teraz wybieram na Juwenalia :D bodajze 18 po maturze odrazu jade :) @Kuba Jezeli tak ograniczony intelektualnie "licealista" jak Ty zda mature, a mi sie nie powiedzie, to sie chyba rzuce z mostu, badz wbije sobie procesor w tetnice :| @Ajron Ja sie dopiero jutro bawie, Krupnik przywiozl litra spirolu (przynajmniej mial to zrobic), i bedziemy opijac moje prawko :D:D |
Cytuj:
Nie jestem fanem zabywy w klubach , a takich nie lamerskich - dyskotekowych nie ma w Kluczborku więc zostaje domówka , plener lub menelska mordownia, z trojga dostępnych stawiam na plener, zapewnia najwięcej emocji różnego rodzaju (domówki zawsze kończą się tak samo xD), pozatym nie mam w zwyczaju siedzieć na imprezach do późnej nocy, bo zwykle zabawa kończy się po 22 do max 23 , później to ludzie mają "ciche chwile" i łączą się w pary lub grópy "bardziej pianych od innych" i niezabardzo jest co robić (maniur mam dosyć permamentnie). No i oczywiście głównym powodem moich wczesnych powrotów jest to że obiecałem matce trzymać fason przynajmniej do dni Kluczborka, wtedy znowu dam upust mojej pijackiej naturze i będe zalewał się do nieprzytomności.. niesety w zubożałym już towarzystwie (ach ta emigracja :( ). oke kończe smuty informacją z galany , pare osób z MaDhouse/HWL śmigało pod depo w ankh z tego co słyszałem rozgrzewali się do walki ale VO z przyczyn niewiadomych nie podjeło wyzwania , informacja przyszła z ust osoby nie wtajemniczonej w konflikt więc może mijać się z prawdą. pzdr. @Ascario Ja ostatnio sie bawie codziennie , trzy razy robiliśmy "pożegnalnego" grilla dla Nihell'a , oczywiście mocno zakrapianego.. najlepiej było za trzecim razem , wtrorek , środek tygodnia , 18:00 , telefon od Nihell'a "wyciągaj grilla i szoruj ruszt, idzemy do Pająka na działke bo jutro wyjeżdżam" Ja : "pokórwiło cie ? środek tygodnia , jutro zaliczam 2 przedmioty" Nihell "spoko wypijemy po piwie na poprawe trawienia" , finał ? Do domu prawie że na czterech kończynach wrócilem + nie poszedłem do szkoły.."chory" byłem ;) No cóż życie.. trzeba je kochać <3 |
To ze mam nerwowe chwile z dejwidkiem to inna sprawa ale nigdy nie zamierzalem go ubic nie wciskaj mi dziecka w brzuch...
@Ascario Alibi to teraz bardziej klub seniora sie zrobil... a przynajmniej tak ostatnie 2 razy trafilem |
Haha bo polowa wroclawskich studentow wyleciala przed 1 sesja :D We wro nie mozna narzekac na brak clubow, co najwyzej na ceny piwa :D ale zawsze mozna sobie jebnac naleweczke przed ;)
|
Cytuj:
|
Nie jestem pewien , ale czy to nie Keekz założył pierwsze HWL ? :D
|
@up: Mi się zawsze wydawało że Nuskei ;>
|
a moze poprostu podoba mi sie taka nazwa ? czy sie bedzie nazywac corentiros czy hwl czy RoA czy ppg kogo to interesuje lol
|
nienienienienienie , to musiał być Keekz, przypomina mi sie jak zrobił temat na forum jak nie może tolerować tego co zrobił Konda Rivenn'owi , pamiętam że przez jakiś czas po założeniu gildii nawet Rivenn nie dołączał do niej ,zawsze sie śmiałem z tego faktu..
TAK to był Keekz :D |
...
Na bank Keekz
Pozniej inva dostal Rivenn, a po jakims czasie podochodzili Nuskei'e, czyli wiara ktora zawsze byla przeciw kondonowi. |
Jednak nazwa HWL jest częścią historii Galany, obecnie. ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale masz argument... "to straszne" a taki intelektualista ;* Doskonale wiemy że tu nie chodzi czy byłeś czy nie. Ta ekipa się rozłamała i nie powinno to być hwl IMHO :p Ale w sumie to nie mój interes, tylko wyraziłem swą opinię ;P |
Cytuj:
|
...
JEsus, byl czescia HWL wiec ma prawo zalozyc taka gildie, nikt nie zalozyl takiej gildi wiec siarap. moze nawet nazwac gildie PATRIOTS - HAIL!
|
Doszły mnie słuchy, że Ascario jest hunted.
|
Nie musisz tego mowic na forum, nie przejmuj sie. to na pewno nie jest twoja sprawa
|
@Kuba
I co padl juz Dejwidek..? xD Heh To bylo pewne ze mowisz glupoty xD Ps. HWL- How We Lole i zalozyl to Fajkowy-Lolus a nie Keekz xD Hehehe ;]:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kube the Galana
Na forum Tibia.com jakis noobek zrobil post, w ktorym mowa kto jest wiekszym gangsterem - Rostek-Horn vs Xendyn. Proponuje bys zglosil swoja kandydature wtedy zamiast bad boysami nazwiecie sie Ed,Edd i Eddy ^.-
Galana SuX - nudy, wczoraj zebrala sie nasza ekipka, co bylo milym zaskoczeniem. Niestety (dla nas) wiekszym zaskoczeniem okazalo sie byc to, ze naszych Visa Vi nie bylo w danej chwili przy komputerze ;p Widac, ze wojna potrafi uczyc ^.- (nauczyc) Jak mija weekend? Pozdro, Boltina/ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |