Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Velvecik 14-05-2007 17:19

@Up

Niesłusznie oceniasz wszystkich, bo znam wiele osób które od początku tej wojny nieustnnie byli za Duskiness.

Hellraiser 14-05-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1430928)
@Up

Niesłusznie oceniasz wszystkich, bo znam wiele osób które od początku tej wojny nieustnnie byli za Duskiness.

Jesli te @Up było wobec mnie, to spokojnie wiem że są jeszcze ludzie na tym świecie którzy są za Duskiness, od początku i nawet podczas trudnych chwil nie mieli nawet myśli w głowie by zdradzić,..

Master of Puppets 14-05-2007 17:40

To co, że znasz? Na forum wiekszosc ma wlasnie na odwrot

Niewiemjak 14-05-2007 17:42

Ludzie nawet jak duski odzyskaja serva to bedzie znowu tak jak kiedys... visiony beda pk w nocy..... vision nie chodzi o to zeby tutaj grac oni chca poprostu zniszczyc ten server..... a ci co graja na furora to sa zdeczka hmm dziwni lepiej sobie popekaowac zrobic ekipe i zajebac jakis wiekszy lvl ;P

neutral.forum.fighter 14-05-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1430968)
Jesli te @Up było wobec mnie, to spokojnie wiem że są jeszcze ludzie na tym świecie którzy są za Duskiness, od początku i nawet podczas trudnych chwil nie mieli nawet myśli w głowie by zdradzić,..

nie ukrywam ale ja od poczatku bylem za duskiness :D:D:D

aczkolwiek wczesniej bylem w guildii Vision :P

Velvecik 14-05-2007 17:55

Świntuszyłeś u nich? :p

neutral.forum.fighter 14-05-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1431014)
Świntuszyłeś u nich? :p

nie, wyszedlem dzien przed wojna z Aberattio czulem ze cos sie swieci,
a w ten czas nie bylem przeygotowany mentalnie do wojny

Nirt 14-05-2007 18:57

peace

taifun I Katrila Dogadali Sie !!!

ciekawy Ejstem Na Jakich Warunkach Zakończyła Się Wojna

Brahu 14-05-2007 18:59

Za bardzo przeżywacie tą gierkę, nawet jeśli ekipa Taifuna da radę nam (pomocnikom Vision jak i samej gidli ) to i tak dalej będzie syf na servie.

Diablord 14-05-2007 18:59

Smerfu ma abolutną racje.
REWOLUCJA ZJADA WŁASNE DZIECI! I Visi0n sobie z tą rewolucją nie poradziło. Wojna partyzancka jest dużo łatwiejsza, dlatego mieli tyle ładnych akcji (co nie zmienia faktu, że na większości z nich grali inni onery).

Brahu 14-05-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1431166)
Smerfu ma abolutną racje.
REWOLUCJA ZJADA WŁASNE DZIECI! I Visi0n sobie z tą rewolucją nie poradziło. Wojna partyzancka jest dużo łatwiejsza, dlatego mieli tyle ładnych akcji (co nie zmienia faktu, że na większości z nich grali inni onery).

Jakbyście byli tacy zajebiś** to nawet "innym ownerom" dalibyście radę...

Brahu 14-05-2007 19:21

"Today me and my friends left guild Vision because of behaviour of some Vision's people. I dont wanna be in the war any more but if Duskiness or Vision make me to join to other side I will do it. I know that left vision dont give me freedom from Duskiness but i dont care.
Cya my friends, who knows who they are...."

Signed
Anabol.

Najsik ! Ostro się robi ;]

Hellraiser 14-05-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1431162)
peace

Jestem tak znudzony, tą wojną że wierze prawie we wszystko kto coś powie, byle było to dla "lepszej Furory",..

@~

Nie wiem czy to znowu jakaś akcja pod publiczke ale,..

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1657255

Skrót tego posta -

Anaboll wycofał się z paroma ziomkami z Vision, i dzięki temu powstała nowa-stara gildia Death Rose, jesli dobrze pamietam taka istniała na początku Furory.

Please żeby naprawde się działo ku lepszemu a nie ciągle działania pod publiczke, i potwierdzające się słowa Jamesa,..

sallceson 14-05-2007 19:29

xareta pasterz i anubis crusade opuscili vision

Początek końca ?

mam wrazenie ze niedlugo to 'death rose' stanie sie silna gildia kiedy dojdzie do niej wiecej osob ktorym sie niepodoba to co sie dzieje. i bedziemy mieli walke na 3 fronty ? :)

a jak gdyby nigdy nic drizerek May 13 2007, 00:58:52 CEST Killed at Level 123 by Katrila

katrila musi ogarnac swoja gildie zanim sie rozpadnie...

wrogonastawiony 14-05-2007 19:32

Hehe nic nie trwa wiecznie :) Nawet vision zaczyna sie psuć ^^
Moze ktos ogarniety oswiadczyc dokladnie co i jak ?

Atahun 14-05-2007 19:52

nom poczatek ich konca zaczol sie dawno :)

neutral.forum.fighter 14-05-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1431245)

a jak gdyby nigdy nic drizerek May 13 2007, 00:58:52 CEST Killed at Level 123 by Katrila

widze ze nie czytasz wszystkich postow :D juz o tym pisalem :D

Andarist 14-05-2007 20:02

taki drobny offtop ;]

Smerfu~
Venz nie sellnal chara, dlugo sie z tym palowal, maniaczyl tam, ze kasy nie ma, a dwa arzy padl ;p albo i trzy, ale narazie olal Tibie i cieszy sie zyciem =P
ale jak wiemy, Tibia to nalog, ktory wciaga, prawie kazdy wraca ;)

Velvecik 14-05-2007 20:11

Ja jestem na detoxie jakieś 5 miesięcy :p

neutral.forum.fighter 14-05-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1431361)

ale widac ze masz ciagaty do forum :D wiec i Cie tibia kreci :P

Elisabett 14-05-2007 20:18

Dla mnie wojna mogła by trwać nadal gdyby nie to że coraz więcej osób jest mieszanych do niej, a ja myślałem że zajebiste PA robił Braniewo Team a tu się okazuje że nie:D. Powiem tyle Polacy do Boju!!!!:).
Pozdro

Hellraiser 14-05-2007 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1431361)

Ja też miałem pare razy DTX, a teraz nie chce mi sie grać z powodu sytuacji na serwerze i już tydzień się nie loguje,.. <kozak osiedlowy> B)

@Last Topic

I jak tam Anaboll, etc? Wie ktos coś więcej?

Slovik 14-05-2007 20:36

Ale jaja ha!

Mam nadzieje że już PA nie wróci chociaż Vision to Vision... im tylko i wyłącznie żależy na tym żeby serwer był ich - a jeżeli to co pisze nirt to prawda to będzie ciekawie ;]

QuanChi 14-05-2007 21:57

@Nirt
Tak o sobie napisałeś to info dla picu czy naprawdę jakieś rozmowy były? : >

Nacpany_Wlodek 14-05-2007 23:12

Jak się traktuje nowych członków własnej gildi jako szmaty, to nie można się dziwić, że prędzej czy póżniej dostanie się kopa w dupe za to

Hellraiser 14-05-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1431886)
Jak się traktuje nowych członków własnej gildi jako szmaty, to nie można się dziwić, że prędzej czy póżniej dostanie się kopa w dupe za to

Sądze że oni nie tylko tak traktują nowych, ale i też starych partnerów z gildi. Nie wszystkich ale, ja tylko tak sądze,..

"Co się polepszy, to się popieprzy"

Vision zbytnio to nie wiem, jak chce panować nad serwerem oni chybą chcą mieć coraz mniej osób online na serwerze, nastepnie tylko 50 +/- osób z gildi online, lecz póżniej i tak będą dąrzyć, do tego by wybić się doszczętnie, żeby została jedna osoba,..

Velvecik 14-05-2007 23:54

Jedyną szansą dla tego servera jest zhakowanie i zrookowanie Imargama i spółki :s

Grzegol 14-05-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1431162)
peace

Ugh nie wiem skąd synku bierzesz takie informacje ;) ale raczej jest to nie prawda. Ani Vision ani Duskiness nigdy się nie pogodzą i tego raczej jestem w 100% pewny :confused:

Enjoy it...

Kumulus 15-05-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1431971)
Jedyną szansą dla tego servera jest zhakowanie i zrookowanie Imargama i spółki :s

zrookowanie kilku głównych członków Vision i Dusk zakonczyloby wojne...chyba :P

Slawny Jacki Bigos 15-05-2007 02:16

@up

Vison Co takie Cwane 50 massloga na 1 Dlamnie Vison to slabi sa wpierdzielli kilka Filmow Na Yutube i co?
Rozmawaijac z kolesm z Furrory Dusk odpuscilo na Chwile Vison i juz sie mysal ze sa wiecy Power absure tera wszyscy chca wracac do Dusk maja Dosc Vison
HAILD DUSK~:) :) :) :) :) :)

Nicole Sunrise 15-05-2007 04:25

W miescie jest nowy szeryf.

http://img82.imageshack.us/img82/2227/asasasaxv4.jpg

Fifti_elo 15-05-2007 04:27

We Roger sunreis Ahueahueh uwazaj bo jeszcze mass log i co? KUKU KURWA :)

Fifti_elo 15-05-2007 04:32

Sorry Double Post.

Hellsir 15-05-2007 06:41

Nie oszukujmy się. Dobrze wiemy, że Imargam i jego rle chcą mieć Furore dla siebie, prędzej czy później zacznie sie wojna "domowa" jak już Duskiness odpadnie z wyścigu. Dlatego uważam, że każdy komu zależy, żeby nowi gracze i nie tylko mogli grać powinni dojść do In Flames, każdy nawet 40 lvl sorc,druid,pall może dużo zdziałać w grupie. Skoro już teraz jest takie PA, to wyobraźcie sobie jak będzie, gdy Duskiness już nie będzie chciało walczyć z Vision i poprostu sobie odpuszczą, to będzie najgorszy server jaki mógł powstać, a kiedyś to był chyba najlepszy "polski" server. A co do Braniewo Team, to byli bardzo ostrzy PA, ale w sumie ciesze się, że ta wojna ich wykluczyła prawie wszystkich. Wiadomo, że zawsze będzie Power Abuserstwo, ale nigdy nie było aż takiego ze strony Dusk, nawet jak był w nim Imargam, bo wtedy temperował go Taifun.

neutral.forum.fighter 15-05-2007 07:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nicole Sunrise (Post 1432137)

Big GZ, chociaz ktos od nas expii :D

Loocy 15-05-2007 09:20

no to sie kur** przeliczyłem
Od zawsze myslalem ze duskin jest ta "lepsza gildia" az tu nagle wczoraj gdy szedlem ze statku do dp w ab napisal mi ktos zebym uwazal.Nagle 2 okolo 30 lvl mnie zaatakowaly po czym za chwile dolaczyl szanowny czlonek gildii in flames. Na szczescie udalo mi sie uciec z ich "trapa". Do lidera gildii in flames - proponuje zrobic jakies roszady bo niektotorzy czlonkowie z waszej gildii nie umieja postawic porzadnie mwalla ;) pozdro

Reloop 15-05-2007 12:29

To, że Xareta i jego koledzy wyszli z Vision nieznaczy, że sa "zwolnieni" z tej wojny. Swoje zrobili i płacić trzeba. Tak naprawde nikt z nas niewie jak do końca jest na prawde, dopuki nie zobaczmy wpisu kogos z Vision u Xarety.

@ Roger.
Twoj post zrobił to, że na mojej twarzy zagościł uśmiech :)

Fefin 15-05-2007 12:55

Vison dlugo tym serwem nie bedzie panowac;)Troche czasu minie kazdy bedzie chcial powrotu dusk i bedzie jazda na maxa a wtedy Ima~ bedzie mogl uciekac na Candie bo tam go nikt nie dojedzie!!!
Za bardzo w klocki leca, kasa sie skonczyla, a dusk pewnie siedzi swoiimi noob charami pociuchutku, robia sobie runki,trzepia kase i pewnego pieknego poranka sie okaze ze Furora without Vision:)

Velvecik 15-05-2007 14:43

@Up.
I bardzo dobrze. :)

Hellraiser 15-05-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1432152)
Big GZ, chociaz ktos od nas expii :D

To fakt, skubańce B)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1432152)
@Up.
I bardzo dobrze. :)

Tja, chyba tak samo sądze,..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13.