![]() |
@Up
Niesłusznie oceniasz wszystkich, bo znam wiele osób które od początku tej wojny nieustnnie byli za Duskiness. |
Cytuj:
|
To co, że znasz? Na forum wiekszosc ma wlasnie na odwrot
|
Ludzie nawet jak duski odzyskaja serva to bedzie znowu tak jak kiedys... visiony beda pk w nocy..... vision nie chodzi o to zeby tutaj grac oni chca poprostu zniszczyc ten server..... a ci co graja na furora to sa zdeczka hmm dziwni lepiej sobie popekaowac zrobic ekipe i zajebac jakis wiekszy lvl ;P
|
Cytuj:
nie ukrywam ale ja od poczatku bylem za duskiness :D:D:D aczkolwiek wczesniej bylem w guildii Vision :P |
Świntuszyłeś u nich? :p
|
Cytuj:
a w ten czas nie bylem przeygotowany mentalnie do wojny |
peace
taifun I Katrila Dogadali Sie !!! ciekawy Ejstem Na Jakich Warunkach Zakończyła Się Wojna |
Za bardzo przeżywacie tą gierkę, nawet jeśli ekipa Taifuna da radę nam (pomocnikom Vision jak i samej gidli ) to i tak dalej będzie syf na servie.
|
Smerfu ma abolutną racje.
REWOLUCJA ZJADA WŁASNE DZIECI! I Visi0n sobie z tą rewolucją nie poradziło. Wojna partyzancka jest dużo łatwiejsza, dlatego mieli tyle ładnych akcji (co nie zmienia faktu, że na większości z nich grali inni onery). |
Cytuj:
|
"Today me and my friends left guild Vision because of behaviour of some Vision's people. I dont wanna be in the war any more but if Duskiness or Vision make me to join to other side I will do it. I know that left vision dont give me freedom from Duskiness but i dont care.
Cya my friends, who knows who they are...." Signed Anabol. Najsik ! Ostro się robi ;] |
Cytuj:
@~ Nie wiem czy to znowu jakaś akcja pod publiczke ale,.. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1657255 Skrót tego posta - Anaboll wycofał się z paroma ziomkami z Vision, i dzięki temu powstała nowa-stara gildia Death Rose, jesli dobrze pamietam taka istniała na początku Furory. Please żeby naprawde się działo ku lepszemu a nie ciągle działania pod publiczke, i potwierdzające się słowa Jamesa,.. |
xareta pasterz i anubis crusade opuscili vision
Początek końca ? mam wrazenie ze niedlugo to 'death rose' stanie sie silna gildia kiedy dojdzie do niej wiecej osob ktorym sie niepodoba to co sie dzieje. i bedziemy mieli walke na 3 fronty ? :) a jak gdyby nigdy nic drizerek May 13 2007, 00:58:52 CEST Killed at Level 123 by Katrila katrila musi ogarnac swoja gildie zanim sie rozpadnie... |
Hehe nic nie trwa wiecznie :) Nawet vision zaczyna sie psuć ^^
Moze ktos ogarniety oswiadczyc dokladnie co i jak ? |
nom poczatek ich konca zaczol sie dawno :)
|
Cytuj:
|
taki drobny offtop ;]
Smerfu~ Venz nie sellnal chara, dlugo sie z tym palowal, maniaczyl tam, ze kasy nie ma, a dwa arzy padl ;p albo i trzy, ale narazie olal Tibie i cieszy sie zyciem =P ale jak wiemy, Tibia to nalog, ktory wciaga, prawie kazdy wraca ;) |
Ja jestem na detoxie jakieś 5 miesięcy :p
|
Cytuj:
|
Dla mnie wojna mogła by trwać nadal gdyby nie to że coraz więcej osób jest mieszanych do niej, a ja myślałem że zajebiste PA robił Braniewo Team a tu się okazuje że nie:D. Powiem tyle Polacy do Boju!!!!:).
Pozdro |
Cytuj:
@Last Topic I jak tam Anaboll, etc? Wie ktos coś więcej? |
Ale jaja ha!
Mam nadzieje że już PA nie wróci chociaż Vision to Vision... im tylko i wyłącznie żależy na tym żeby serwer był ich - a jeżeli to co pisze nirt to prawda to będzie ciekawie ;] |
@Nirt
Tak o sobie napisałeś to info dla picu czy naprawdę jakieś rozmowy były? : > |
Jak się traktuje nowych członków własnej gildi jako szmaty, to nie można się dziwić, że prędzej czy póżniej dostanie się kopa w dupe za to
|
Cytuj:
"Co się polepszy, to się popieprzy" Vision zbytnio to nie wiem, jak chce panować nad serwerem oni chybą chcą mieć coraz mniej osób online na serwerze, nastepnie tylko 50 +/- osób z gildi online, lecz póżniej i tak będą dąrzyć, do tego by wybić się doszczętnie, żeby została jedna osoba,.. |
Jedyną szansą dla tego servera jest zhakowanie i zrookowanie Imargama i spółki :s
|
Cytuj:
Enjoy it... |
Cytuj:
|
@up
Vison Co takie Cwane 50 massloga na 1 Dlamnie Vison to slabi sa wpierdzielli kilka Filmow Na Yutube i co?
Rozmawaijac z kolesm z Furrory Dusk odpuscilo na Chwile Vison i juz sie mysal ze sa wiecy Power absure tera wszyscy chca wracac do Dusk maja Dosc Vison HAILD DUSK~:) :) :) :) :) :) |
|
We Roger sunreis Ahueahueh uwazaj bo jeszcze mass log i co? KUKU KURWA :)
|
Sorry Double Post.
|
Nie oszukujmy się. Dobrze wiemy, że Imargam i jego rle chcą mieć Furore dla siebie, prędzej czy później zacznie sie wojna "domowa" jak już Duskiness odpadnie z wyścigu. Dlatego uważam, że każdy komu zależy, żeby nowi gracze i nie tylko mogli grać powinni dojść do In Flames, każdy nawet 40 lvl sorc,druid,pall może dużo zdziałać w grupie. Skoro już teraz jest takie PA, to wyobraźcie sobie jak będzie, gdy Duskiness już nie będzie chciało walczyć z Vision i poprostu sobie odpuszczą, to będzie najgorszy server jaki mógł powstać, a kiedyś to był chyba najlepszy "polski" server. A co do Braniewo Team, to byli bardzo ostrzy PA, ale w sumie ciesze się, że ta wojna ich wykluczyła prawie wszystkich. Wiadomo, że zawsze będzie Power Abuserstwo, ale nigdy nie było aż takiego ze strony Dusk, nawet jak był w nim Imargam, bo wtedy temperował go Taifun.
|
Cytuj:
Big GZ, chociaz ktos od nas expii :D |
no to sie kur** przeliczyłem
Od zawsze myslalem ze duskin jest ta "lepsza gildia" az tu nagle wczoraj gdy szedlem ze statku do dp w ab napisal mi ktos zebym uwazal.Nagle 2 okolo 30 lvl mnie zaatakowaly po czym za chwile dolaczyl szanowny czlonek gildii in flames. Na szczescie udalo mi sie uciec z ich "trapa". Do lidera gildii in flames - proponuje zrobic jakies roszady bo niektotorzy czlonkowie z waszej gildii nie umieja postawic porzadnie mwalla ;) pozdro |
To, że Xareta i jego koledzy wyszli z Vision nieznaczy, że sa "zwolnieni" z tej wojny. Swoje zrobili i płacić trzeba. Tak naprawde nikt z nas niewie jak do końca jest na prawde, dopuki nie zobaczmy wpisu kogos z Vision u Xarety.
@ Roger. Twoj post zrobił to, że na mojej twarzy zagościł uśmiech :) |
Vison dlugo tym serwem nie bedzie panowac;)Troche czasu minie kazdy bedzie chcial powrotu dusk i bedzie jazda na maxa a wtedy Ima~ bedzie mogl uciekac na Candie bo tam go nikt nie dojedzie!!!
Za bardzo w klocki leca, kasa sie skonczyla, a dusk pewnie siedzi swoiimi noob charami pociuchutku, robia sobie runki,trzepia kase i pewnego pieknego poranka sie okaze ze Furora without Vision:) |
@Up.
I bardzo dobrze. :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |