![]() |
Ej a to jest platne?
No wlasnie czy to jest platne?
|
Ja tam chetnie pogram, ale jest duzo do sciagniecia :P
Polec wiecej takich gierek i jakoms polska stronke o tej grze :) PoZdRo... :D |
a jak nauczyc sie czaru?? mam juz 19lvl vamp i niewiem :D
a cha i u mojego slayera mam takie cus ze za 3 godziny i 53minuty stanie sie wampirem moze mi ktos to bardziej wytlumaczyc?? |
stary biegnij do jakies glidy np. soldierow i zagadaj do salamandry i powiedz zeby cie uleczyla pierwszy wers
|
Karciana?
Cytuj:
|
a jak sie zamienic w nietoperka??
mam skrzydla nietoperka wybieram z zakladki skill ten czar i co potem?? |
Cytuj:
kliknij prawym poza miastem :P |
error rox :/
ściągnąłem gre ściągnąłem patcha ...
szczęśliwy odpalam gre jeszcze aktualizacja do nprotecta się ściągneła i ... i wał widze tytułowy ekran z option connect itp. i widze napis preload i nagle słysze dźwięk errora i na tym się kończy trzeba kompa restartować jakiś pomysł oprócz niezawodnego formata ? |
sterowniki do karty graficznej/nowe directy/format....
|
Cytuj:
popieram :) lecz jeżeli nie to to możesz mieć fire walla tak jak ja albo norton internet security który przy nowych programach pyta o zezwolenie wejścia do neta :P |
Jestem Vampem i do 50 lvl grade level jakoś takoś mi szedł, a teraz wogóle mi nie idzie(mam 8 grade lvl), czy jest jakiś sposób żeby szybko nabić grade level wampirem?
|
Jestem Vampem i do 50 lvl grade level jakoś takoś mi szedł, a teraz wogóle mi nie idzie(mam 8 grade lvl), czy jest jakiś sposób żeby szybko nabić grade level wampirem?
EDIT Powieliło mi posta, <skasować> |
% Grade lvla skacze szybciej, gdy bijesz mocniejsze potworki.
Dlatego niektórzy gracze mają ogromną rangę na niskim lvlu - idą w Party (vampy) do Raohm dungeon lub gdzies.. |
Cytuj:
no tak albo idą na GE JAK ;] nie zapomniaj o tym ja dzięki temu w jeden dzień zrobiłem 11 rangę :] mogłem mieć większą lecz koleś co blokowal bossy (sword) musiał spadać :P |
slayerzy mnie nie interesują :p fajnie się za nimi chodzi na niewidzialności, a ci nawet nie wiedzą co ich czeka :)
A co do tej rangi to musze w party też bić potworki czy wystarczy że stoje tylko? |
Paraliż
Jak to jest z paraliżem...?
Mój kolega (5x) lvl, jak żucaparaliż, to ja mogę spokojnie ulać potforka, który ma dość dużo hp, a on się tylko czasmi ruszy, ale pod koniec i i tak już długo nie pociągnie, a ja 28lvl jak wrzuce paraliż w jakies zombi (no co, musiałem gdzies wypróbować :P), to mi trzyma tyko chwilke. A więc moje pytanie brzmi: Czy długość paraliżu zależy od lvl'a? |
Paraliż to czar, a jak wiadomo siła czaru zależy od inteligencji, za to celność od dexterity.
Nie wiecie skąd można ściągnąć speed hacka do DE ? |
Cytuj:
tego się nei ściąga możesz to kupić od graczy lecz nie radzę bo to jest najgorsza żecz jaka może być!! Anlcen co do tego że Slayerzy Cię nie interesują i niewidce ..... wiesz to się robi tak idziesz za Swordem ..... dajmy 75 LVL paraliż mu adjesz i bijesz myślisz że zdążysz go zabić zanim skończy się Twój paraliż ?? wątpie jeśli mu się skończy to dostaniesz takie baty że hej ;] nie mówie jak byś dostał od 80 sworda :P lub blade'a |
E tam 50 lvl w góre to ja nie tykam, a najgorsze jest to oko nad głową co widzi niewidzialnych i taki czar chyba u enchanta. Z pięści gości nie leje bo poszłem w inteligencje.
Jak można zwiększyć reputacje z dobrej na bardzo dobrą?(leje slayerów i nic) |
Pomocy
Jestem w trakcie sciagania, zrobiłem acc`a ale nie wiem jak zrobić postać :(
Prosze o dokladne porady a nie bzdety w stylu "trzeba bylo przeczytac temat" bo przeczytalem dwa razy i nic nie znalazlem. Oczywiscie bede Vampem (aa..... stara dobra "Maskarada" :) ) wiec prosze starszych graczy z Vampami o pomoc. |
Cytuj:
|
Wielkie dzieki ale o co chodzi z tymi światami? Jest takl jak w Tibii? I co od tego zależy albo czy tak jak w Tibii jak chce grac z kumplem to musimy brać ten sam świat?
@Edit A jak sie wybiera światy? Tez prosze o dokladna instrukcje pozniewaz jak wchodze na mojego acc`a to nie wiem co dalej mam zrobic. @Edit 2 Juz mam. Gierka hula jak ta lala. Zajefajnista normalnie a Tibia rzucam. W DE nabiłem 13 lvl w 20 minut B) . |
A po nabiciu 50 lvl odechce Ci się grać :(
Tylko dowiesz się co to speed hack i zobaczysz co z nim ludzie robią :( |
ja tam mam 30lvl wampiere of course
nick: ojczul mozemt razem pozabijac slayery trylko daj swuj nick to do zalozyciela tematu |
Jak pomurzcie na gg !!
Jak w to DarkEden grac nawet niewjem jakz alorzyc account lol pomurzcie mi ;(
|
@ up konto robisz tak:naciskasz create account i robisz :)
ale ja mam problem ze sciagnieciem bo gdy sciagam w pewnym momencie sciaganie konczy sie a gdy wgrywam darkeden wyskakuje jakis blad ;( |
no skoro się nie ściągneło na 100% to na pewno nie zajinstalujesz gry... masz pecha i tyle... poproś kumpla żeby ci ściągnął a potem niech ci na płytke zgra:P
EDIT: aeglos tam nie ma światów... tam jest jeden server;) na thailand są 3 servery,ale tu jest tylko jeden więc tu nie wkręcaj nowych. |
Wloz wtyczke do kontaktu, a lampa zadziala?
Czy jezeli chce zagrac w DE, wybieram International a nastepnie Rune?
[banalne pytanie, ale mi to nie wchodzi, wiec pytam ;] I pytanie drugie, Czy trzeba cos ustawic, czy moze serwer jest down, bo zawsze po wybraniu postaci ukazuje mi sie okienko "Disconnected" o.OO edit: odpowiedzcie blz!11, jezeli tu nikt nie odpowie, to chyba nigdzie oO.o |
Cytuj:
|
Ludzie wróćcie tam.Teraz duża grupka gra slayerami. Adaras,Ja,..teraz wymienie osoby których raczej nie znacie:] Soridian,Cusik,Aeglos (o.jego znacie:P) Bolo,LadySoul i dużo innych osób! Grajcie slayerami bo jest nas dużo. A vampirem też możecie bo pomuc wam moge ^^ www.darkeden.fora.pl <----- polecam forum o Dark Eden które jest od wczoraj;]
|
Cytuj:
|
Ty śmierdzisz.Raz ,że vampem cię nałoże ,a dwa ,że jakby nie vampy to by slayerzy byli biedni (łatwo nimi główki zbierać i przeżucać:P) Boshe...już widze jakbyś to mówił gdyby wszyscy grali wampami..xD Aeglos-Vampy pachną ^^ xD
|
Cytuj:
jasne kiedyś grałem vampami ale one są do ...... a ty mże byś mnie rozwalił to fakt ale gdybym miał party z enchantem jakimś to nie był bym tego taki pewny ;] det inv~ i wiesz co dalej ;] |
Lol...wsadź se wiesz gdzie 2 vs 1...Bo to tak czy tak nie fear.A tak po zatym to chyba dlatego tak mówisz bo miałeś vampa na niskim lvl:P Czy dlatego ,że Cię wampy kosiły jak miałeś mały lvl w DE?
|
Cytuj:
ja mówię tylko o DET INV -.- |
A ty myślisz ,że ja uciekam przed slayerami?! Jak jakiegoś widze to nie robie w tył zwrot tylko do przodu i nawalanka -.-
|
No, dobra, gram dalej slayerem. Mam enchantera na chyba 72 lvlu, może się umówimy na wspólne granie. Mój GG (A właściwie brata (YAYUUU), korzystamy z jednego) to 3961949. Zagadaj do mnie, albo ja cię znajdę :).
|
sciagam jak sciagne zrobie se slayera xD bo jestem czlowiekiem i bede bronil swoja rase lol :D
|
Buah...na początek polecam vampa...nauczysz się grać itp.Bo od początku slayerem jest baaaaaaaardzo trudno.Zrobisz sobie vampa...zbierzesz łebki i przeżucisz to będzie kasa jeszcze ^^
|
agrhhhh...brat na 93 procentach wylaczyl mi co za tuman zabije go a kysz a kysz :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |