Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wannabe Kamikaze VS Tengu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129548)

Van ent 04-06-2007 11:02

enderty
A posty sie nauczysz edytować??:D

st1L 04-06-2007 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1464880)
jak ty czytasz moje zdania? mowie ze zabicie go i tak duzo nie zmienia czmu wbk nie expi? ;) bo by tak samo padli jak smurfstorr ;) i jaki w tym sens?

Sens w tym jest taki, ze wojna polega na zabijaniu. Cham~ nie bedzie juz teraz tak pewnie expil, a jak bedzie to kolejny masslog i tak az do skutku. I znow bedzie musial wydac 50k na blessy.
Acha jeszcze jedno.. WBK i Out~ maja szanse wygrac wojne co udowodnili juz nie raz, a nawet jak przegraja to trzeba pamietam ,ze tibia to tylko gra i liczy sie dobra zabawa.

Piotrek Marycha 04-06-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1461506)
Z tego co pamietam to byles naszym providerem, i sie o to niezle dopraszales.

Ciekawe jak ty sie dopraszales zeby cie do tengu wzieli :)~

BTW, fajnie ze teraz pamietasz, bo jak tengu ubijalo wlasnych providerow to widocznie miales dziury w pamieci
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1461754)
Dokladnie tak bylo, pamietam jak tym kozaczył w thais ale potem ktos z Tengu go przekrecil i sie skonczylo ;p

Hmm ja?

Viedzminek 04-06-2007 17:29

Polacy wojny nie wygrają. Nooby już mają nocne zmazy bo Snustorr padł. Pojedynczymi fragami gówno uskutecznicie. Pojedyncze fragi to pseudo wojna, dobrze wiecie, że team vs. team i jeszcze na open battle padacie jak muchy. Przegracie tą wojnę, taka jest moja opinia, a jeśli wygracie, w co wątpie, to i tak Tengu nie skończy grać w Tibię, tylko będzie was dojeżdzać na expie.

Waldo1910 04-06-2007 17:36

Sami exxxxperci. To lepiej było grać i sie dawać zabijać za nic i potem im jeszcze płacić niż sobie ich pozabijać nawet dla czystej przyjemności? ;)

Viedzminek 04-06-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1465328)
Sami exxxxperci. To lepiej było grać i sie dawać zabijać za nic i potem im jeszcze płacić niż sobie ich pozabijać nawet dla czystej przyjemności? ;)

Zabijać można, ale o wolnej Xerenie zapomnij ...przynajmiej dla pl.

Pavvulonik 04-06-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1464880)
jak ty czytasz moje zdania? mowie ze zabicie go i tak duzo nie zmienia czmu wbk nie expi? ;) bo by tak samo padli jak smurfstorr ;) i jaki w tym sens?

Jak czytam twoje posty to se mysle "co za n00b" i niechce mi sie ciebie komentowac.No ale cuz niema co robic to se pokonwersuje z debilem czlowieku mowisz ze zabicie snustora nic niedalo a wiesz jakiego z niego lota wyciagneli ? Ty nawet tyle na oczy niewidziales.Ta wojna ma sens bo nawet jesli przegramy to podejmiemy jakies dzialanie obrzydzimy swe zycie i co najwarzniejsze pobawimy sie bo tibia to tylko gra stworzona poto aby bawic.Ty nigdy niebendzesz bral udzialu w wojne bo jestes zjebany i dla ciebie kazda wojna jest przegrana wiec prosze idz na no-pvp i tam se pograj nikt cie niezabije i wojny niebendze.Wiecej niebende komentowal twoich postow chyba ze benda tak zjebane jak ten.

@Viedzminek
Wg ciebie zdobywanie pojedynczych fragow jest bez sensu a znasz takie przyslowie grosz do grosza a bendzie ~ B)

Viedzminek 05-06-2007 08:15

@Pavvulonik:

Ktoś ci mówił, że masz problemy z ortografią ? Nie chcę robić offtopa, ale te błędy mnie przerażają, przed używaniem tego forum dobrze by było popracować ze słownikiem, albo poprostu pójść do szkoły ;)

Oczywiście pojedyncze fragowanie wiele znaczy, ale dobrze wszyscy wiemy, że żeby wygrać wojnę trzeba powygrywać trochę bitw na ob, a jak pamiętam to Polacy jeszcze tego nie uczynili. Żal mi was, bo na początku mówicie, że chcecie wygrać war, a jak mówię mocne argumenty, że wam się to nie uda, to odrazu mówicie, że to tylko gra i gracie tylko dla przyjemności. Więcej zdecydowania.

Btw. Wojnę przegraliście ;p

Mispex 05-06-2007 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viedzminek (Post 1466237)
@Pavvulonik:

Ktoś ci mówił, że masz problemy z ortografią ? Nie chcę robić offtopa, ale te błędy mnie przerażają, przed używaniem tego forum dobrze by było popracować ze słownikiem, albo poprostu pójść do szkoły ;)

Oczywiście pojedyncze fragowanie wiele znaczy, ale dobrze wszyscy wiemy, że żeby wygrać wojnę trzeba powygrywać trochę bitw na ob, a jak pamiętam to Polacy jeszcze tego nie uczynili. Żal mi was, bo na początku mówicie, że chcecie wygrać war, a jak mówię mocne argumenty, że wam się to nie uda, to odrazu mówicie, że to tylko gra i gracie tylko dla przyjemności. Więcej zdecydowania.

Przegralismy:O?
btw.05 Jun 2007 +184,624 103 85 9,722,610
widac jakos expimy:)
edit.No i niektorzy lvle wbili:)

st1L 05-06-2007 09:55

Cytuj:

@Pavvulonik:

Polacy wygrali OB na Edron : ) Wtopa w Thais no i na moscie dwarfow troche nie wyszlo. Nie wiem jak bylo z walka przy zabiciu Mitzuma, ale to mozna zapisac jako zwyciestwo na konto WBK. Czyli w OB 2:2 przy ogromnej przewadze Tengu w levelach. Przy tym jeszcze kilka sneakow.. To pokazuje, ze wcale WBK nie sa bez szans ^_^
Acha jak o czyms zapomnialem to nie wjezdzajcie |: >

enderty 05-06-2007 10:22

widzialem dzisiaj erig neta i widze ze troche wczoraj expiliscie tak trzymac :p

Pavvulonik 05-06-2007 17:23

Cytuj:

@Pavvulonik:

Huj ja mialem mocniejsze argumenty to sie do ort przyczepiles.A teraz to mam jeszcze mocniejsze argumenty mowiles ze wbk nie wygralo zadnego ob a edron debilu co to bylo pojedynczy frag ?Wyjdz ty czlowieku stad i sie nie pokazuj jak chcesz pogadac o wojnie na xerenie to najpierw doinformuj sie troszke B)

Piotrek Marycha 05-06-2007 18:43

Cytuj:

@Pavvulonik:

Hmmm, tez dwa błedy az tak cie przerażają? to wyjdz lepiej z tego forum bo po przeczytaniu niektórych postów bedziesz mial jeszcze mysli samobójcze

Cytuj:

a jak mówię mocne argumenty, że wam się to nie uda, to odrazu mówicie, że to tylko gra i gracie tylko dla przyjemności. Więcej zdecydowania.
Hmm, ja nie widzialem żadnego argumentu tam... :| tylko użalanie sie że nie mamy szans

Waldo1910 05-06-2007 21:35

A tu wersja youtube deda Chamberlaina. Zrobiłem z nudów...
http://www.youtube.com/watch?v=7ylrEGHSKoI

abarth 05-06-2007 23:09

Wilaggio
Jun 04 2007, 18:03:05 CEST Killed at Level 108 by Astra Emen
and by Aldruhn

I co łyso wam ^^
wątpiliście w PvP Marco ~ no i macie :D

Freddd 06-06-2007 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abarth (Post 1467456)
Wilaggio
Jun 04 2007, 18:03:05 CEST Killed at Level 108 by Astra Emen
and by Aldruhn

I co łyso wam ^^
wątpiliście w PvP Marco ~ no i macie :D

ahhhh faktycznie Marco od dzis jestes moim idolem :D

Varses 06-06-2007 09:19

Marco!! Full Respekt.!
Wiecie jak on zajeiscie gra? raz lalismy 30 msa rs pod depo i prawie z exori mnie zajebal zamiast go:) No comment

enderty 06-06-2007 10:15

3 Chamberlain (*) Sorcerer 167 74,883,815 0 +695,689 +2,426,487

widze ze naprawde szambelan sie was przestraszyl :/

Aldruhn of Aldora 06-06-2007 11:33

Ej sorry, ale czy ja sie chwalilem ze zabilem tego 108 RP? LoL nie ma powodu do chwalenia sie. standard.

Dadinz 06-06-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1467892)
Ej sorry, ale czy ja sie chwalilem ze zabilem tego 108 RP? LoL nie ma powodu do chwalenia sie. standard.

mistrzu my wiemy, że to dla ciebie standard, ale jeśli pozwolisz to chcemy się pochwalić na forum że nasz idol nabija fragi

Freddd 06-06-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1467892)

Ajjj jaki ty skromny jestes no ale cóż wkoncu dla takiego pro jak ty to jeden frag w ta czy w ta nie robi róznicy :D

Aldruhn of Aldora 06-06-2007 18:33

Żałośni zazdrosnicy :)

Freddd 06-06-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1468483)
Żałośni zazdrosnicy :)

ahh wiesz jestem tak zajebiscie zazdrosny o to ze masz super pvp i zajebales jakiegos kolesia ze zaraz pojde i matce z krzesla przyjebie :]

Aldruhn of Aldora 06-06-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1468593)
ahh wiesz jestem tak zajebiscie zazdrosny o to ze masz super pvp i zajebales jakiegos kolesia ze zaraz pojde i matce z krzesla przyjebie :]

JA bym przyjebal jak by mnie takim urodzila xd

Ronzidiov 06-06-2007 21:43

lol Marco ten frag to i tak byla kolejna dobitka ;s a o tym byla juz mowa ze to jest lotto ;]
A zreszta nie robcie oftopa to nie temat o wojnie na aldorze ;s

Varses 06-06-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1468593)

Zostaw go.. niech bedzie z kim chce;] Zazdrosc?

Waldo1910 07-06-2007 03:54

02:39 You advanced from Level 110 to Level 111.

yeeest wiem, że nie ma sie czym chwalic ;)

qatryk 07-06-2007 09:07

Niesamowity Hacked...

Miltiades 07-06-2007 09:23

Wiecie co.. Apropo expa,, powiem wam dlaczego ja nie expie.

Mojego chara robiłem trochę mniej niż rok. W ostatnim czasie był to mój nałóg nieprzespane noce itp. nie wspominając o wyjściach z domu. Prze wojnę odzwyczaiłem się od expa wychodzę, zajmuję się innymi rzeczami. Zwróćcie uwagę, że z Tengu też mało osób expi wydaje mi się, że również dlatego. A kto chce expić to expi. I to nie prawda, że tylko Tengu od nas też widać kilka postów nad moim awans :) a to nie jedyny ...

GZ Walduś :*

Pozdrawiam

Sephil 07-06-2007 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltiades (Post 1469439)
Wiecie co.. Apropo expa,, powiem wam dlaczego ja nie expie.

Mojego chara robiłem trochę mniej niż rok. W ostatnim czasie był to mój nałóg nieprzespane noce itp. nie wspominając o wyjściach z domu. Prze wojnę odzwyczaiłem się od expa wychodzę, zajmuję się innymi rzeczami. Zwróćcie uwagę, że z Tengu też mało osób expi wydaje mi się, że również dlatego. A kto chce expić to expi. I to nie prawda, że tylko Tengu od nas też widać kilka postów nad moim awans :) a to nie jedyny ...

GZ Walduś :*

Pozdrawiam

ja myślałem ze albo sharujesz albo na bocie jedziesz cały dzien na tych elfach hehe ;)

Waldo1910 07-06-2007 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qatryk (Post 1469432)
Niesamowity Hacked...

Chuja nie hacked. Do niedzieli miał termin spłaty długu to i trzeba coś wymyśleć. Takie jest moje zdanie

Freddd 07-06-2007 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1468784)
JA bym przyjebal jak by mnie takim urodzila xd

Spójrz na siebie pierdolony lizodupie ja bynajmiej nie podlizuje sie tengusom i nigdy tego nie robilem a ty caly czas lizesz im dupe. A na rl pewnie jestes tak zjebany ze nawet male dzieci sie z ciebie smieja :D

Vacek 07-06-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1469676)
Spójrz na siebie pierdolony lizodupie ja bynajmiej nie podlizuje sie tengusom i nigdy tego nie robilem a ty caly czas lizesz im dupe. A na rl pewnie jestes tak zjebany ze nawet male dzieci sie z ciebie smieja :D

Nie musisz opowiadać o swoich przeżyciach. Nikogo to nie obchodzi.

Aldruhn of Aldora 07-06-2007 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1469676)

AHAHHAHAHA co za urocza tworczosc 12 latka xddd

Vacek 07-06-2007 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1469734)

I po kiego się z nimi kłócisz? Niektórzy nigdy nie zrozumieją Twoich powodów dojścia do wojny po stronie Tengu :) W ich mniemaniu powinieneś pozostać "patriotą" i pomóc Polsce w wojnie ;)

Freddd 07-06-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1469734)

Dla twojej informacji mam 18 lat

Aldruhn of Aldora 07-06-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1470183)
Dla twojej informacji mam 18 lat

Hm jak widac wiek nie ma nic wspolnego z dorosloscia ;)

Freddd 07-06-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1470205)
Hm jak widac wiek nie ma nic wspolnego z dorosloscia ;)

Moze i nie ma ale nie lubie tego jak ktos mnie nie zna i pisze ile mam lat po stylu pisania moich postów

enderty 07-06-2007 17:59

wasze ost posty sa takie interesyjace ze szok...
kurde gg sie wymiencie i na siebie na nim najezdzajcie a nie an publicznym forum :/
obaj zachowujecie sie jak dzieci :P

Varses 07-06-2007 19:19

For Vacek Wypad.
Niech marco zostanie w tym zasranym tengu ale.. i tak wiem ze to jest ciota na rl 0 kumpli itd;) pewnie w szkole niezle cie musza gnoic dawaj 70k albo wpierdol tak jak corlica tez kozak w tibii bo na rl sie boicie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26.