![]() |
enderty
A posty sie nauczysz edytować??:D |
Cytuj:
Acha jeszcze jedno.. WBK i Out~ maja szanse wygrac wojne co udowodnili juz nie raz, a nawet jak przegraja to trzeba pamietam ,ze tibia to tylko gra i liczy sie dobra zabawa. |
Cytuj:
BTW, fajnie ze teraz pamietasz, bo jak tengu ubijalo wlasnych providerow to widocznie miales dziury w pamieci Cytuj:
|
Polacy wojny nie wygrają. Nooby już mają nocne zmazy bo Snustorr padł. Pojedynczymi fragami gówno uskutecznicie. Pojedyncze fragi to pseudo wojna, dobrze wiecie, że team vs. team i jeszcze na open battle padacie jak muchy. Przegracie tą wojnę, taka jest moja opinia, a jeśli wygracie, w co wątpie, to i tak Tengu nie skończy grać w Tibię, tylko będzie was dojeżdzać na expie.
|
Sami exxxxperci. To lepiej było grać i sie dawać zabijać za nic i potem im jeszcze płacić niż sobie ich pozabijać nawet dla czystej przyjemności? ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak czytam twoje posty to se mysle "co za n00b" i niechce mi sie ciebie komentowac.No ale cuz niema co robic to se pokonwersuje z debilem czlowieku mowisz ze zabicie snustora nic niedalo a wiesz jakiego z niego lota wyciagneli ? Ty nawet tyle na oczy niewidziales.Ta wojna ma sens bo nawet jesli przegramy to podejmiemy jakies dzialanie obrzydzimy swe zycie i co najwarzniejsze pobawimy sie bo tibia to tylko gra stworzona poto aby bawic.Ty nigdy niebendzesz bral udzialu w wojne bo jestes zjebany i dla ciebie kazda wojna jest przegrana wiec prosze idz na no-pvp i tam se pograj nikt cie niezabije i wojny niebendze.Wiecej niebende komentowal twoich postow chyba ze benda tak zjebane jak ten. @Viedzminek Wg ciebie zdobywanie pojedynczych fragow jest bez sensu a znasz takie przyslowie grosz do grosza a bendzie ~ B) |
@Pavvulonik:
Ktoś ci mówił, że masz problemy z ortografią ? Nie chcę robić offtopa, ale te błędy mnie przerażają, przed używaniem tego forum dobrze by było popracować ze słownikiem, albo poprostu pójść do szkoły ;) Oczywiście pojedyncze fragowanie wiele znaczy, ale dobrze wszyscy wiemy, że żeby wygrać wojnę trzeba powygrywać trochę bitw na ob, a jak pamiętam to Polacy jeszcze tego nie uczynili. Żal mi was, bo na początku mówicie, że chcecie wygrać war, a jak mówię mocne argumenty, że wam się to nie uda, to odrazu mówicie, że to tylko gra i gracie tylko dla przyjemności. Więcej zdecydowania. Btw. Wojnę przegraliście ;p |
Cytuj:
btw.05 Jun 2007 +184,624 103 85 9,722,610 widac jakos expimy:) edit.No i niektorzy lvle wbili:) |
Cytuj:
Acha jak o czyms zapomnialem to nie wjezdzajcie |: > |
widzialem dzisiaj erig neta i widze ze troche wczoraj expiliscie tak trzymac :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A tu wersja youtube deda Chamberlaina. Zrobiłem z nudów...
http://www.youtube.com/watch?v=7ylrEGHSKoI |
Wilaggio
Jun 04 2007, 18:03:05 CEST Killed at Level 108 by Astra Emen and by Aldruhn I co łyso wam ^^ wątpiliście w PvP Marco ~ no i macie :D |
Cytuj:
|
Marco!! Full Respekt.!
Wiecie jak on zajeiscie gra? raz lalismy 30 msa rs pod depo i prawie z exori mnie zajebal zamiast go:) No comment |
3 Chamberlain (*) Sorcerer 167 74,883,815 0 +695,689 +2,426,487
widze ze naprawde szambelan sie was przestraszyl :/ |
Ej sorry, ale czy ja sie chwalilem ze zabilem tego 108 RP? LoL nie ma powodu do chwalenia sie. standard.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Żałośni zazdrosnicy :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol Marco ten frag to i tak byla kolejna dobitka ;s a o tym byla juz mowa ze to jest lotto ;]
A zreszta nie robcie oftopa to nie temat o wojnie na aldorze ;s |
Cytuj:
|
02:39 You advanced from Level 110 to Level 111.
yeeest wiem, że nie ma sie czym chwalic ;) |
Niesamowity Hacked...
|
Wiecie co.. Apropo expa,, powiem wam dlaczego ja nie expie.
Mojego chara robiłem trochę mniej niż rok. W ostatnim czasie był to mój nałóg nieprzespane noce itp. nie wspominając o wyjściach z domu. Prze wojnę odzwyczaiłem się od expa wychodzę, zajmuję się innymi rzeczami. Zwróćcie uwagę, że z Tengu też mało osób expi wydaje mi się, że również dlatego. A kto chce expić to expi. I to nie prawda, że tylko Tengu od nas też widać kilka postów nad moim awans :) a to nie jedyny ... GZ Walduś :* Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wasze ost posty sa takie interesyjace ze szok...
kurde gg sie wymiencie i na siebie na nim najezdzajcie a nie an publicznym forum :/ obaj zachowujecie sie jak dzieci :P |
For Vacek Wypad.
Niech marco zostanie w tym zasranym tengu ale.. i tak wiem ze to jest ciota na rl 0 kumpli itd;) pewnie w szkole niezle cie musza gnoic dawaj 70k albo wpierdol tak jak corlica tez kozak w tibii bo na rl sie boicie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |