![]() |
daje dupy za dwa uhy
dajcie mi jeden gp :D |
Powiedzieć Wam,....... no dobra :).
Tak naprawdę, bułem świadkiem czegoś beznadziejnego, otuż kiedys spacerując sobie po rokku ( jeszcze ), napotkałem faceta a jego nisk to " Pekniety kondon ", przeciez to bez sensu, nie wiem, może chłopak podczas gdy robił swoja postac był tak napalony, że myslał tylko o seksie, że nie mógł wymyślić nic co mogłobymieć coś wspulnego w "nie seksem " , albo prowzdzi agencje towarzyską i poszukuje panienek.
<Bez obrzy lady :D:D > :D Imie : Thosh Trossiel :D Knight :] Level :10 i rośnie :baby: Świat : Titania Miasto: Thais |
Mój maker HMMów - to ja (Aurea)
Pedałroman (Aurea) Juzef Ch**(Aurea) Poj***ny muchomorek (Aurea) |
Kochanka Paranoika (aldora)
Masskotek:) (aldora) Wale konia 24/h na dobe (hiberna(deleted)):) o kurde moja stara postać:) |
:)
hmmm... nie pamiętam na antice albo na aldorze Wyciskacz Bananowych Soczków ;)
|
Cytuj:
a najgłubszy nick to:blantwoy rookmen i bananek |
Może i nie najgłupsze ale...
.. najśmieszniejsze! :
Luczador Suprim (Celesta) Diabolo-Pomidoro(też Celesta) |
a co powiecie na to:
"obroce twoja matke" X( (inferna) (zgnilizna moralna, że aż żal dupę ściska) a swoją drogą, głupie nicki jakoś milej mi się zabija ;) |
hehe
ja widzialem kolesia co mial Durex.. cos :D:D
Dziwka z nad przeciwka (chyba razem) Isara |
duzo widzialem noobqw
Lord Korwa , Janek Sprzedawca Firanek , Fajfus Pryszcz All Lunara :D |
Cytuj:
|
najsmieszniejsze nicki jakie znalazlem :
nieogolona krysia ( celesta ) :baby: kogut_koguci ( celesta ) :] |
Na co sie gapisz pedale glupi (Aldora)
Umyj row (Aldora) Umyj zeby (Aldora) Zaprzyjaznij sie ze mnom (Aldora) (nie ma tu bledu ortograficznego autentyczny nick) :] |
danubia
- Pawulonik - Swistak the Dragon - Trzcina of danubia - Urwi czacha pila - Uszatek of danubia ELYSIA - Dupa Filipa - Jednooki Balwan From Kosmos - Jaslo rzadzi - Paladyn Maniek Zbok |
ja widzialem takie nicki
MYTHERE Na***any Posiadaczka Różowego malucha VALORIA Tylko Wisła<po:x:ny koles jest kaze mi pisac do siebie po angielsku prze C:x:j> |
"Tanie Wino" [secura] <- to mnie rozbiło...
|
Omg wiecie ile widzialem glupich nickow?oo kurcze.Wymienie kilka z nich:
--->Orenzada ogórkowa<--- --->Garnek grochówki<--- --->Sir korniszon<--- Niektorzy maja smieszne nicki jak: --->Twoj stary reaktyacja<--- --->Ziom od uchów<---(Moj nick na Antice) :mag: |
Ciekawy Nick
ja widzialem gosia o nazwie "*****wo" jeszcze byl "worek cementu" "worek bigosu" "helerwynno zenupo" (ten ostatni to moj kolega :) :) )
|
Spirytus wysokooktanowy
|
Na danubi był...
na Danubi był nick "Wez mnie nie bij"
heh... Ludzie to mają wymysły |
"notoryczny zabujca''
a tu jeszcze ciekawy dialog: 1: Why you can go there and i can't? 2: Cose i got premmy 1: Premmy? Can you give me premmy? 2: [chwila ciszy] 1: Give me premmy 2: Ok, but you have to give me 100 gp tak jakos... mnie to rozbiło :] pzdr |
muj kumpel sie nazywa "Twuj stary sie nazywam" :p ale lol
|
Character information
Name:Lolu zostaw mojego potwora Level:1 World:Julera Character deaths 07.02.2005 08:33:29 CET Killed at Level 1 by a rat xD Na tym koncie co podałem, jest jeszcze kilka postaci (17 :D) większość na 1lvlach, a jak na wyższych to masy deadów często z rooka :D, nicki też śmieszne :D |
najlepszy nick !!!
Wuj waclaw-(to muj wujek)
Qbencja kupa w lesie Zosiadwa Yogar kaken Słabe nicki????Jak coś macie to piszcie !!!!!!!!!!!!!! :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] |
śmieszne imie
ja widziałem imie:Śikacz ,Odkupiciel i Jezus Chrystus :D dziwne imiona wszyscy z Danubi :]
|
Ja widziałem nicki:
Dziki zjadacz asfaltu (ja) Twoja stara ma kuta*a |
:)
fantastyczne imie(harmonia)
|
rolnik knight
biedak dostal bana na 195 lat za pacc :( :( :( :( :( X( X( ja widzialem dj traktor zdzichu wymiatacz motyli bezlitosny lachociag zdzichu robi za dychu nie mam imienia :p zabojca ratow bubble konratakuje-to moj:P:P:P:P lord of master rolnik power gdzie jest moj traktor analogia z bujakiem cipek pogromca zwykly ziom lacho ciom malgosia bez wlosow zjem cie uh ci w dupe obrzygany marian |
ja widzalem :
Spocony grzybek (eternia) twuj stary(isara) :D :D |
ostatnio po Isarce biega po rooku :
- Ciota - Beckon (me rookslayer) widzialem: - miss click - free itams plx jakos tak - ****a - ***oza |
albo jeszcze jeden mi sie przypomnal , dokladnie nie pamietam :
Ruch****e przedszkolanki Pekniety jez Noob Pogromca Demonuw Kulawy Pies Kocham Kasie Wale konia Papier Toaletowy Plemnik Baku Baku ________ Nie pij gdy prowadzisz samochod Za duzo sie wyleje :D |
Ja spotkalem takiego dziwnego typa:
-Andrzej pogromca rotwormow jak do niego zagadalem to powiedzial " "hi" to mozesz mowic do swoich kolegow" |
ja wczoraj widziałem taki nick... a nawet 2
Wrocilem Nieodejde Najdluzsza nazwa from Isara |
"zakonica nimfomanka" czy jakoś tak... :/
|
Ja widzialem kolesia "polacy mają duże ch**e"
@up jeśli już ktoś to pisał to sorki ale nie czytałem wszystkiego. :) |
Druidka od robienia uhuw(mój :] )
Piekna rookmasterka (postac wugizi) |
Kolejna dawka by my rookstayer :)
-Lolu zostaw mojego potwora -Fri itanz plx -****a ale lagi -uhysobiezrobie |
Koniobijca :kon:
Szczurzodup (jakos tak) Wujek dobra rada Ruchy bo robie Uhy |
Ja widzialem roz***ane stringi prezydenta (Titania)
Niewiadomo kto, niewiadomo co titania |
Ja widzialem taki nick: Kapitan kapusta i Tania dziwka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |