![]() |
5... 14:03 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. 4... 14:05 You advanced in sword fighting. 79 buaha udało się przed up :D 3... 4:05 Server is going down in 3 minutes. Please log out. 2... 1... 14:07 Server is going down in one minute. Please log out. Do zobaczenia za 3-4 godziny! :cup: |
Zaczyna SiĘ
14:06 Server is going down in 3 minutes.
Please log out. Gram na Guardii zaczyna się UPDATE 2007 SUMMER 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o |
updateeeeeeeeeeeeeeeee
;ppp |
Spoko all :D
Teraz jak update to idźcie wszyscy na dwór,pograjcie w piłkę,spotkajcie się z dziewczyną,ze znajomymi,a jak wrócicie to będzie update :) Nie warto na niego czekać i logać się co 5 min bo to potrwa trochę.Posłuchajcie mojej rady :) HAIL
|
Nom niektóre były wcześniej już wyłączone, mam nadzieje, że do 16 sie wyrobią z robotą. Powodzenia !!:]
|
@up dobrze mówisz
Ciekawe czy będą jakieś potworki dla 30 RP. Już widze po update setki ludzi na nowej wyspie :P |
@2 up dobrze mówisz
Ciekawe czy będą jakieś potworki dla 30 RP. Już widze po update setki ludzi na nowej wyspie :P |
Jun 26 2007, 13:48:25 CESTKilled at Level 32 by Sir'Gloomy
and by Spijsvertering meganismePadłem 15 min przed update, team 4 pkrow w carlin. No zajefajnie. THX FOR Neostrada. Mialem jeszcze 40 uhow... Ta update jest ale jakos za bardzo sie nie ciesze:( |
@Golis dobrze mówisz (ja sie przejadę autem tu i tam)
Ciekawe czy będą jakieś potworki dla 30 RP. Już widze po update setki ludzi na nowej wyspie :P @edit Sory za tyle postów ale : Użytkowników czytających ten temat: 221 (zarejestrowanych: 54, gości: 167) :D |
Website Not Available
The website is currently not available due to maintenance. Please excuse the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team |
Nic dodac, nic ujac:
http://img167.imageshack.us/img167/1511/beztytuuna0.jpg |
:(OCZYWIŚCIE CIP SOFT NIE NAPISAŁ O CZARNEJ STRONIE UPDATE DLA KNIGHTÓW I PALKÓW, CZYLI O SKILOWANIU...POWIĘKSZENIE HITÓW UNIEMOŻLIWI PRAKTYCZNIE SKILOWANIE NA SLIMACH NA WYŻSZYM LEVELU I/LUB SKILACH PONIEWAŻ SLIME BĘDZIE PADAŁ NA KILKA HITÓW:(
|
Jeżeli używam linuxa (nie posiadam Windowsa) to wyjdzie też klient pod sytem Linux?
Bo na razie można ściągnąć tylko wersję pod Windows: Kod:
Website Down due to Update |
No szkoda, bo skilowanie na rotach będzie nie łatwe :(
a na slimy są że tak powiem dużo zadają ;( Wiec tu będzie kłopot :confused: |
zainstalowalem klienta 8.0 i mi zjadlo wszystkie mapy, chyba powalilo panow z cipsoftu ze bede sobie to wszystko jeszcze raz odkrywal -.-
|
Aj pitolicie panowie :)
Skoro slimy/roty beda za szybko padały zawsze mozna skilac na monku który sie leczy więc niewidze w tym problemu. 7.6 Plzz |
|
Powiedzcie Lepiej Za Ile I Gdzie Moge Kupic Nowe Czary Dla Knighta?? Prosze O Odpowiedz Bo Zaraz Po Update Chce Isc Kupic Czary .
|
Cytuj:
|
Wie ktoś może gdzie nowy klient zapisuje mapki? Na wszelki wypadek skopiowałem je sobie wcześniej, ale nie będe ich narazie wklejać z powrotem bo jeśli klient zapisuje je gdzie indziej to nie będe ich dublować. Szukałem w moich dokumentach i tym podobnych no i nie mogłem znaleźć ;p Klient testowy zapisywał mapki które sie odkrywało, ale też nie wiem gdzie. Jakaś nowa sztuczka Cipów ;P
|
Mapy zostaly jak byly nic nie trzeba na nowo odkrywac. Poprostu dla zwiekszenia przejzystoci folderu z tibia zostaly przeniesione do C/.../Tibia/Automap Wrazie reinstalacji systemu radze zrobic kopie zapasowa tego folderu...
|
Cytuj:
|
Kolejny + dla CipSoftu :D Teraz jak jakas zaraza mi usunie folder z tibia, albo gdzies go zwyczajowo wywieje, nie strace mapek ;)
|
Czy wam tez wystepuje jakis blad jak chcecie sie zalogowac??
edit to moj pierwszy update wiec neiw iem co i jak |
Rothes- bardzo dziękuje ;]
|
No wreszcie update, ciekawi mnie jak długo potrwają prace :)
Użytkowników czytających ten temat: 205 (zarejestrowanych: 46, gości: 159) SpeedyZkS, Ibracnus, szokiz, Petrof, _klomfi_69, Gatho Gokhinin, Peet, zwirek, Michal_angel, RozP, Fintern, Xaarthez, Fred Druid of Pacera, Addams, Byrtex13, Eagle, Lukiner, marttin89, Lucyferusek, Lazek, matrach, nepton, ilicho, Ravalon, Sucinio, Miracle, Komarek, Lukib, Mlecziii, SeQ_PL, szymcio, Pablosso, MoryS, krzys__74, Gosstan, Htarlov, Abin'Zulijan, Piekny_Lolo, Maynards, nosane, ghost95, zboro_69, Smallmacioo ;] |
Cytuj:
Btw. nawet ładna ikonka ;) Ludzie narzekali na upka a forum przeciążone... |
Byle by przed 7 skończyli to jeszcze zostanie trochę czasu na oblukanie co i jak:D
|
mam nadzieje że bedzie jakiś news gdzie bedzie pisać:
-dane potworków (loot, hp jakieś, konkretne cechy np. haste) -nowe czary -opis gdzie co jest --- mam nadzieje ze do 17.00 sie wyrobia ^^:D |
Cytuj:
|
ooo widze ze tibia na nowy wyglad ikonki :D ladny... ciekawe do ktorej godziny ten update potrwa... pewnie gdzies do 19 :confused:
|
Nie moge sie doczekac ;) Dobrze, ze dzisiaj wrocilem - patrze na tibia.com a tu update. ;p
|
a ja nie mogę ściągnąć;(
|
Zwalili sprawę... Mapy w "documents and settings"? Po co to komu? Dla przejrzystości? To wsadziliby je do podfolderu jakiegoś w katalogu Tibii... Ehh...
Kiedyś była ankieta dotycząca tego, kto używa pamięci flash/USB do przechowywania Tibii, a teraz uniemożliwiają takie działanie... Brawa! :F Nienawidzę programów, gier, które trzemając pliki konfiguracyjne itp. w "Documents and settings"... Zmień profil w Windozie i program/gra staje się bezużyteczna. Brawo... Po grzyba to? :F @2up Zmień ten evUl chakśorsky podpis, leszczu. :> |
A kto wie, gdzie Vista przetrzymuje pliki map?:P
|
No juz jest!!!
To tibia.800
To link nowej ikony tibi (oznacza to nowe outfity) poraz pierwszy sie zmienilo: "h t t p : / / i m g 1 6 2 . i m a g e s h a c k . u s / m y . p h p ? i m a g e = t i b i a i c o n m w 3 . p n g" (bez spacji) Ale jeszcze nie da sie grac. Mozna sciagnac z: "t i b i a . c o m" (bez spacji) Ale tylko jak sie nakliknie na account, forum i login. xD Sciagajcie szybko!!! Ja juz sciagnalem ;P. :cup: |
ehh
Ehh a ja nie moge zainstalowac tibi :(( Bo Gdy chce instalowac wyskakuje napis iz musze zalogowac sie na strone administratora bo inczaaczej nie zaisntaluje a ja hasla nie mam a wlasciciel admina nie da mi hasla :(( co teraz mam zrobic!? :((( HELP
|
Cytuj:
|
ja rowniez nie moge sie doczekac :evul:
farciarsko dzisiaj skonczyl sie dla mnie dracona quest ;) ... zostal ukonczony ze 5 minut przed updatem ;P ... Pozdrawiam |
Ja nie mogę coś znaleźć tego pliku gdzie mam mapy wkleić, a jak w Start->wyszukaj wpiszę automap to pisze że nie znalazło ;/
P.S. Myślę że prace zakończą się albo o 18.00 albo o 19.00 na pewno nie wcześniej i raczej nie później (może między 18 a 19 xD) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |