![]() |
@up
popieram jestem na 4 epie ; D, czy ryuuki ma non-stop otwarte oczy jak ryba? i kim sa te 2 postacie z 1 openingu? (bluehair'rowaty i ten redhair'rowaty* gość?) *jakoś tako mi sie powiedziało ; p |
Cytuj:
@down: Obejrzalem chyba 2 odcinki Bravo Girls, ale potem zaczalem cos innego :) Nie powiem ci ile masz na to czekac :D Wszystkiego sie dowiesz w swoim czasie. Co to za atrakcja wiedziec co sie stanie i kiedy... |
@up
ok,powiedz który ep,bede wiedział ile mam na to czekać... pewnie Kira (lol) cierpi na rozdwojenie jaźni? ps:widizał ktoś takie anime jak Bravo Girls?,zabawna komedia z ładnymi dziewczynami :p (to jest gat.Shonen?) |
*Rayza
W pierwszych 10 odcinkach się dowiesz, więc nie musisz płakać, że trza dużo czekać :P *edit (down) Jaa, faktycznie xD Po prostu oglądałem cały czas z polskimi napisami i było tam wszędzie Ryuuku, więc się przyzwyczaiłem :P Dzięki za poprawę :-) |
Cytuj:
|
Znalazłem stronkę na któej można oglądać anime (nawet troszkę tego tam jest):
http://www.kreskoweczki.pl Pozdro :) *Rayza (down) Fajny podpis, tylko one wyglądają na takie młoooode bardzo :P |
nom,fajna strona ja tam oglądam girls bravo i death note ^^,ale wersji veoh tv
chociaż początkowo nazwa kojarzyła mi sie z dosłw. kreskówkami,to tak nie jest @up maja maks 17-18 lat. : p |
Najlepsze Anime jakie ogadałem to:
- Elfen Lied *Nie ma lepszego Anime, wzruszylem sie na koncu. - Fate stay/nights *2 Najlepsze ANime - Zero no tsukaima *Warto obejrzec 3 Najlepsze ANime. |
Cytuj:
a do pozycji numer 2 i 3 to myslimy podobnie :P btw. czekamy na 3 seria ZnT :D |
Ogladal z was ktos School Days badz tez Suzuke?
Bo tak patrze ze nikt nic nie wspomnial :'(((((((((((((( @Edit Rayza co tej blondi wystaje z tylka ? :O |
Kumpel z klasy mi gadał o tej Suzuce. Podobne super anime. Nie wiem. Skończyłem narazie oglądać GTO i zacząłem Devil May Cry'a. Ale to krótkie, raptem 12 odcinków, więc może potem ta Suzuka:p
Cytuj:
*edit Powiedzcie mi z jakiego to jest anime : P Ukryty tekst:
|
Najlepsze anime to "Kapitan Jastrzab" ahhhh przypomina mi sie dziecinstwo :p
|
Cytuj:
|
@Rohas
Ouran High School Host bodajze |
*Kramer
Dzięęęękiii :) Dokładnie się to nazywa Ouran High School Host Club:p |
Prawdę mówiąc, anime i manga kojarzą mi się z bajkami dla dzieci, nigdy nie dostrzegałem w tym głębszych przekazów, jednakże zaciekawiła mnie fabuła Death Note(przeglądając ten temat natknąłem się na owy tytuł:p), toteż właśnie buforuje mi się drugi odcinek:)
|
Bo wiesz MasterTusk, sa rozne rodzaje anime. Niektore maja glebszy sens (byousoku 5 centimeter), a niektore nie :)
Sa takze ambitniejsze z rozbudowana i zlozona fabula (death note). To, ze zaczales swoja przygode z anime od Death Note'a ma swoje plusy i minusy. DN jest po prostu swietny (wg wielu fanow anime) i po obejrzeniu takiego "master piece" mozesz miec problemy, ze znalezieniem czegos rownie wciagajacego :P |
Cytuj:
Sry zjadlem gdzies club :p co do death note , to jest arcydzielo ze tak powiem |
Cytuj:
Dziś mi się nudziło i zobaczyłem 3 odcinek. Skończyłem na 10 i chcę więcej... |
Widzę, że ten Elfen Lied ma spore poparcie : P chyba też zacznę oglądać zwłaszcza, że anime to tylko 13 odcinków + 1 OVA. Takie właśnie anime lubię, a nie jakieś tasiemce po 100 000 odcinków. Noo może zostawmy Naruto i DB.
PS: Hellsing rządzi! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wlasnie zaczalem ogladac Full Metal Alchemist na Hyperze. Leci 1 odcinek dziennie, po japonsku z polskimi napisami. Po 2 odcinkach, musze powiedziec, ze fajne nawet ;) @down: napisalem, ze lubie anime takiej dlugosci jak death note :P |
obejrzyj Death Note,nie pożałujesz 37 odc. genialne anime
|
Cytuj:
|
Hellsinga znam od bardzo dawna,wiadomo. To chyba pierwsze anime(takie poważne,nie pokemony) jakie znałem. Ale dopiero teraz się nim zainteresowałem i właśnie oglądam 2 odcinek. Bardzo mi się podoba ; ) Dobry klimat. No i ta giwera : D
Edit: Aha. I widzę sporo podobieństw między Hellsingiem a Sin City : D Co jest oczywiście plusem wielkiem. |
"Shippuuden 53-54"
Podobala mi sie kreska , dodano kilka nowch utworow , fajnie przedstawione nie ktore akcje. Minusem jest to ze wchodza nie zapowiedziane filtery !!! ... -.- (jak to mowia na innych forach "perrot idze na kase a nie na fanow") |
z naruto robi sie teraz zwykly tasmiec choc z tygodnia na tydzien ciagle mam nadzieje ze przestanie. I z tygodnia na tydzien sie zawodze...
|
Naruto Shippuuden byl fajny do pewnego momentu. Potem same fillery. Polecam mange, tam sie zawsze cos dzieje :)
@down: ogolnie ogladajac anime powinno sie angielski znac :P (ma sie duzo wiecej tytulow do wyboru) |
ale trzeba dobrze zdac anglika ;/,po polsku raczej juz niema
|
Cytuj:
|
Hu hu dawno tu nie zaglądałem :P
Co powiecie o serii 'Basilisk Kouga Ninpou Chou' ? Właśnie skończyłem i nie było złe, oglądał ktoś? |
Ja zacząłem oglądać ostatnio Fate i Zero no Tsukaima. Oba anime są wciągające trzeba przyznać :P
|
wie ktos moze gdzie mozna sciagnac anime gilgamesh z napisami ?
|
Skończyłem oglądać Suzumiya Haruhi no Yuuutsu. Fajne, nawet bardzo.
|
Cytuj:
Obejrzałem standard. Ostatni odcinek był strasznie pomotany. W sumie to 3 ostatnie. I tak stwierdzam że anime super. OVA opowiada tę samą historię,tylko nowa wersja? Widziałem na youtube scenę walki Alucarda z tym Watykańskim okularnikiem której nie było w standardzie ;l ; p |
Death Note - zaliczony.
|
szybki jesteś ja jestem na 26 epie : p , a dzis zamówiłem se 2 mangi parodie DN...../Life Note/ i jeszcze jedna
|
osobiście nienawidze anime, ale to nic osobistego
|
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------------------------ @topic: Ogladam sobie codziennie fullmetal alchemist na Hyperze i jak narazie (okolo 10 ep.) bardzo mi sie podoba. |
zazdroszczę ci Hypera,miałem go kiedyś :(..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |