![]() |
Cytuj:
|
Nowy sezon, nominalna pozycja i 3 brameczki w 2 meczach. O to właśnie chodziło.
|
A Strzeszyn po wyrównanym meczu w końcówce przerżnął i przegrał 0-1:(
|
Mam pytanie: jak zmienić pozycję? Da się tak, czy tą decyzję podejmuje menager?
|
Cytuj:
Menadżer musi Cię wystawiać w meczach na tej pozycji na której chcesz grać. No chyba, że będziesz trenował sam tą pozycję, ale to tylko strata treningu ;) btw. Pokemony rulez ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja sobie gram w Racovii, na razie mam jeszcze 17 lat i mam 23 skille, jestem obronca. Nie gram duzo, ale zarobki mam niezle (5000 PLN) i szanse gry w towarszyskich. W tym sezonie sie wzmacniamy, a w nastepnym walczymy o ekstraklase.
|
Cytuj:
|
Czemu nie mamy w nastepnym szans? W tym chcemy walczyc glownie o to, by nie spasc, ale w nastepnym kto wie...
PS.: Wszystkiego najlepszego! Jesteś teraz o rok starszy. Masz poniżej 21 lat, twój potencjał pozostał taki sam. |
Cytuj:
|
KSSG 4 - 0 Racovia
23:17': Maks Piątkowski strzela... 23:17': GOOOOOL dla KS Strzeszyn Grecki!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans! :P |
Co mam trenować jako pomocnik? :P Bo mam już 13 krótkich podań.
|
Chcesz być Defensive czy normal?
|
Kuuuurwa... Znów ban...
Elite Fc 1 vs 1 Pokemon Nawet się trzymam, ale bombardowania przesadnego nie ma. |
56:47': Gustaw Wawrzyniak gra dziś jak z nut! To co on dziś robi.. Ah! Aż miło popatrzeć na tak utalentowanego zawodnika.
(: |
Cytuj:
@down Dzięki |
Pomocnik Lewy/Prawy Ofensywny Pomocnik Lewy/Prawy
Technika Wizja Gry Ustawianie Się Krótkie Podania Szybkość Wytrzymałość Drybling Wykańczanie Długie Podania Dośrodkowania Defensywny Pomocnik me;) Odbiór Piłki Wizja Gry Długie Podania Krótkie Podania Ustawianie Się Strzały z Daleka Główkowanie Szybkość Wytrzymałość Drybling Pomocnik Środkowy Odbiór Piłki Główkowanie Długie Podania Krótkie Podania Wizja Gry Szybkość Wytrzymałość Ustawianie Się Drybling Strzały z daleka Ofensywny Pomocnik środkowy Wykańczanie Technika Wizja Gry Drybling Ustawianie Się Krótkie Podania Długie Podania Szybkość Wytrzymałość Uf przetłumaczyłem z Training Guide na forum Fsa Wybierz Co ci pasuje;) |
Mam pytanie odnosnie treningu a meczu
a mianowicie czy w dzien meczu mozna trenowac? |
Tak w dniach meczu są normalne sesje treningowe, na których się trenuje;)
|
Chwalimy się ile zarabiamy ^_^?
16 tysięcy pensji. 8 tysiecy za mecz 4 tysiące za czyste konto... |
Po hacku wróciła mi chęć do grania. Założyłem nowe konto z: Zawodnik: Teodor Staszewski. Teraz muszę poszukać jakiegoś "żywego klubu" i się rozwijać xD Jakby ktoś potrzebował obrońcy do grzania ławy to pisać :P
|
takze szukam klubu ktory przygarnie poczatkujacego napastnika z 1 skilem :P
Albrecht Alszer (37854) przejde za grosze :D |
Powstał nowy Klub Tropicana w ogłoszeniach jest tam się ładować:P Tylko wcześniej napiszcie do niego a nie od razu propozycja.
Ja zarabiam 12 tys i mi styka. |
Cytuj:
A tak swoją drogą... Elite rządzi Polską, Michno, Opas, Niedziela, i mistrzowska drużyna ; ). |
a mnie ktoś przygarnie ?? :DD zaraz wkleje staty o są :
Ukryty tekst:
@down a jak podniesc ?? :D |
LOL, morale 1%?
|
Podpisany dnia 26/12/2007
Pensja 22000 zł |
Podpisany dnia 20/1/2008
Pensja: 12000 tyś. zł. |
Cytuj:
|
Mój pierwszy mecz obrońcą w barwach Tropicany = ocena gry 6,00 ;]
Aha, dlaczego gram i chcę być środkowym obrońcą, a pisze mi, że jestem prawym? |
mam jeszce jedno zapytanie
jak trenuje caly dzien szybkosc to uzbieram 232%(8% bonus :D) pozniej zaczne cos innego to czy zapamieta mi ze mam tyle wytrenowane czy jak zaczne trenowac znowu szybkosc to bede zaczynał od zera ? jezeli nie to czy jest jkis czas zachowania tego treningu np.tydzien /? z gory wielkie dzieki |
z małym skillem (5) lepiej wybrać drużynę z niższej ligi (c-8) czy od razu b-2 czy b-4 ? Chodzi mi o to, żeby zawodnik się jak naszybciej rozwijał
po ptakach - w szeregach tropicany (3 w obronie tylko ??) |
http://i10.photobucket.com/albums/a1...klad/asd-1.jpg
Czy z czymś takim mam szansę na miejsce w kadrze ? Jestem prawym pomocnikiem. Byłbym zapomniał - mój grajek ma 18 lat. |
Yoh a to musisz z Mikołajem Skontaktować i go zapytać..
@Dzid widzę że wasze marzenie o awansie się nie spełni.. |
Po odpowiedzi jakiej mi udzielił, stwierdziłem, że nie mam zamiaru grać w kadrze prowadzonej przez takiego człowieka. Michał Pindór mówi dowidzenia reprezentacji Polski.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zostałem pierwszym w historii Elite Fc reprezentantem u18.
|
Gratzy Aragorn:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |