![]() |
Cytuj:
o stary, nie gadaj! masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1 rispeckt! |
Hehe chyba coś Ci shift od tej tibii nie ogarnia mała kurewko chyba że tak mocno się psychicznie podbudowałeś tymi !, ? że za bardzo chcialeś a Ci nie wyszło... gz mistrzu 150 i padnięcia hah kolejny raz kiedy chciałes pokazać jaki jestes elo i pro a znów i tutaj Ci nie wyszło ;(
Nie martw się pij mleko a może kiedyś uda Ci sie dokonać tego czego narazie nie potrafisz :) |
Cytuj:
Pisząc tak widać, że chyba zazdrościsz - bo z tego co widze to nie masz niczego z tego co wymienilem bo jak mialem wolne to cie widzialem cale dnie on line :) szkoda mi ciebie ale coz twoj wybor. |
teraz to każdy sie boi ich ruszyć więc h Szwedzi robią co chcą ^^ chcą botować to to będą robić i nikt im nic nie zrobi.. pozostaje czekać na to jak bedą się wybijać nawzajem ^^
|
Cytuj:
|
Ciekawie sie robi;d
|
Jakas wojenka ? Ja nie w temacie... :P
|
No własnie będzie jakiś war ? Bo słyszałem, że coś ma być. Jeśli coś wiecie to napiszcie i nie wyzywajcie mnie, bo o to pytam. Widzę, że obrażanie w tym temacie to już tradycja ;p.
|
...wojna powiadacie ... a jak narazie to Xerene jest najnudniejszym serwerem w Tibii
No może oprócz non-pvpB) |
ale i tak chce jakiś War :D
|
a kto ma walczyc jak jedyni normalni ludzie mogący temu podołac zostali zdradzeni?
|
Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/
I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie :P) ma coś do Tengu... Kurde... Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości... Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka :) Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie. :) |
Nieznasz ich z tej drugiej strony:D,ale kazdy ma "dwie twarze"
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem. Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe. To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa. |
Cytuj:
Taa, lvl ladnie bijesz |
wzruszające historie :D
nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!". co do osób, które piszą: "swe sux..." - jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem.. zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11" - większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat.. Adrian =) |
@Adrian
Teraz owszem nie mam problemów byc moze dlatego, że bije skille póki co. Może i masz racje, że xerena zmienila sie na lepsze ale nie gadaj, że nie zdaża się Mitzumowi wbic pz "przez przypadek". Kiedyś byłem tepiony jak głupi. P.S Jak selekcjonujecie ludzi na noobów i tych którzy moga grac? hmm? @Topic wkońcu ktos zaczał gadać. |
Cytuj:
Poniewaz po ostatnim upie taki sorc gówno moze zrobic juz nie bije z sd po 400+ i to jest glówny powód poniewaz teraz o wiele latwiej jest uciec spod rak takiego Mitzuma do pz'a. Zreszta i tak juz na xerenie nie gram i nie mam zamiaru wrócic na ten serwer. Jedyne czego mi szkoda to ludze z którymi tam gralem:( @Adrian i nie oceniaj ludzi w ten sposób uwierz jest wiele osób którzy znaja dobrze angielski ale poprostu ktos z Tengu sie do nich przyczepil i teraz nie maja juz po co grac na xerenie |
Czlowieku Mitzum wcale nie musi cie nawet zaczynac bic zebys ty mu z floty wyskakiwal... co z tego ze uciekniesz, drugi raz uciekniesz, trzeci moze ale za czwartym juz nie i tak beda cie gnebic. Co ma slabszy sorc do PA mitza ? On i xazez poprostu juz nie sa tacy evUl jak kiedys ;p
|
Czyli uważasz, że jeżeli ktoś nie umie angielskiego to jest to powód to hunta?
Miałem 95% z ustnego angielskiego, a z pisemnego 96% na maturze i mam hunta :( I dostałem go bynajmniej nie za nieznajomość angielskiego, a za to, że kupiłem domek (ten ostatni hunt przed wojną). A co do poprawy tego świata to nie wiem bo nie gram ale czasami wchodzę na erig i widzę, że conajmniej 1-2 osoby zostają zabijane każdego dnia. |
Jak moża wywnioskować z powyższych argumentów, wiekszość swe jest bardzo nie lubiana przez polskich graczy. Wszystkie przyczyny "wąnty" do swe są poparte dobrym argumentem.
Dlatego zmieńmy ten temat =] Co tam panie w polityce? P.S JEBANA NEOSTRADA PO CH**A NA NIA ZMIENIALEM SWEGO KOCHANEGO NETA? P.S2 Chce ktoś kupić knighta 39 lvl skille 78/78 prawie 79/78 axe? Cena do uzgodnienia moge wystawic na allegro.pl to sobie walniemy po pozytywie. z cena sie dogadamy moze być pacc. GG:7998390 |
Ludzie co tu tak pusto?? Piszcie cos;>
|
Ehh... Dobra nie będę tutaj się rozpisywał bo każdy z was ma swoje zdanie co do swe... Ja w tibi postanowiłem nie mieć narodowości ( co nie oznacza, że nię będę pomagał Polakom w biedzie) bo przecież nie jest to gra "grupowa" tylko osobista... Hmm zamiast spoglądać na złą stronę Tengu może spróbowalibyście spojrzeć na tą dobra? Co widze Polaka i jest coś o Tengu to zaraz wyklina ich itp... Nie czaje tego... Zapewne zaraz będę i ja wyklnięty za to, że "liżę dupę im" ale nie, nie liże im dupy... Po prostu są to tacy ludzie jak i my...
|
double post przez przypadek...
delete please |
up nie macie żadnego pojęcia jacy oni są wbijcie z tych waszych 20-40lvl 100+ i spróbujcie pograc. Podyskutujemy wtedy.
@edit Falcon zaraz napisze że sie da. Zapomnialem dodac "pograc z honorem" |
Vilth~ ma racje... ja chociaz moznaby powiedziec ze sie wybilem to majac 30 lvl bylem paed przez swauf igf (jakis tam kumpel hulabaloo, wyjebany z serva zreszta) lillian bright (teraz w sumie jest moim friendsem) i zalotha. Jesli chcesz grac na xerenie i wbic szybko 100 lvl to musisz sobie dac sobie spokoj z opcjami typu zostalem wyjebany z tomba wiec zabije jakiegos swe. Jak mnie wywalali po prostu szedlem gdzies indziej , nie probowalem zadnych akcji itp bo tylko bym na tym stracil. Trzeba rozwaznie grac :)
Nargoriel zreszta ostatnio zdecydowanie poprawil sie na + i musze powiedziec ze jest bardzo spoko, zapewne do czasu, ale na dzien dzisiejszy nie mam mu nic do zarzucenia. |
Niestety stwierdzam, że Xerena jest jednym z najnudniejszych serwerów....co potwierdza to co dzieje się na forum...
|
Cytuj:
|
A jaki serwer teraz warty jest tego żeby na nim pograć :> ?? PvP ofC
|
Wszystko zależy od twojego podejścia do gry..=]
|
heh no nie wiem spokojne expienie i tyle, żadnych wojen i małej ilości PK ;)
|
Wojny nigdy i pk to elementy praktycznie rownowazne expieniu =] czyli ich brak jest nie mozliwy...=]
|
TyMiN ja się przeniosłem na Morgane. Myślę że Ci też by pasowała;p dośc spokojnie tu jest czasami aż zabardzo ;p Zresztą nigdzie sie fajnie nie pogra dopóki nowy serv nie wyjdzie.
|
Cytuj:
|
Nudno, prawda, ale ja mam nadzieje <patrz Furora> XD
|
@Vacek
Te servy to muszą najpierw wyjśc żeby na nich grac :P.Ostatnio słyszałem ze na zimowym up date maja przywrucic chociaż czesc sily dla sorka i druida ciekawe jak to wypadnie.Ja teraz gram palkiem i pomimo tego ze gdzie nie pójdę to sie zwraca nudno mi jest teraz gra mało druidow i sorkow mysle ze jak przywrócą im chociaż cześc poprzedniej sily to znowu będzie normalnie ^^.Te wszystkie up daty ida w strone uspokojnia tibi cipy tylko poprawili sile knighta który przed up date nie mógł sam zabic małego lvla a osłabili sorka który mógł solowac praktycznie każdego.Dla palkow tez sie oberwalo expic to sobie mogą zajebiście no ale jak sie miało 200 lvl i waliło sie po 400 z sd i 150 + z p bolta to wychodziło więcej niż teraz i taki 80 mag leżal a.Druid to w ogóle najmocniej oberwał przed up date to chociaż mógl z sd mocno uderzyc i leczyc siebie i innych a teraz to nie dosc ze nie ma ofensywnego czaru to jeszcze z sd marnie zostalo im tylko leczenie :/.Sory ze nie na temat ale nudno tu :P. |
Seya Aurius padł + hunted, za to ze nie zdarzył kupic pacca na POI (?), rozumiem ze wpisal sie na liste a to zobowiązuje ale pewnie w rezerwie było XX chętnych. Ahh ta Xerena ;)
|
Własnie ach ta Xerena =]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |