![]() |
@Ciri the Witcher
Czemu zabiliście Kazuru i Bamlee nie widze żeby oni brali udział w wojnie .] |
@UP
Name: Bamlee Comment: rl of ake, thats all i have to say ;) Może dlatego? ;] Przy okazji... Ludzi pokroju Grebola proszę o nie pisanie w tym temacie. Nie potrzebujemy tu ułomnych idiotów, którzy nie wnoszą nic do dyskusji, a jedynie ubliżają innym. |
Wlasnie czemu kazuru padl przeciez on nie bral udzialu w wojnie ??
|
@Ciri the Witcher
Wow! straszni jestescie :P a tak w ogole kim ty grasz? |
@up
fea umarth |
Cytuj:
Nie mam sobie nic do zarzucenia- nigdy nie twierdziłem, że moja postać nadaje się na wojaczkę, ba, wręcz odwrotnie, a tym, którzy robili coś konkretnego, nie umniejszałem zasług. Ja czepiałem się raczej braku dojrzałości intelektualnej - tak zwykłem robić, moja podła natura... Zycie towarzyskie i 'kariera' układa mi się b. pomyślnie, jestem ostatnią osobą, którą można nazwać dzieckiem neo :) Niemniej, pozdrawiam ;] @Topic: Od kiedy na azurze pytanie "dlaczego zabiliście" zostało uznane za konstruktywne? |
Może tak 4fun go ubili albo miał za duże włosy pod pachami i dał się trapnąć ? Albo w jakiś bliżej nieokreślony sposób pomagał Wanted.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Punishers, którzy tak zarzekali się walczyć z PA, stosują takowe taktyki. Co z tego, że był przydupasem Wanted, Drazharma, że był bratem, ciotki, babki Urbexxa? Jakie to ma znaczenie skoro nie walczył i raczej nie miał zamiaru pchać się do wojny? Ja też mam paść od Wanted tylko dlatego, że znam Fea w RL? Jakie to ma znaczenie, skoro nie uczestniczę w wojnie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. Kazuru to ja :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podpisano Dazo Warchief @Kere Przyzwyczaj sie do takich sytuacji. To nie jest xerena, szczerze mowiac jezeli chodzi o pa to spadles z deszczu pod rynne. A jak jeszcze wygraja punki to bedzie takie pa jak za czasu panowania szwedow. |
Cytuj:
To Ty tak uważasz -.- ale nie wszyscy mają takie samo zdanie.... może Kazuru mu pomógł kiedyś, a Ty o tym nie wiesz więc nie pisz, że lizał albo płacił n/c (W tibii też są kumple... nie wszystko sie kupuje.) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak nasz swiat swiatem...
a) Tak kazdy kto ma wujka ciotki babci Urbexxa jest hunted przez Punishers b) Tak kazdy kto ma syna dziadka bratowej Patanou jest hunted przez Wanted Kazuru przez swoj zgon splacil prota u Draza i moze expic sobie ile wlezie. Tak samo kazdy ktory nam zaplacil / zaplaci... @Jed Wanted nigdy nie pojmie ze mimo, ze jest sie po przeciwnych stronach barykady mozna czasem wyskoczyc razem na piwko albo pograc w nozke. Pozatym nie stosujemy PA od kiedy wzielismy ta wojne "na serio". Kazuru padl za pro, tak jak juz napisalem i tyle... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Faaajnie,wojna na azurze się rozkręca bo raczej się nie kończy,Wanted musi się sprężać ostro,Punishers już expią bez problemowo i myślę ,że wygrają.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sir Siera here |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nowy temat , nowe klotnie....
Ludzie, nie nauczycie sie zeby sie tu nie klocic na rozne glupie tematy ? @Siggurdius moja opinia na temat tego goscia jest taka ze to spoko ziomek i nigdy nic mi nie zrobil ani moim kumplom , lepiej sie czepiajcie marshalla bo o nim to mozna duzo powiedziec. @ktos tam pisal o yavim Huj ci do tego czy on potrzebuje na operacje oka czy nie, jak by ciebie takie cos spotkalo i ludzie by cie wysmiewali na forum to by ci bylo przyjemnie , to tak jak smianie sie z inwalidow. @Eldyn Co do niego to tez nic nie mam , ludzie czepiacie sie jego a on nie logowal chyba od roku na tibie , a to ze ojebal corsa to wtedy o ile pamietam byla wojna i shanoz byl w wanted a cors w vision. @Tajemniczy~ Znowu go tu spotykam i znowu widze jego posty wszczynajace klotnie na forum. To tyle z mojej strony ;] Have Fun. Cya in Tibia |
Cytuj:
a) Kazdy kto zaplaci Punisherom -> hunted b) Niedlugo czeka was mila niespodzianka :* @up Ja wywoluje klotnie ? W jakim sensie ? Poprostu irytuja mnie takie osoby jak Fea (new owner,ofc). Przedstawia sytuacje jakby to Punishers byli Bogami na tym servie, a Wanted marionetkami -.- |
Ten fea to zawsze byl w*****ajacy. Niezaleznie od ownera.
|
Punishers to jebane PA huntuja mnie bo moj rl brat to Hammpion :(
|
haha Heniek ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jeśli będziecie zabijać każdego kto ma prota u osób z Wanted to będziecie musieli wybić z 1/3 serva.... bo "kilka" osób kupiło u Wanted protekcje... pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie jestesmy Bogami, ale pomagamy Wanted zapomniec ze oni BYLI nimi. Myslicie, ze my nie mamy dla was zadnych niespodzianek :> hum? PS. http://www.youtube.com/watch?v=FLzoEmvAFeE Punishers vs Wanted new wmv. |
@Ciri
Wielu z waszych znajomych, przyjaciół etc. nie ma hunta od Wanted, bo nie angażują się w wojnę. Zresztą... Skoro Wanted jest takie złe i okrutne, a Punishers niesie wybawienie, to dlaczego zamierzacie robić dokładnie to samo co oni? Wybijacie ludzi tylko dlatego, że mają pro od Wanted, że mają tam znajomych itd. Filmik spoko, trochę naciągany i kreuje Wanted na tyranów, ale mimo wszystko nieźle zrobiony. xP No i parę fragów nie powinno się liczyć. Czasami też podpisy fragów trochę przeszkadzają w oglądaniu. Poza tym nie mam zastrzeżeń hihi... :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |