![]() |
Dawac Foty bo nie ma co robic :D
|
Jak sobie patrze na posty pisane przez naszych "polaczkow" to aż zal dupe sciska.
Na chuj piszecie "ale ryj ahuahua" kazdy z nas jest jaki jest. Jednych natura obdazyla uroda a innych madroscia czy dobrym sercem. Osoba wygladajaca np. jak przyslowiowe siedem nieszczesc moze okazac sie najlepszym przyjacielem jakiego kiedykolwiek sie mialo. Takze nie piszcie takich idioctw bo udawadniacie tym tylko jacy jestescie jeszcze dziecinni. |
Cytuj:
jak ewent w krakowie by sie szykowal to moge kilka osob przekimac u siebie |
Cromleech
Pisze się na to :D
|
--------------
|
Cytuj:
PzdRo |
--------------
|
Może old Vattier'a namówie jeszcze;)
|
--------------
|
No żyje grał jeszcze niedawno palkiem jakimś na Ref tylko jakoś przestał sie logowac... może znów sie mu znudziło :(
|
Ale cicho się zrobiło :confused:
|
--------------
|
Nella <3333
Kyciu <3333 |
Jebany napinacz przez neta... Ehh.
Ja jako że już gra skończona dawno, to nie wkleje ;d |
--------------
|
Nellka <3
Widze sporo osob ze starej ekipy :) Pozdro Kyth, Cromm, Draggy. |
--------------
|
8o No ładnie :D
|
--------------
|
A no jest ^^
|
--------------
|
No raczej :]
|
Dziki też jedzie jak coś ;]
|
--------------
|
|
--------------
|
--------------
|
huehehe kleczaj 1 od lewej, dalej krzysio moj kochany :D (Furiorus Siorer) dalej nie wiem a od sciany ten najglupszy to kwadratinho :D
Kleczaj z Krzysiem, my tez moglismy sobie zrobic ssa jak sie widzielismy xd ale spoko jeszcze bede w wawie niedlugo ;) to sie stykniemy Pozdro ;] |
Cytuj:
co 3 od lewej a 2 od prawej do Fajny kamys ^.- |
...
Nie gram na refugi juz ale gdyby ktos mnie pamietał to wstawie fote
fota stara dosc ale tylko takie cos znalazlem postac z refugi : Kredziopal http://i191.photobucket.com/albums/z...iolek/fota.png |
--------------
|
Stare dobre czasy to byly jak hellpike bylo zgrane. Zawsze mozna bylo z kims isc cos pohuncic lub tez poprosic kogos o pomoc. Puzniej niestety cos sie zwalilo i gildia padla; milo powspominać
Ja Ciebie Nela tez pamietam, jak konczylem z tibia to mialas jakos 63 lv. pozdro dla Ciebie |
--------------
|
heh Nella ty ze Stargardu??
|
@Waka
Gdybyś tylko był zdolny ruszyć mózgownicą to wydedukowałbyś, że jak na zdjęciu są 4 osoby, pod zdjęciem są ich nicki, więc jeżeli rozpoznałes 3 osoby to czwartą już było za trudno? ; / @Nella Teraz z tym facetem uciekłaś z domu? |
Cytuj:
Cytuj:
J :* |
--------------
|
@Suff
bo bede miał trapa na tibii? ; / |
Cytuj:
@btw: nie spinaj się tak :D /dół: jeszcze kurwa jakiś problem masz? |
@UP
Od napinki Ty tu jesteś |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45. |